Erotické masáže Praha

Kamila – Candy Shop Massage

Menší tmavovláska s asijskými rysy obličeje, ovšem se slovanským tělem. Nepřekvapí, když je to z poloviny Asiatka a z poloviny Ruska. Prsa pěkně pevné trojky, hezký zadeček, kapku bříško. Za mně v pohodě, hubená není … ale tlustá taky ne. Obličej pěkný z mého pohledu. Má nějaké tetování na noze, mě nijak nerušilo.

Mluví česky, ale složitějším větám nerozumí, učí se. Jinak příjemná na pokec, působí důvěryhodně a otevřeně.

Začínáme společnou sprchou, která je ale spíš očistná. Taky dostávám instruktáž, jek se jí můžu dotýkat prsou, prý má citlivé bradavky a vlastně jakýkoli dotek na ně jí vadí, zbytek prsou je OK … ale ikdyž je vezmu do dlaní a tím se bradavek samozřejmě dotknu, i to jí vadí. Pro mě jako pro horňáka velká škoda.

Ikdyž říkám, že chci tělo na tělo, stejně chce začít klasickou masáží zad … asi se tak rozehřívá. Ta masáž zad jí opravdu jde, to se musí nechat, erotické ja na tom jen to, jak si mi sedne na spodní část zad a přitiskne svou kundičku, jinak nic. A bohužel na ní v podstatě nevidím, na pokoji je hrozná tma, řekl bych, že u králíků je to v tomhle směru lepší. Kolem jsou i nějaká zrcadla, ale překáží tu závěs, takže v nich nevidím nic. Po asi 10 minutách přechází na tu objednanou masáž tělo na tělo. K té používá hlavně svá prsa, což se mi teda hodně líbí … ale je zajímavé, že tohle jí na bradavky nevadí. Občas použije na záda i lýtko, k tomu nějaké GFE – dotyky nosem na ucho atp. Celkově hodnotím rozhodně pozitivně.

Odhadem v polovině otočka … a Kamila pokračuje v B2B hrudníku, nohou a tak, teď už jen prsama, je to velmi příjemné. Péra si teda v této fázi v podstatě nevšímá … což mi ale ani nevadí. Střídá různě polohy, párkrát je v 69, takže si hezky prohlédnu její kundičku (v tom mizerném světla). Dotekům na ní se nebrání, byť naproti jim nejde. O titjob se teda bohužel nepokusí, možná kvůli těm svým bradavkám, nevím. Nakonec se vrhne rukou na péro a snadno ho vyhoní. Pak se ještě přitulí. Zakončujeme klasicky společnou sprchou. Čas dodržen.

Milá a příjemná holka, masáž jsem si opravdu užil, ale mrzí mně, že má problém s těma bradavkama … z toho důvodu opáčko neplánuju, ale hodnotím určitě pozitivně.

Masáž „Tělo na tělo“, 60 min, akčních 1700 Kč (+ dýško)
https://tapky.info/?4899,kamila-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

08_kamila.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx