Erotické masáže Praha

Šarlota – studio Le Velour

Víte, jak jsem si dneska při premiérové masáži a rovnou dvouhodinové s krásnou ale i něžnou Šarlotou v Le Velour, připadal? Přesně jak v nějakym akčním filmu, kde hraje vážná/klidná hudba a zrovna umírá hlavní hrdina nebo fakt končí film a vy ste stále ještě ve vzpomínkách, co se stalo během dne, než ste přišli do kina a co ste všechno zažili. Tak přesně takhle to při oné zajímavé premiéře se slečnou Šarlot, vypadalo. Už už jsem si řikal, že si holku ještě trochu vychutnám, ale ona mi tiše a jemně naznačila, že už nemám masérku zastavovat. Tak takový to bylo.

Ale hezky od začátku a radši celé 😉😆 Při vytváření rezervace, jsem si řikal, že 2 hodiny je risk. Na druhou stranu, its better to risk than regret (angl.raději riskuj a nelituj), tak why not. Udělal jsem si rezervaci na sedmou hodinu večerní s tím, že uvidim jak budu stíhat-nestíhat. Naštěstí jsem během pátku 15.3.2024, neměl extra výletování, tak jsem měl fakt fůru času, se připravit, slušně obléknout a vyrazit. Naštěstí jsem vyjel od sebe, včas, takže jsem vystupoval až na Flóře a do studia, jsem se hezky na pohodu prošel.

Zvonim na zvonek a za pár vteřin, slyšim cvaknutí ve dveřích. Vcházim do suterénu a čekám jak moc se budou minout fotky s realitou. Troufám si tvrdit, že Šarlotka byla ze mě fakt lehce vyjetá….nojo, fakt jsem jinej a ona je takovej smíšek. Něco na způsob Emily. Citlivá, křehká ale taky krásná. Minimálně působí jako taková čerstvá osmnáctka, co zrovna se rozhodla oddat životu v celé své krásné přirozené kráse. Tím myslím to, že se nikterak přehnaně nelíčí a nemá nic umělého. Jediný maličký nedostatek byl v tom, že zrovna měla „svoje“ dny, takže bohužel se celá nesvlékla. Ale to mi vůbec nevadilo.

Po osprchování, mě čekala stále oblečena v moc hezkých šatech, a jala se mne obejmout. Odejmutí bylo příjemné a moc uklidňující. Z tohoto vzájemného poznání našich těl, jsem si lehl na futon a čekal, čím začne a jaké to vlastně bude.

Popravdě, jsem nečekal, že bude pro mě mít tak strašně jemnou pokožku. Kdyby její dlaně, byla její slova, rozuměl bych každičkému slovu, každičké větě, snad i dokonce tónu, jakým jsou její písmena vkládána do mé mysli. A kdyby její ústa, byla jejím srdcem, ani bych nevěděl, kolik si toho mohu k ní dovolit. Kolik toho ještě její pomyslná ústa, unesou a kdy už jí to bude nepříjemné. Ona je nevinná, jak první jarní rosa na obláčcích trávy. Je to smyslná a velmi šikovně tančící duše, co vám vytvoří na zádech a na tváři takový obraz, který pak budete vídat ještě dlouho poté, co ji opustíte.

Při naší otočce, už to bylo zas o něco zajímavější. Poprosil jsem nebo spíš zeptal jsem se, jestli si nesundá podprsenku, a v tu chvíli jsem se od Šarlotky dozvěděl, že má dneska dny. A že má celkově celý tělo takový citlivější. Nečekal jsem to. Nevěděl jsem, jak reagovat. Neřikám, že mě to hodilo do negativní nálady a zkazilo to naší intimní atmosféru, ale má je krásný, nicméně fakt na prsa (zvláště pro horňáky pozor), nerada si na ně nechá sahat! A neni to jenom o měsíčkách, ale je tam něco dalšího, ale o tom radši ať vám slečna řekne osobně. Ale fakt vás pánové prosim….nebuďte dotěrný úchylové a ignoranti a respektujte přání a hranice slečny Šarloty, ano? Je to nadějná a hrozně hodná holka. Taková usměvavá holka, která je malinko podobná Kamče. Je fakt moc moc milá a laskavá.

No nic, když tedy jsem byl na toto upozorněn, zároveň mi ale řekla, že si ráda nechává sahat na zadeček. Nó a toho jsem si fakt užil dosyta. A….Kupodivu jsem mohl i malinko po okrajích stehen. Dál už jsem byl opatrnější a nikam jsem to nehrotil. Na posledních pár minut, jsem požádal o oddalování happy endu a bylo mi vyhověno.

Nó a na konec tohoto krásného rande-vouz, Šarlota navrhla, že mě nechá v klidu relaxovat a že si zatím hodí sprchu ona a pak já. Neměl jsem nic proti tomu. Relax to byl super, ale už jsem zas ke konci byl hnanej abych se už už oblíkal a tolik nemluvil 😅😅😅 nojo, viděli jsme se poprvé tak asi toho bylo na Šarlot, malinko hodně. Za celé toto dvouhodinové dějství, ti Jenny i Šarlot děkuju, že jste si mě tam nechaly, že jste mi daly ještě šanci a vlastně na pohodu můžu chodit, za všemi mazlivkami. By the way, Šarlota měla poprvé 2 hodiny a zrovna se mnou. Takže rozhodně jí ještě jednou mockrát děkuju, fakt jsi to zvládla na jedničku a těším se určitě brzy na opáčko:-* 

Doporučení: Ano

Opakování: Ano

Druh masáže: body to body 

Délka masáže: 2 hodiny 

Cena masáže: 3700,- 

https://tapky.info/?5002,sarlota-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

image_6483441_2-7-1.webp image_6483441_3-6-0.webp

1.9 11 votes
Hodnocení recenze
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
16 března, 2024 11:09

 😄  Omlouvám se, mám jízlivou náladu, tak si smlsnu tady. Myslím si, že víc takových ohleduplných zákazníků by si přála každá masérka. Protože zaplatit za takový produkt takovou dardu a pak dostat demo verzi – a nepopírám prosteFilip ten duchovní přínos, který ti možná nahradí omezení ve fyzické rovině. Nicméně za mě to je jako faul od masérky, protože s respektem vzhledem ke svému tělu a svým fázím cyklu, kterým dnes ženy tak neskutečně rozumějí – nepovažuji za moudré v tyto dny fungovat. A v podstatě za tenhle oje* zaplatit plnou cenu a ještě omlouvat masérku – to už je vyšší dívčí. Příměrů by se dalo vymyslet hodně – ale je to jako kdybych provozoval hospodu a vadil mi pohled na opilé zákazníky. Slečně doporučuju přejt z erotických masáží na tantra masáže, kde se klienti za ještě větší peníze mohou soustředit jen na své tělo a proudění energie a nekazit průběh masáže otravnými doteky na masérčino tělo  😂 

16 března, 2024 12:25

(Eroticky) masírovat s menstruací je jak řídit se šedým zákalem. 🚫

16 března, 2024 13:31

3700,- za masérku v krámoidním období, tak tomu říkám racionální uvažování a svéprávnost na straně recenzenta a morálka versus byznys na straně masérky či salónu. Máte můj potlesk.

16 března, 2024 14:13

Tak tohle  😂 

16 března, 2024 17:17

Sorry jako, ale abych dorazil na B2B masáž a masérka mi sdělila, že má krámy a nesundá si ani podprsenku, tak to teda fakt ne. Ovšem říct si plnou cenu za dvě hodiny šmirglování zad látkou, to jí evidentně nevadí. To není na opakování, ale na otočku. Myslím, že holkám nosíme dost na to aby tam nemusely být 12 hodin denně, 7 dní v týdnu.

16 března, 2024 18:43

Poprosil bych všechny masérky které si to tady čtou, aby během svých dnů nemasírovaly. Těch cca 5 dní volna vám neuškodí a penízky si vyděláte později. A jelikož se to nedá zcela přesně načasovat, měli byste mít právo zrušit směnu v takovém případě. Kdyby mi salon/masérka zrušila rezervaci z tohoto důvodu, nebyl bych nasraný, ale spíše vděčný za to, že mi ušetřili návštěvu, která by učitě nebyla úplně povedená.
Už jsem zažil něco podobného, tedy masérka měla těsně před menstruací a řekla mi to až v závěrečné sprše, že má kvůli tomu citlivá prsa a vůbec celá je „nedobrá“. Já jsem si toho už během masáže všiml, ale tohle byla spíše smůla. Ve druhém případě po mně klouzala frndou masérka se špuntem. Menstruace je přirozená věc, klientům při tom nic nehrozí, ale je to minimálně nehygienické, i když je tam ten špunt, je to prostě nedobrý pocit, kazí to erotiku, tedy hlavní důvod proč tam jsme. Co je mnohem horší je to, že masérka se při tom určitě nebude cítit dobře, může mít bolesti, být unavená, nafouknutá nebo mít zrovna citlivé bradavky, což je na erotické masáži tragédie.
Masírovat s menstruací je prostě neúcta a nefér vůči klientům.

Last edited 4 měsíců před by Sktr
StudioLeVelour
16 března, 2024 19:15

Dobrý den,

Filipe díky, tohle je Vaše nejlepší dílo.

Tato recenze nás opravdu šokovala, hlavně proto, že několik bodů dle Šarloty proběhlo úpně jinak, například to s tou podprsenkou, kterou si sundala. S kalhotkami pochybila – pojala vůči Vám důvěru kvůli příjemnému, intenzivně povídacímu průběhu masáže. Porušila proto dokonce naše pravidlo o tom, že je nevhodné klientovi zmiňovat menstruaci.

Pro masírování během menstruace máme svá pravidla – masérky si buď berou volno, nebo to řeší po svém a klient nic nepozná a na masáž to nemá vliv. Menstruace není pro každou takový zásah aby to ovlivňovalo její práci. Šarlota je u nás nová a situaci zjevně nezvládla – byla příliš naivní když si myslela že chápete význam toho, co Vám říká, špatně to vyhodnotila a zvolila nešťastný průběh. Nicméně jejím záměrem nebylo vás ochudit. Masírovat klienta s autismem je velice specifické a také proto jsme jeden z posledních salónů který Vám ještě nedal stopku.

Na Šarlotu máme reakce které naopak ukazují na její tulivost a intimnost, je inteligentní a masírování ji velmi baví. Body to body masíruje nahá jako my všichni.
Každopádně to s Šarlotou probereme a proškolíme v komunikaci i produktech aby už se podobná situace neopakovala.

Jenny,
Studio Le Velour

16 března, 2024 19:31
Reply to  StudioLeVelour

Přeloženo pro Filipa: Cítím v tom takové to, už nám tady nelez, když pak neumíš udržet prsty mimo klávesnici. 😀

PragueDude
16 března, 2024 19:59
Reply to  StudioLeVelour

Jen ze zvedavosti –
Jak jinak to probehlo s tou podprsenkou ?

16 března, 2024 21:23
Reply to  StudioLeVelour

Za svůj komentář výše se omlouvám, pokud to tak nebylo. Což asi nebylo..

StudioLeVelour
16 března, 2024 21:41
Reply to  Aladar

V pořádku, máte pravdu v tom, že za cenu námi stanovenou by klient měl dostat službu odpovídající úrovni podniku, kterou se pečlivě snažíme držet vysoko – masérčino osobní pojetí už je nad rámec předepsaného průběhu masáže a mělo by být pouze bonusem.
Ať už měla Šarlota důvody jakékoli, jednoznačně se jednalo o pochybení.

16 března, 2024 19:31

ProstěFilipe, prostě takovéhle chování masérky fakt není na pochvalu. Chápu, že pro většinu žen není snesitelné aby jim v práci někdo sahal na prsa, ovšem potom by si neměly vybrat například právě povolání erotické masérky. B2B masáž s menstruací se asi dá zvládnout, pokud to tu holku psychicky nerozhodí. I tak mi to říkat raději nemusí. A pak ještě k závěrečné sprše. Buď společně nebo ať se mi věnuje dokud se nepůjdu osprchovat sám. Pokud se chce sprchovat sama, tak ať si to dělá někdy jindy.
Ty jsi byl nakonec zjevně spokojený, tak je zdánlivě všechno v pořádku. Je hezké, že jsi tolerantní a ohleduplný, jen by jsi snad mohl ještě zvážit, kolik z masérčina chování souvisí s tvou specifičností a co vše je vhodné psát. Děvčata by si pak měla uvědomit, že za ty, pro řadu z nás nemalé, peníze očekáváme určitý standart.

Last edited 4 měsíců před by PetrK
16 března, 2024 22:59
Reply to  PetrK

ProstěFilipe, je jasné, že to ve svém životě nemáš snadné. Asi nikdo tady si neumí představit jakými stavy si procházíš. Chápu, že masáže jsou pro tebe forma terapie, která ti má dodat nejenom potřebné erotické vyžití, ale hlavně pocit blízkého člověka, který ti naslouchá a alespoň na hodinu nebo dvě ti dodá potřebnou iluzi vrby, přítelkyně nebo milenky. Jenže nezapomínej, že tohle všechno je jenom hra s lepšími nebo horšími herci, kteří ve většině případů umí jenom tu svoji jednu roli, kvůli které jsou placení a kvůli které do toho divadla chodí většina běžných návštěvníků. Jak píšeš v recenzích, začínáš do toho divadla zatahovat i personál, operátorky, které tohle divadlo s tebou nechtějí hrát, zdržuje je to, či je to dokonce obtěžuje v práci. Ok, musí udržovat profesionální přístup ke klientovi, ať už je jakýkoliv, pro jiné je to sranda, ale všechno má své hranice.

Říkal jsem si už dlouho, kolik toho s tebou salóny asi ještě vydrží. A Jenny to tu teď napsala natvrdo, že tě některé salóny už blokují. A pokud navíc barvíš recenze o věci, které se nestaly a poškozuješ tím jméno salónu nebo masérky, tak se jim ani nedivím.

Zamysli se nad sebou a brzdi. Masáže nejsou poležení s psychoanalytikem nebo felinoterapie. Tam se ti budou věnovat po duševní stránce a dveře ti nezavřou. Masážní salony ale postupně otráviš, dostaneš další stopky a pak už nebudeš mít kam chodit. A s touhle fyzickou chlapskou potřebou ti žádný psychoanalytik nijak nepomůže. A co pak? Působíš jako správný chlap, tak si to nepodělej, dokud to ještě jde.

17 března, 2024 00:53
Reply to  prosteFilip

Upřímně, myslím si, že Le Velour masáže je dobrej a originální podnik a v něčem se mi jejich přístup líbí. Troufám si tvrdit, že chápu Filipův vyjadřovací styl a docela ho umím filtrovat, přestože na mě moc autisticky nepůsobí a určitě souhlasím s kolegy, že méně je někdy více a že i se správným záměrem pak nevědomky vzniká víc nedorozumění.
Nicméně skoro mi připadá, že se to studiu hodilo, aby tě odstavili. Já tam vidím víc problémů ze strany Šarloty a to asi není jen o proškolení – evidentně Šarlota není ten typ, co dokáže svou práci dělat i v těchto dnech, aby se to neodrazilo na poskytnuté službě a vzhledem k tomu, jak je u vás Filip známý, mohla i ona zachovat určitou diskrétnost – neobliba v sahání na prsa. Mně to nevadí, pokud je to pravda, že to třeba masérka nemá ráda, ale pak je dobré to uvést a já vím, že bych za takovou masérkou nešel, protože to mám rád (a samozřejmě to dělám s citem). A jít do sprchy nejdřív masérka a pak klient (a dokážu si představit, že se tím dá zabít čas určený k masáži – zvlášť při 2 hodinách) mi nepřijde jako profesionální gesto.

17 března, 2024 09:00
Reply to  prosteFilip

Na tohle ti prosteFilipe nemuzu odpovedet. Je mi jasne, ze to pro salon potazmo Jenny neni jednoduche pracovat s podobnym chovanim, ackoliv to nemyslis spatne a samozrejme si urcite i ty zaslouzis to co ostatni klienti. Nevim jaka tam je historie. Nicmene bud to druha strana prijme, je jí to jedno a nebo to odmitne. Cokoliv z toho pochopim a navic si myslim, ze Le Velour ma jako jeden z mala salonu na to zaujmout v tomto uprimne stanovisko bez ignorace a klickovani. Takze je taky chapu. Nicmene mi prijde, ze se za tvoje faux paux skrylo „selhani“ maserky a ano – nejaka omluva probehla ze strany salonu, nicmene pretrvava ve mne pocit, ze ackoliv je tezke znat celou pravdu, tak vetsi pochybeni vidim na strane maserky.

17 března, 2024 08:26
Reply to  Veteran

❤️

user1902
18 března, 2024 06:01
Reply to  Veteran

salony urcite neposkodzuje, pretoze ti co to tu citaju, vedia, ze hodnota Filipovych recenzii je nulova, lebo zije vo svojom vlastnom svete. ak ho blokuju, tak nie kvoli recenziam…

22 března, 2024 14:12

Já byl u Šarloty asi před měsícem. Podprsenka a kalhotky šly dolů hned, dokonce jsem byl Šarlotou přímo vyzván, abych jí je sundal. Dotykům na prsa se rozhodně nebránila, navíc sama navrhla, že bychom si mohli zkusit valentýnské malování, a hned si na prsa namalovala nějaké ornamenty, které jsem jí následně slízal. Finiš probíhal tak, že jsem jí poměrně zblízka civěl mezi roztažené nohy. Takže rozhodně to není nějaká stydlivka či netykavka, jak to z této recenze může vypadat.

22 března, 2024 18:54
Reply to  Pes_Imista

Výborně dík za ujištění, právě že prsa v tomto salonu jsou vždy ke hrátkám půjčeny a měl jsem strach že u Šarloty to neplatí, takže mohu slečnu navštívit jelikož se mi moc líbí dle fotek 🤗

23
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx