Erotické masáže Praha

Liza – Candy Shop Massage

Chtěl jsem zopakovat s nedávnou novinkou v Candy (kterou jsem tu nedávno taky recenzoval), a to už rovnou na 90 minut, a den předem mi přišla ze salónu zpráva, že má z rodinných důvodů dovolenou (ale teď už je zase v rozvrhu, zaradoval jsem se) a zda mi mohou nabídnout jinou masérku, tak jsem si vybral Lizu, na kterou jsem už dříve pomýšlel, ale nebývala často v rozvrhu. A teď se objevila po asi týdnu dovolené(🤪!) a snad během minuty textové komunikace bylo domluveno, že si mne Liza předřadí před vypsanou směnu.

Na recepci se potkávám s jinou masérkou (po masáži znovu a ještě s další, u obou jsem byl, ale obě se snaží dělat, jako že tam nejsou, což mne trochu mrzí, ale asi je to pravidlo salónu a vlastně by to bylo nevhodné vůči Lize), přeji si vodu a za chvilinku přichází… Liza! Jsem na ni připraven kromě fotek i přečtením předchozích recenzí, a vše mohu potvrdit (hlavně s Auronem se shodnu snad ve všem, pouze některé spíše detaily průběhu byly samozřejmě mírně odlišné). Přestože Liza není přímo můj typ, tak poprvé ve své recenzi použiji ten výraz „wow efekt“, a i když v mém srdci zůstávají nejvýše dvě jiné masérky (a jedna další, co bohužel brzy skončila), i já zde napíšu, že Liza bude podle všeobecných měřítek asi nejkrásnější, jakou jsem zatím poznal.

Navíc se na mne Liza od prvního okamžiku usmívá až chichotá a spíše ona vede konverzaci –  mluví docela dobře česky – čímž působí bezprostředně, mile až roztomile, včetně hlásku. Povídavá a veselá tedy je, což mi ke konci sama ztvrdila, i když taky říkala, že na úvod jakoby až přehrává, čímž překonává stydlivost – ale tu tedy za mne fakt jen úvodní 😅.

Liza je rovněž velice empatická i vědomě přizpůsobivá: po vstupu do sprchy se mne ptá, zda chci jednou nebo dvakrát, s tím, že jednou může být lepší – nevím, zda mne tak odhadla 😜, ale souhlasil jsem s ní, nicméně by stoprocentně neměla problém vás udělat (nebo aspoň pokusit se o to) tolikrát, o kolik si řeknete. A minulá zkušenost z Candy s tou jinou masérkou mne navnadila převzít vzájemné dosvlékání: že se dožiji pomalého stahování a předávání kalhotek takové něžné, nadšeně se usmívající krásce, se mi ještě celkem nedávno snad ani nesnilo.

A i při zvolené jednokolové variantě stála sprcha zato: ještě před vzájemným mytím Lizino přivíjení se, hlazení, pusinkování asi i na obličej, péče o toho dole, snad jen imitace styku vynechána. Říkám k jejím prsíčkům (takové hezké menší dvojky) „Nejraději bych ti je snědl!“ – a ona „Sněz!“ 😍 No a já jsem rozhodnut, že tato milá přítulná kráska si to dneska taky hezky užije 😅 a v podstatě přecházím podobným stylem jako Liza taky na něžnou předehru.

Na futonu se mne Liza ptá ve smyslu, zda mám nějaké konkrétní představy či požadavky na masáž 👍, tak říkám, že nic zvláštního, že to nechám spíše na ni a stojím o masáž bolavých zad a pak jak se to vyvrbí, když při 90minutové máme relativně dost času na cokoli. A Liza je každopádně zručná, znalá i citlivá masérka, takže si když tak určitě neváhejte říct.

Své tělo po mém sjížděla hodně s využitím prsou, podélně ale i příčně s nastavováním se povedeného zadečku do blízkého podélného zrcadla: na pokoji byla po obou stranách a po otočce mne Liza upozornila, že zrcadlo je i na stropě. Ještě na břiše bych vyzdvihl klouzání rozevřeným a už celkem vlhkým rozkrokem (to ještě možná jen od oleje) po mém zadku, občasný dotek rukou u mne dole.

Na zádech už to myslím bylo klouzání snad pořád s Liziným zájmem o můj nástroj: buď ho měla v ruce a má v ní cit, takže byl záhy zpevněný, nebo se po něm tedy i dost odvážně projížděla rozkrokem, a když se pak zastavila a přitiskla, jsem ji za chvíli jen tak tak včas přibrzdil… To už jsem ale, jak to šlo, nezanedbával Lizu v nejmenším ani já a působil jí příjemně dotyky a hlazením a v určitou chvíli plynule převzal iniciativu: měl jsem to při vzájemném objetí sice přes zadeček na dlouhou ruku, ale nakonec přesně tak akorát, a s citem na míč a i díky tomu, že vzdychala jen tlumeně, se mi ji podařilo dovést až k závěrečnému docukání.

Ještě, myslím že před tím, byla 69, ale taková přisedlá, kdy se nedalo moc koukat a už vůbec s ní pracovat, i když myslím, že na přání slušného masážníka by Liza jistě neměla problém se vám i v této poloze přizpůsobit (ačkoli nemohu mluvit za ni). A neustále Lizin oční kontakt, nadšený úsměv i občasné polibky a možná ještě kdoví co. Asi i proto, že jsem všechny ty projevy nestihl pochytit nebo zpracovat, si budu muset u Lizy brzy vyžádat opakování. Vlastně ani už nevím, kdy jsem došel do finále já, ale bylo to asi nějak v kombinaci Lízina těsného přilehnutí, její něžné ručky a zpětného vlivu ze vzrušování téhle užívající si krásky.

Závěrečné poležení, sprchu a oblékání doprovází popovídání, protože s Lizou je pořád o čem. Přivedl jsem řeč i na tu rozkošnou novou masérku, k níž jsem byl původně objednaný na opakování a Liza ji sama upřímně chválí, že je to opravdu hezká a šikovná holka, což ví i proto, že s ní dělala masáž, když ji jakoby zaučovala. Tohle na Candy taky oceňujeme a je vidět, že to není náhoda, že v Candy na špatnou masérku ani jako novou nenarazíte. A s Lizou to bylo u mne taky takřka na maximum.

Masáž: tělo na tělo

Délka: 90 minut

Cena masáže: 2400 Kč (zimní akce)

Hodnocení:  super, dobrá

Odkaz: https://tapky.info/?4552,liza-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

liza-8-0.webp liza-12-1.webp

5 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 března, 2024 10:45

Recenze 👌  mohl si i klidně prozradit, která je ta nová šikovná rozkošná masérka  😉  Sandy, Megan nebo Naomi? Nejspíš všechny  😃 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx