Erotické masáže Praha

Asti – Infinity Spa

Procházím web Infinity a oslovilo mě několik nových slečen. Rád experimentuji a zkouším a tak jsem napsal jestli je dnes některá volná. Volno měla Asti a tak jsem za pár hodil stál u vchodu pobočky v Koubkově ulici.

Po chvíli jsem byl vpuštěn do domu a dveře do salonu mi přišla otevřít Asti v průhledném spodním prádle. WOW. Dala mi pusu a zavedla do pokoje. Prádlo bylo hodně sexy a Asti působila velmi sympaticky. Má štíhlou postavu sportovního vzhledu a luxusní zadeček. V obličeji mi připomínala jednu holku z Chorvatska, do které jsem byl blázen jako malý chlapec o letní dovolené s rodiči 🙂 Ve skutečnosti má trochu kratší vlasy než na fotkách, ale jinak údaje sedí.

Do sprchy jsem šli společně, kde se o mě pěkně starala a já se mohl seznámit s jejím tělem. Má na sobě několik menších tetování. Už ve sprše to bylo hodně kontaktní a to mám rád a pěkně mě navnadila na další program. Celkově byla hodně v pohodě a často se mi podívala do očí a usmála se. Přišlo mi, jako by jsme se už znali.

Po přesunu na pokoj začala masáž na břiše, který byla hodně poctivá. Žádné roztírání oleje, ale opravdová relaxace. Postupovala od nohou až ke krku a postupně přidávala k ruční práci prvky B2B. Cítil jsem se trochu ztuhlý a její masáž mě uvolnila. Sem tam mě letmo políbila na ucho, proplétala prsty a občas jemně zavzdychala.

Pak zavelela k otočce a postupně rozjížděla svůj hlavní program. Nikam nespěchala a nezapomněla promasírovat každou část těla. Zapojovala svoje ňadra a střídala různé polohy. Sem tam přejela přes kamaráda, který byl už delší dobu pěkně v pozoru. Postupně stupňovala tempo na samý okraj extáze a pak zase zvolnila. Klouzala po mě celým tělem a dojela s ňadry až k mému obličeji. Začal jsem si hrát jazykem s jejími bradavkami a přitom měl obě ruce na jejím zadečku, který jsem pěkně muchlal. Asti se při tom kroutila a břichem umně stimulovala správná místa. Pak zase zvolnila a přidala a já se cítil božsky. Přesunula se na koníčka chvíli zády a chvíli předem. Hladil jsem ji všude kam jsem dosáhl a vypadala, že se jí to líbí.

Na závěr se přesunula do pozice 69 a mě se naskytl nádherný výhled na její zadeček a klín. V této poloze opět nikam nespěchala a já si užíval každý moment. Postupně stupňovala napětí, ale stále nikam nespěchala. Opravdu citlivě mě dostala až do mohutného finále. Poté mě ještě pěkně vymačkala do poslední kapky. Po utření ještě pokračovala v jemné masáži břicha a hrudi a já jen tiše odpočíval. Točila se mi z toho hlava.

V dobré náladě jsem se přesunuli do závěrečné sprchy, kde se mi stále věnovala a pěkně jsme se navzájem omyli. Trochu jsme i pokecali, ale akustika ve sprše není moc dobrá a je tam špatně rozumět. Říkala, že je z Ruska a nějaké zkušenosti s masážemi už má, což bylo vidět.

Celkově velmi příjemný zážitek a doporučuji vyzkoušet. Při odchodu se mi stále točila hlava a to je vždy známka skvělé masáže 🙂

Ještě doplním, že se jednalo o klasickou erotickou masáž na 60 minut za 1900 Kč.

Hodnocení:

(super)

https://tapky.info/?5040,asti-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

 

IMG_0419-794x1024.jpeg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx