Diskuze

Jak sbalit maserku?

Ahoj, tak trochu jsem se zakoukal do jedné masérky. Rád bych jí vytáhl ven někam mimo salon, ale bojím se, že mě odmítne a už za ní nebudu moci chodit ani na masáž. Četl jsem tu od zkušenějších kolegů, že na masáž chodí masérku sbalit.. Jak to děláte? Má s tímto někdo zkušenost? Máte někdo nějakou oblíbenou balící hlášku, na kterou se masérky chytají? Jakou máte v tomto taktiku? Prostě se jí na konci zeptáte, jestli vám dá na sebe soukromý telefon nebo instagram? Pomůže, když za slečnou chodím pravidelně nebo když ji pokaždé dám nějaké to dýško? Myslím, že mě má dotyčná ráda, ale je možné, že je takhle moc milá na každého. Nejsem schopný to na ní poznat. Je tu někdo, kdo už z pozice klienta dokázal sbalit masérku? Povedlo se mu jí vytáhnout někam mimo salon? Je tu někdo, kdo by se v tomto podělil o své zkušenosti? Mluvil jsem o tom s jedním zkušeným kámošem, co ale chodí hlavně na priváty a tam se prý holky balit nechodí. Naproti tomu na masážích je to v tomto jiné a masérky s klienty často randí, spí mimo salon, nechají se rády pozvat klientem někam mimo salon. Dokonce prý existuje spousta masérek, které si mezi klienty našly životního partnera. Díky za jakoukoliv reakci a omlouvám se, pokud jsem svůj dotaz blbě naformuloval

1 3 votes
Hodnocení recenze
15 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 března, 2024 16:31

Nepřijde mi, Jarmile, rozdíl mezi tím, když chceš svést masérku a jakoukoli jinou ženu. S masérkou je to dokonce jednodušší, protože spousta zábran a bariér už logicky padla. Určitě neexistuje žádná zázračná formule, nebo fráze. I tak je to ale snadný. Drž se prvního pravidla svádění a sváděj jen takové ženy, které jsou na to připravené. Neplýtvej energií tam, kde nejsi vítán. Ušetříš si spoustu času a zklamání. To poznáš snadno už během prvního setkání. Musí mezi vámi být potřebná chemie. Té můžeš hodně pomoct tím, že budeš pozorný a budeš s masérkou zacházet jako s bohyní, protože tak jí chceš vidět a ona chce tak být viděná. Je to lidská bytost, která si zaslouží tvůj respekt a pozornost. To dělá zázraky a otevírá mnohé … dveře 🙂 Spoustu času si ušetříš tím, že se rovnou zeptáš. Začni spíš pozváním na oběd/večeři, než prosbou o telefonní číslo, ať vidí, že do ní chceš investovat a není to tak, že ty zase něco chceš od ní. To udělej ideálně na druhé návštěvě, kam dorazíš s nějakým dárkem nebo kyticí růží, abys ji navnadil. U jídla netlač na pilu. Chceš jí naladit a pod tlakem se žádná normální holka nenaladí. Penisů a péče o druhé mají z práce dost a dost, tak jí nabídni péči o ní a uvidíš 🙂 Hodně štěstí!

6 března, 2024 19:23

Určitě nesmí být hlavním cílem chození na masáže to, že tam chodíš s cílem najít si partnerku. Trochu to tak z tvého příspěvku vyznívá (možná už ti někdo v hlavě leží).

Tato situace v případě společných sympatií může nastat, ale určitě to nebývá standardem se kterým je hodné tyto podniky navštěvovat 🙂

Last edited 2 měsíců před by Stephan94
Lion
6 března, 2024 21:22

Věnuj jí svůj čas, pozornost a péči i něžnou masáž těch partií jejího těla, kde se jí to líbí a má to ráda. Naslouchej jí.. Má to těšit hlavně jí.. Poté nabídni pozvánku na společnou procházku spojenou s posezením v kavárně. Nespěchej na ní a nekupuj si slečnu drahým obědem, večeří v luxusní restauraci. I pozornost v podobě její oblíbené kytice květin a oblíbený dezert, také potěší. Vzájemné zalíbení, sympatie, respekt, porozumění a společné záliby jsou samozřejmostí.

6 března, 2024 21:38

No chlape , jsou to lidi jako my jí ,spí a pijou, prostě ji pozvi na rande … pochopíš
Pár holek ,ktere znám ze soukromí maji kluky , dokonce jim lžou co dělají , malo který chlap dá.,že si denně utírá semeno ciziho chlapa ,olizuje ji kundičku a prstí,líbá ,pak to doma asi nedá 🙂
Krom toho nezapomeň, že ty holky maji i 100k měsíčně +- , takže o penězich ta láska zase tolik nebude ,takže jedině jako na šukání to maji rády asi jako každy člověk no jak kdo … pokud se holka denně uděla 4x a víc asi na to chuť moc nebude mít .. opravdu pozvi na rande ,vždycky si řekni co chceš přímo o všem v životě je to nejlepší(osobně by mi časem vadilo co slečna dělá)

6 března, 2024 22:12
Reply to  kefa

Kefa uz to napsal za me, ja jen dodam, ze ja dostal kontakt od maserky vzdy z jeji iniciativy. Nikdy jsem ji nerekl “hele das mi na sebe cislo?” Popravde ani moc nestojim o nejaky navazovani hlubsich vztahu mimo salon. I z duvodu co popsal Kefa.
Pokud bych ale stal o konkretni maserku, zeptal bych se ji, zda by nesla nekdy nekam semnou i mimo salon a to az pokud bych mel pocit, ze me opravdu rada vidi.
Podle jeji reakce uz se pak pripadne necha rict o telefon. Hlavne za zadnou cenu nevzbud dojem loudila. Zkus, nevyjde, ok zapomen, pac jinak se muzes dostat na block list. Jedna mi to takhle vypravela, stalak, zabouchl se do ni a pak chtel neco vic, ona ne, tak zacal tlacit a skoncil v block listu.

7 března, 2024 06:01
Reply to  MMrak

K tomu by se asi dalo napsat hodně . mám taky několik čisel ,jak píšeš samy daly i jsem si řekl , zašli někam ,popovídat, ale ja mám proto trochu jine důvody na seznámení i výlet, holky z UA moc nikam nemaji možností jezdit , vemu je na výlet za Prahu a protože se domluvíme je o čem si vždy popovídat …A přídám zažitek ,ne můj ,slečna se nechala ukecat na dovolenou do Španělska ..od staršího pána,tady ji zval na večeře a chodila ráda , nic nechtěl od ní ,ona nic nenabízela ,měla čas , přijela za ním , pán platil vše ,tam si myslel ,že slečna nějak tak bude po vůli, no nebyla ,nic nebylo po týdnu odjela ,chlap se už nikdy neukázal..na masáži tak i tak se tohle děje sponzoři jsou a najdou se vždycky

Watchmen
6 března, 2024 22:17

Nejdřív musíš získat její použitou vložku a pramínek vlasů. V den masáže vložku a pramínek vyvař ve vodě s octem. V nálevu si louhuj ptáka alespoň 10 minut a je zaručeně tvoje. Čím déle budeš péro v nálevu smáčet, tím vážnější vztah s masérkou si vyčaruješ.

7 března, 2024 05:50
Reply to  Watchmen

Ale to nej .. kopřivama si ho vyšlehat těsně před masáží .. jsem slyšel teda 😀 

7 března, 2024 12:12

Dlouhodobá zkušenost: slečny z erotického průmyslu jsou většinou osobnostně nestabilní a mají poměrně krátký poločas rozpadu, tj jejich zájem o vztahy nevydrží dlouho.

Typické projevy:  

Nespolehlivá komunikace – slečna si „jako nepřečte“ obdržené zprávy, i když je na mobilu 15+ hodin denně. 

Nedodržení termínu bez omluv a lítosti – opakované zrušení domluveného setkání, ideálně tím, že vypne mobil a tváří se, že je nedostupná… 

Všeobecné přebuzení – je těžké zaujmout slečnu, které 5x denně nosí někteří uslintaní jedinci čokolády, kytice a nechávají tučná dýška. To samé, když slečnu v nákupním centru za 2 hodiny osloví několik chlapů, tzv. lovičů. 

Většinou takové slečny uloví nějací pracháči na příslib neomezeného finančního zajištění. 

7 března, 2024 15:17
Reply to  Karel Buben

Co tady píšeš, tak platí i na obyčejný holky obecně.. jak je dnes obrovská možnost sociálních sítí, tak bys čuměl, kolik frajerů píše každý holce, kolikrát i takový, o který by sis řekl, že jí přeci nemůže tolik borců nahánět a tam bys měl mít šanci.. pár kamarádek mi ukazovalo jejich sociální sítě, když jsme se jen tak nezávazně bavili a mazec, to je třeba i 20 borců najednou v jeden den.

Dnes zaujmout nějakou slečnu je skoro nadlidský úkol.. chce to mít hodně věcí dohromady, nejen peníze či majetek, ale i nějaké charisma a celkově, aby se s tebou nenudila.. jinak nemáš sebemenší šanci uspět nebo jen na chvíli než zjistí, že si jí vesměs jen obelhal..

K tomu vidí hromadu spokojených slečen nebo dam, co mají první poslední na sociálních sítích a říkají si, že to musí dostat taky.. díky tomu, že je nahání a oslovuje tolik mužů, tak mají některé hodně zkreslené očekávání od svého nastávajícího a vybírají si z nich toho nejlepšího tak dlouho, než zjistí ve 40, že jim vesměs všichni lhali a ty kteří by jim dali, co vlastně celou dobu chtějí, tak už jsou dávno nedostupní.. znám jim kolem sebe spousty..

Dnešní doba je prostě hodně konzumní a vztahy tak bere i hromada lidí, proto taky je tolik rozchodů, rozvodů atd. protože si hromadu věcí sami nalhávají, místo aby si vše řekli narovinu hned.. ale to prostě nikdo nechce slyšet a potom se diví..

13 března, 2024 17:06
Reply to  Jarmil

Tak proč cheš balit masérku???

13 března, 2024 01:00

Vím, že chtíči někdy neporučíš, ale já jsem toho názoru, že by vztah masérka/klient měl zůstat. Ono je docela snadný se do těch holek zabouchnout vzhledem k tomu, že mají za úkol na tebe být milý. Ale je to mnohdy jen iluze a profi práce od masérky. Tak na to dej jen pozor, ať z toho nejseš zklamanej.

Jinak, jedna masérka mi už vyprávěla, že se do ní klient zabouchl, a po více návštěvách ji vyznal lásku a pozval ji prostě ven mimo salon. Ale bylo to jen o prcání a hodně rychle to skončilo z jeho strany. Možná dosáhl čeho chtěl nebo si jen uvědomil, že by tu její práci neskousl.

15
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx