Erotické masáže Praha

Danielle – Fantazie Massage

Jelikož jsem hoch zvídavý a rád zkouším nové salony, tak jsem poprvé zavítal i do salonu Fantazie. A protože rád píši recenze na dívky, které ještě nikdo nerecenzoval, tak padla volba na Danielu (na stránkách jako Danielle).

Domluva přes Whatsapp proběhla bez problémů a druhý den už stojím před salonem, který je kousek od metra Hradčanská hned u autobusové zastávky. Lidí se kolem vchodu pohybuje celkem hodně, ale po zazvonění jsem byl hned vpuštěn do domu.

Salon se, jako mnoho jiných, nachází v podzemí domu. Otevřít mi přišla přímo Daniela, mile se usmála a česky pozdravila. Pak plynule přešla do angličtiny, což mi nevadilo. Alespoň jsem si procvičil pár základních frází. Domluvili jsme se na typu masáže a já zvolil PussyCat na 60 minut za 2400 Kč.

Odvedla mě na pokoj a řekla ať si odložím, že se hned vrátí. Prostředí salonu nijak nevybočovalo z obvyklých masážních interiérů. Nic co překvapí, ale ani nijak neuráží. Pokoj byl akorát, světla také akorát a sprcha přímo na pokoji. To se mi líbí. Nerad courám nahý po chodbách.

Odložil jsem si a když přišla Daniela, tak jsme se přesunuli rovnou do sprchy, kde jsem se mohl seznámit s jejím tělem. Celkově Daniela působí příjemným dojmem, obličej se mi líbil. Postavu má mírně plnějších tvarů, ale nic nikde nepřebývá. Zadeček luxusní, prsa má větší (udávají velikost 4), mírně podléhající gravitaci, ale celkový dojem pozitivní. Věk i fotky odpovídají, možná jen bříško na nich trochu zastrkuje 🙂

Už ve sprše se o mě pěkně starala, mydlila mě celým tělem a já nevěděl kam dříve z rukama. Pak se obrátila zády, hezky se o mě třela tím svým pěkným zadečkem. A já už se těšil co bude dál. Pak zavelela k přechodu na lůžko.

Začalo se klasicky na břiše, hrála příjemná hudba, do které si Daniela pobrukovala a při tom postupně masírovala od nohou až po záda. Masáž jsem potřeboval a bylo to hodně příjemné. Pak přidala B2B a energicky po mě klouzala, nejdříve s využitím poprsí a pak se otočila a třela se zadečkem. Zrcadlo bylo správně postavené a já měl krásný výhled a už jsem se nemohl dočkat otočky, která po chvíli přišla.

Na zádech mě nejprve chvíli hladila po celém těle a pak přešla na B2B a občas mě letmo políbila na ucho nebo tělo. Měl jsem konečně příležitost ochutnat i její plná ňadra, což se jí líbilo. B2B bylo stejně energické jako na břiše. Chvíli jsem měl prsa u obličeje, chvíli s nimi pracovala dole. Pak se otočila a začala po mě jezdit zadečkem zády ke mně. Já ji hladil na prsou a břiše. Tuhle polohu mám hodně rád. Všude je dá dosáhnout 🙂 Pak si ho dala mezi stehna a probíhala velmi povedená simulace soulože, kterou několikrát zopakovala. Začínal jsem se chvět a dostával se skoro do tranzu 🙂

Pak se přetočila do polohy 69 a já měl její svatyni přímo před očima. Neudržel jsem se a začal ji lízat jako o závod, začala krásně vzdychat. Daniela se mezi tím starala o mojí spokojenost. Nikam nespěchala, ale i tak jsem ji několikrát zpomalil, abych tuto chvíli slasti prodloužil na maximu. Pak už jsem nevydržel a šlo to ven 🙂 a já se klepal vzrušením.

Po chvilce odpočinku jsme se přesunuli opět do sprchy, která opět nebyla jen očistná a já měl příležitost se s Danielou ještě trochu pomazlit.

Celkově hodnotím velmi kladně. Odcházel jsem spokojen a zcela zrelaxován. Hlava se mi točila a já byl jako ve snu. Díky Danielo.

Hodnocení jednoznačně:

super

 

https://tapky.info/?4985,danielle-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

 

 

4.jpg

4 6 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx