Věřte nevěřte - Fakt nebo Fikce ?

Ellie – Rabbit Hall

Ahoj,
po letech cteni recenzi a chozeni do rabbit hallu, zacinam taky psat recenze, abych to mistni komunite aspon trochu vratil. Zdejsi recenze mi vzdycky (vetsinou) pomahaly vybrat spravne, a vyvarovat se omylum (ne vzdycky se to povedlo).

Zacnu s Ellie, protoze ta se mi do pameti – nejenom – zaryla nejvic. Jedna se o navstevu z podzimu, kterou jsem pak jeste nekolikrat opakoval.

Objednani, komunikace a prichod do RH klasika, bez problemu, tentokrat do Vrsovic. Mam to tam docela rad, hlavne sprchy na pokojich.

Vzdycky, kdyz jdu za novou rabbitkou, tak jsem nervozni, protoze se bojim zklamani. Asi podruhe za cely ty roky se mi stalo, ze realita byla naopak mnohem lepsi, nez jsem cekal. Ellie si me vyzvedla na recepci a strasne se mi libila. Ma nadhernej oblicej i postavu, fakt jsem cumel. Nos, oci a usmev top.

Kdyz si shodila ten svuj rabbiti zupanek, tak jsem uvidel jeji prirodni trojky a hezky tvarovanej zadek, a byl totalne nadsenej. Cim dal tim lepsi. I ted, jak to pisu, tak bych se nejradsi zase objednal – a vlastne proc ne haha

Nicmene, objednal jsem si u Ellie pussycat. A panaka, coz jsem snad nikdy predtim v RH neudelal – max tak prosecco nebo kafe. Jeste ke vsemu jsem si dal becherovku, kterou jsem mel naposled snad na stredni, ale cejtil jsem se slavnostne, a ja se chtel pred spolecnou sprchou jeste trochu nakopnout.

Ellie se vratila za par minut, ja to do sebe kopnul a bezel pod vodopad. Ona se ke mne pridala a zacalo se to rozjizdet. Docela to mezi nama jiskrilo (nebo jsem si to aspon snazil myslet). Pero mi stalo od prvniho okamziku, co se svlikla, a ve sprse jsem se malem udelal. Nechtel jsem ale tuhle party ukoncovat hned takhle zezacatku, tak jsme radsi zpomalili.

Presunuti na postel, chvili probihala masaz na zadech, klasika, ale kvuli tomu do RH nechodim. Poprosil jsem o otocku, nebyl problem, a pak uz se to rozjelo. 69ka, jeji nadhernej zadek (a mezinozi) v mym ksichte. Plus jsem si hral s jejima prsama, ktery me fakt bavej. Stenala, a vypadala, ze se ji to vsechno libi. Pak jsem ji nasmeroval, aby si lehla na zada, a udelal jsem ji to pusou. A pak jeste jednou 🙂

Pak probehla zaverecna honitba, strilejici zakonceni a spolecny lezeni. Chvili jsme si povidali a sli znova do srpchy. Ende.

Ellie me okouzlila svym vzhledem a vasnivosti. Casove to vsechno akorat vyslo a uvodni becherovkova nostalgie jako necekanej bonus. Opakovani urcite (uz jich nekolik probehlo).

Pussycat
60 min
Cena tusim 2200 Kc tenkrat v akci + dysko

(super)

ELLIE.JPG

1.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 března, 2024 18:25

Není Ellie v Králíkárně teprve od ledna?
Pak by bylo divný, že píšeš o návště na podzim  😅 

Ellie-Rabitthall
5 března, 2024 12:18
Reply to  BujnejBertik

🙂 Pracuji v rabittu uz od přelomu září/ říjen. Jen jsem nejezdila tak casto, jak ted od ledna kazdy tyden

Last edited 2 měsíců před by Ellie-Rabitthall
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx