Erotické masáže Praha

Emily – Studio Le Velour

V únoru jsem po delší době zavítal do Le Velour, nejvíc mě lákala Emily a její šelmovský očíčka. 

Rezervace a navigace 100% super, takhle by to za mě mělo probíhat v každým salonu. Na schodech jsem potkal paní s kočárkem která po mně šlehla nádherně odsuzujícím pohledem, Emily si mě vyzvedla dole u dveří a šlo se na věc.  

V první řadě: Emily je fakt nádherná holka, naživo se mi líbila ještě víc, než z fotek. Drobná postava, krásná prsa i zadek, oči ze kterejch mrazilo (v dobrým). Něžná, pozorná, občas hodí lehký vtípek, začátek moc fajn. Masážní část byla super, měl jsem po sedavý zimě mega ztuhlý záda a prokřupala mě tak, že jsem pak ve sprše brněl od hlavy až k patě. 

Emily postupně vkládala víc a víc B2B elementů. Celkově to bylo příjemný – intenzivní a zároveň něžný, nic, co by vyloženě utkvělo v paměti, ale nikam nespěchala a úplně jsem ztratil pojem o čase. Postupně se víc a víc věnovala kamarádovi, měl jsem docela přetlak a upozorňoval jsem ji, že jestli mě chce ještě trochu trápit, bude muset zvolnit. To se ale úplně nestalo a brzy jsem kapituloval – taková Jenny mě natahovala mnohem dýl a o to intenzivnější bylo vyvrcholení, ale nevadí. Očista, chvilka vleže na futonu a byl jsem odeslán do sprchy (k tomu se ještě vrátím níže).  

Teď zkusim trochu osobnější pohled: upřímně nevim, jaký mají v Le Velour smysl B2B masáže nebo alespoň B2B jak jsem ho zažil s Emily. Obecně bych se sem vrátil spíš na klasickou sportovní masáž se závěrečným vyvrcholením, na B2B je za mě potřeba trochu uvolněnější atmosféra a míň zákazů. Fakt nepotřebuju pussycat apod., respektuju v tomhle politiku salonu. Ale kdykoliv jsem se zkoušel nějak zapojit (samozřejmě v hranicích vymezených Emily před startem masáže), měl jsem neustále pocit, že pro ni bude vlastně nejpříjemnější, když nebudu dělat vůbec nic. Tohle celý zmiňuju proto, že tenhle pocit většinou na B2B nemívám, ale nevim – možná špatnej den, možná jsem jí nesedl, ví bůh 🙂 

Taky nastal drobnej ojeb na závěr – chvilku jsme spolu leželi, já se pak zeptal, jestli už je čas jít a Emily na to něco ve smyslu “pomalu asi jo”. Sám jsem to nijak nekontroloval, až u dveří jsem mrknul na hodinky a ups – door to door 45min. Na to, že v Le Velour dávají na hodinovou rezervaci okno 75min mě to trochu mrzelo, mám rád, když masérka navrhne třeba ještě krátkou relaxační masáž na závěr nebo tak. 

Tl,dr: fakt příjemná masáž, ale příště asi vyberu jinak:)

  • B2B
  • 1h
  • 2100 Kč
  • Hodnocení 🙂 (ale není to na úplně širokej úsměv :))
  • Oči 9999/10

https://tapky.info/?4717,emily-studio-le-velour-777-317-249-777317249

IMG_4264.jpeg

3 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 března, 2024 21:59

Řeknu to za mě osobně, ale Emily prostě taková je a nevim jestli umí víc přidat, sem tam pusa, doteky atd. Ona je fajn. O tom žádná. Ona je ale hrozně introvert. A navíc fakt je ráda, když nás chlapy může svádět a pokukovat po nás, co by tak šlo a nešlo. Mám s ní ještě menší plány. Respektive opáčko za nějaký ten čas…a uvidíme, zdali stejné nebo lepší:)

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx