Erotické masáže Praha

Asti – Infinity Spa

Dostal jsem po odpolednim dýchánku chuť na nějaký masážní dobrodružství a šel zkouknout aktuální nabídku u holek v Infinity. Zaujala mě nová holka Asti, která je tady zatim bez recenzí.

Čas domluven jako vždy bez problémů přes WA, ten den ordinovala v Koubkově ulici. Na webu Asti nemá (zatim) uvedenou národnost ani jazyky, ale z fotek jsem měl trošku tlak a připadala mi jako nějaká latina. Jak se brzo ukázalo, fotky jsou v tomhle lehce zavádějící (latina fakt neni, nevim co mi bylo ).

Na první pohled je Asti moc hezká ruská holka s výraznýma sexy rysama v obličeji, uváděných 27 let by mohlo +- sedět. Má větší rty, dost možná je nemá přifouklý, nebo jen velmi decentně (byl jsem lehce zhulinkanej a nechci vám kecat borci.)

Přivítání miloučký s pusinkama na tváře, menší smalltalk, česky mluví velice dobře (je tu už poměrně dlouhou dobu.) Odvádí mě do pokoje a domlouváme klasickou body-to-body masáž bez příplatků. Co jsem koukal tak nabízí i pussycat a french kiss. Je snaživá a před odchodem do sprchy mi nabízí nápoj. Je vidět že asi delší dobu nemasírovala, chová se trošku jako nervozní nováček ale skills má dost rozvinutý, to ale předbíhám.

Sprchu dávám klasicky sám. Někdo by se jim tam na to mohl podívat, stříká to dost zvláštně, ale chápu že sprcha jede velkej přesčas a už je trošku unavená. Vracim se na pokoj a tam už čeká nahá Asti. Jak bylo jasný z fotek, zadek má fakt nádherně tvarovanej a postavu celkově top. Prsa má povislá, dost podobně jako Eli, ale jsem spíše dolňák a tak to nebyl úplně problém.

Masáž na břiše bylo docela příjemný překvapení. Infinity mam spojený spíš s velmi jemnym zácházenim, kdy mě masérky hladí a škrábou po zádech, bez náznaku real masáže. Asti se do toho ale umí docela opřít a chvilku je to taková jemnější sportovní masáž. Tohle trvá pár minut, pak příchází povedená body-to-body choreografie, po který se usadí mezi moje nohy a začne se mi dobývat na kára. Hodně z vás tohle u masérek chybí, a Asti si je toho asi vědomá. Jsem nadvzednutej jak dilino, jednou rukou mě pevnym stiskem honí a druhou rukou si hraje s koulema. Nebojí se ani zajet na mojí bobří hráz, za což dávám velký plus. Kdybych ten den nešukal, určitě bych byl už tady hotovej nebo jí musel výrazně brzdit.

Za chvíli velí k otočce a já jsem jak stožár. Kouknem se na sebe, zachechtá se a přichází body-to-body při kterém se po chvilkových intervalech točí na mém těle v polohách o 360 stupňů. Na delší chvilku se zastavuje i v 69 a vystavuje se mi před xichtem. Dotykům se nebrání a jde jim naproti, kundičku mi strká pár centimetrů před obličej. V tuhle chvíli by byla nejspíš ráda za připlacení pussycat, to jde ale mimo mě a rozdávám jen pár provokačních kisses kolem. Ona po celou dobu hodně intenzivně honí a masíruje hráz, tady už ji musim brzdit. Tohle kolečko kolem mě absolvuje dvakrát, face to face mi cpe kozy do obličeje a já jsem celej od oleje. Schytám sem tam i pár pusinek na tvář a krk, GFE takový napůl ale celkově super výkon.

Zakončení příjemný, žádám o střik na kozy a je mi vyhověno. Utírá mě a v pomasážní euforii probíráme blbosti. Asti je chytrá vzdělaná holka, pokecat se s ní dá i na delší dobu bych řek, od toho tam ale nejsme. Do sprchy jdu zase sám, nevim jestli jsme se nepochopili nebo mi rozuměla špatně, určitě by s tim ale neměla problém a já se aspoň pořádně zbavil oleje.

Celkově hodnotim velmi pozitivně, myslim že jeden z top zážitků z Infinity.

Název: Body-to-body

Čas: 1 hodina (celkový čas 1:08, takže fajn)

Cena: 1900

Hodnocení: (dobrá)

https://www.tapky.info/?5040,asti-infinity-spa-603-373-881-603373881-eroticka-masaz

IMG_0418-814x1024.jpeg

5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx