Erotické masáže Praha

Kira – Tantra Club

Kira – Tantra Club

Tak zas jedno sobotní odpoledne dostávám chuť na novou zkušenost a tak ráno přes WA objednávám Kiru z Tantra masáží, kterou už jsem měl delší dobu vyhlédnutou.

Po pár minutách přichází potvrzení, že má volno a počítají se mnou. Prostředí klubu už nebudu rozebírat, až na lokalitu není co vytknout. Je sobota, tak se dá i zaparkovat poblíž.

O Kiře tu někdo psal že má orlí nos, tak to jdu zkontrolovat. Nos orlí ani náhodou. Běžný průměr. Také někdo zmínil, že má spíše asijské rysy, to potvrzuji. Tvrdí, že je Ukrajinka, ale vizáží bych ji posunul pár set km na východ. Takový mix evropanky a asiatky. Je to vyšší hodně hubená holka s menšími přírodními prsy. V obličeji celkem hezká. Na ulici bych se za ní možná i ohlédnul, žádnou modelku ale nečekejte. Prostě obyčejná hezká štíhlá holka.

Líbí se mi, tak k VIP masáži doplácím 500 za líbání. No sprcha společná, ale více méně očistná. Žádná erotika nepřišla. Masáž na břiše sportovní o kámoše ani nezavadí. Po otočce už je to lepší, B2B hromada, ale kámoš dole stále zahálí (takový standard v Tantra masážích-bohužel). Následuje frontální útok na kámoše zakončený střikem do neznáma. Pře zaplacenou VIP masáž se dotekům mezi nohama vyhýbá což je velká škoda, protože pipinka je skvostná s plandajícíma pyskama, což já rád.

Potud není moc co chválit, ale ani kritizovat. Zažil jsem lepší i horší masáže.

Česky umí slušně, ale povídavá moc není. Po mém střiku ale následuje něco, co jsem ještě nezažit. Najednou je z ní mazlivka a ač já už po střiku nemívám o nic zájem, ona se ke mě přitulí, hladí a objímá až mi zase stojí. Druhé kolo už bych nezvládl, ale fakt mě navnadila a to se ještě žádné masérce nikdy nepovedlo. Do konce hodiny zbývá ještě asi 15 minut a je to nejhezčí část masáže. Škoda že takhle nevypadala masáž celá. Díky tomu nehodnotím jako průměr, ale řekněme 4 z pěti hvězdiček.

Placena VIP masáž na 60 minut za 2.500 plus 500 za líbání.

Kira – Tantra Club – 722 123 111 – 722123111 – Tapky.info

hodnocení: (dobrá)

 

kira_001-0.jpg kira_002-1.jpg

3.3 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 března, 2024 14:05

A to líbání proběhlo?

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx