Erotické masáže Praha

Sandy – Nirvana

Tato masáž byla díky výhře v losování, takže děkuji 🙂
Objednání jsem provedl skrz sms pár dní předem a na výběr na mnou vybraný den dostal dvě masérky. Chloe a Sandy. Nakonec jsem zvolil Chloe, každopádně nakonec mi přišla zpráva, že Chloe je nemocná a tak na mě stejně vyšla Sandy.
Dle fotek na webu bych si jí normálně asi nevybral. Na fotkách působí trošku oplácaně a celkově vás asi dle fotek tak snadno nezaujme. Což je škoda. V reálu je dívka o mnoho lepší. Hezká hubená postava, krásnej zadeček a menší prsa. Po dlouhé době co se mi stalo, že masérce fotky ubíraly.
Sandy toho opravdu moc nenamluví, působí spíše zakřiknutým dojmem. Komunikace probíhala v češtině. Na začátek jsem poslán do sprchy a Sandy zatím mizí, asi pro věci.
Začíná ruční masáží zad a rukou, po chvíli také nohou, takto to probíhá docela dlouho. Každopádně docela příjemný relax, i když bych si možná představoval více erotična. To se trochu dostavuje poté, když po mně Sandy začíná klouzat prdelkou. To už je jen chvíli a jde se na otocku.
Po ní Sandy opět začíná ruční masáží, těm hlavním místům se však vyhyba. Jinak však docela příjemné, ale až moc dlouhé takhle. Poté se po mně začíná klouzat tělem a už aspoň trošku zavazuje o rozkrok. Každopádně tomu určitě chybí nějaké větší GFE a i více erotická nálada. Poté už začíná docela strojová honička a zdárný konec.
Co bych ještě vytkl salonu je malý počet zrcadel. Je sice velké za hlavou, podel ale jen na jedné straně malé u hlavy. Takže při masáži na zádech se do nich nedá prakticky koukat. Nevím zda to tak je na všech pokojích, ale na tom by se možná dalo trochu zapracovat.
A co se týče Sandy, pokud ještě trochu vychytá strukturu masáže a přidá nějaké GFE prvky, může patřit ke spičce. I tak však spokojenost.

Tantrická mix masáž, 1h, zdarma (výhra v losování, jinak 2200 Kč)

Hodnocení dobrá

https://tapky.info/?4747,sandy-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

photo_2023-10-01_12-53-48-3.jpg

2.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx