Erotické masáže Praha

Dominika – Infinity Spa

Měl jsem zamluvenou Lexy, ale pár hodin před masáží mi přijde nemilý vzkaz na WA, že je nemocná. A má nějaká masérka ještě volno? píšu. Odpověď: seznam cca 5 masérek, snad všech, které v tu dobu byly pro dnešek v rozvrhu. Nemám moc času, nemůžu pročítat recenze, tak volím „matematickou cestu“ – dívku s největšími uvedenými ňadry, což byla Dominika s trojkami.

Bohužel umělými, což většinou zrovna nemusím. Ty Dominičiny jsou tvrdé vycpané dvojky (čímž trochu nabyly objemu menších trojek). Dominika mě přivítá trochu hlubším hlasem, je milá, nabídne drink, společnou sprchu, smalltalkuje. Vzhledově už jsem zažil přitažlivější masérky, ale je celkem sympatická a aspoň se nemračí a není odtažitá, je naopak uvolněná a v pohodě. Sprcha lehce kontaktní – snad jediné, co se mi líbilo, bylo tření zadečkem o mýho ptáka, čímž ho konečně probrala. Bohužel to trvalo jen chviličku.

Masáž v temné místnosti celkem fajn. Napadá mě slovo „standardní“. S jejími dlouhými nehty ani nemůže moc přitlačit a lokty ani klouby nepoužívá. Konečně na mě nasedá svým zadkem a já překvapivě konstatuji, že mě to škrábe, když po mně přejíždí. Menší depilace by neuškodila, ale i tak se mi tento prvek líbí. Vždycky se mi líbil. Bohužel – velice brzy toho nechá. Otočka nastává celkem brzy.

I po otočce pokračuje celkem fajn masáž – nic, z čeho bych byl ve vytržení, nic překvapivého, ale starý dobrý standard. Je tu vidět jistá rutina, hezky se se mnou mazlí, občas jemně zavzdychá, svá prsa mi dává k ochutnání, možná bych radši menší, ale přirozená a ne tak tvrdá a vycpaná. Ale aspoň mají hezký tvar a úplně špatné to není, pořád jsou to prsa mladé holky a mazlení s nimi je pořád fajnové. Mého ptáka umí dostat do pozoru, umí oddalovat, když už to vypadá, že se blížím k „erupci“, vystřídá polohu, pořád je spousta času.

Když přechází k šedesát devítce (kterou jsem si předem tak nějak přál), přichází asi nejlepší část celé šou. Zaplatil jsem si mix, takže jsem byl velice spokojen s tím, čeho se mi i bez nějakého extra příplatku dostalo. A Domča vypadala spokojeně taktéž. Češka btw. Opět změna těsně před vyvrcholením, opět zopakování oblíbených prvků, včetně repete 69ky.

Celkově docela fajn masáž. Zažil jsem lepší, mnohokrát jsem už z masáže odcházel nadšený s tím, že se k dané slečně vrátím. Dnes ne. Prožil jsem „poctivou“ masáž s velice milým, pohodovým a uvolněným přístupem masérky a vzhled je subjektivní záležitost. Celkem tak 7/10.

Hodnocení: (dobrá)

Masáž Mix, 60 minut, 2200 Kč, https://tapky.info/?4823,dominika-infinity-spa-603-373-881-603373881

Dominika-Infinity-Spa-1.jpeg

3.6 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 března, 2024 14:50

She might be a transgender. Deep voice, large hands and shaved still scratching bottom gave it away. That’s why I didn’t take pussycat massage.

Wowboy
13 března, 2024 20:00
Reply to  JonSnow

Damn, man! That’s exactly what I thought when I grabbed her ass in the shower and felt some hair. I couldn’t get that out of my head after that. Either way, I’m glad I didn’t take french kissing  😂 

14 března, 2024 08:11
Reply to  JonSnow

I hope the salon would tell us  😂 

Infinity SPA
14 března, 2024 12:20
Reply to  willsmith

Pánové…chtělo by to trochu taktu.Naše Domi je krásná,úžasná mladá dáma a tyto komentáře jsou opravdu nechutné. Pokud Vás „píchal“ její zadeček nebo nožky, je to způsobeno Keratózou, kterou ji způsobují i hypoalergenní oleje.A přesto, že se snaží co to jde, aby měla opět alabastrovou kůži,je to někdy znát.Klienti jsou s Dominikou spokojeni, je to takový Náš křehký a milý anděl ✨.
A Vy by jste měli občas zvážit, co vypustíte z pusy…Dovede to děvčatům hodně ublížit.Krásný den☺️