Erotické masáže Praha

Edita – Matahari Salon

Do Matahari nechodím, ale Edita mě zaujala svým přirozeným vzhledem a pěknými křivkami. Recenze měla také dobré, tak jsem se odhodlal. Sálon má podle mě zajímavé a různorodé masérky, ale mě odrazuje ta přestřelená cena a částečně i jejich recepce. Díky ní je to celé takové formálnější, vytrácí se intimní atmosféra a „soukromí“ při vítání a loučení se s masérkou. Na druhé straně chápu její význam. Je tím zajištěna určitá kontrola (masérek i klienty) a pořádek, protože Matahari je asi jediný salon, co má pobočku otevřenou rovnou na ulici a zastavit se může leckterý kolemjdoucí. Všechny ostatní salony, co znám, na sebe spíše neupozorňují.

Ale zpět k Editě. Přivítání tedy „oficiální“ a rychlé. Edita je hned komunikativní. Na první pohled je to sympatická Češka, žádná sexbomba. Domluvíme se na masáži a posílá mě do sprchy. Drink ani společnou sprchu nenabízí, škoda. Za tu cenu bych to očekával. Pokoj je mini, mně to je jedno, zrcadlo tam je i teplo tam je. Po sprše si tedy lehám na břicho a Edita shazuje ručník. Tělo má podle mě sexy, takové „zdravěštíhlé“, pěkný zadek a samozřejmě přírodní velká prsa. Ty její čtyřky budou v nejbližší hodince hrát hlavní roli.

V této pasáži se mi líbilo, že se Edita nezdržuje důkladnou masáží každé partie, ale spíše se soustřeďuje asi na její oblíbené části mužského těla, což bude zadek, stehna i předek 😀 Určitě mi masírovala i nohy, ale už si na to nevzpomínám, neboť Edita ví, že masáž chodidel a lýtek asi žádného muže nijak extra nevzrušuje. Ruční masáž pravidelně kombinuje s prsní. Cítit její měkoučká a hebká prsa je velmi příjemné. Pravidelně kontroluje kamaráda a když si trochu zvednu pánev, tak se tam i zdrží. GFE ale moc neprobíhá, ani nějaké sexy pohledy do zrcadla. Ale alespoň do něj pěkně vystrkuje zadek.

Otočka a můžu se pověnovat i já jí. Pomalu hladím její tělo, chytám za tu fajnovou prdelku a povážím ta pěkná prsa. Edita to komentuje slovy: „Ty jsi už na masáži byl, co?“ 😀 Edita si ho po krátké chvíli dává mezi prsa, yes. Sklání se nade mnou zboku, tak mi moje ruka jemně sklouzne i mezi její půlky. Žádný zákaz nepřichází. Edita pokračuje v „boobs to body“ i směrem dolů po nohou i nahoru po trupu. Je to příjemné a erotické, ale zažil jsem už i kreativnější B2B. Edita se nebojí ani sednout si na docela odvážného koníčka, přičemž mi začíná masírovat kamaráda svým klínem.

Je šikovná a vidět, že se soustředí na to, aby nedošlo k výraznějšímu kontaktu, ale zároveň aby to působilo dost autenticky. Já si zatím hraji s jejími kozičkami a Edita začíná i tiše vzdychat. Když si za nimi natáhnu krk, tak mi je automaticky a „srdečně“ naservíruje, abych je mohl i políbit a trochu se do nich ponořit. Po této sexy části si Edita ještě jednou sedne vedle mě a ručně i prsy ho masíruje. Na závěr znovu koníček, co se mi líbilo asi nejvíc a asi i jí.

Co bych ale vytkl je její ochlupení. Obvykle tohle vůbec neřeším a je mi to úplně jedno, dokonce mi ani nevadí nějaké strniště na nohou (a chmýří na zadečku je podle mě sexy :D). Ale Edita to tam dolů měla zrovna ve fázi „brusného papíru“ a tím že mě dráždila dost svým rozkrokem, tak to občas docela bolelo. Bolest mě osobně vůbec nevzrušuje a tato zkušenost mi to jen potvrdila. Takže k vyvrcholení na koníčka díky tomu nemohlo dojít a Edita mě udělala sedíc vedle mě, přičemž ale nebyla mimo můj dosah, takže fajn. Létalo to docela dost, že si až raději zkontrolovala čistotu displeje jejího telefonu vedle matrace.

Po vyvrcholení máme ještě cca 20 minut, takže Edita navrhuje masáž zad. Toto bych raději vyměnil za delší erotickou část po otočce. Během celého našeho setkání mi chybělo i GFE. Vlastně toho moc nebylo, ale masáž od Edity byla dostatečně erotická. V závěrečné už společné sprše mi jen umyje záda. Při loučení mi chce jen zakývat na recepci, ale já jí podám ruku a políbím na tváře. Má naspěch. Toto se mi nelíbí.

Takže s Editou to bylo fajn a na pohodu, erotická atmosféra jako při takovém tišším milování v klidném tempu 🙂 Avšak celé to na mě působilo trochu profi, ten zážitek mi časem vyšumí z hlavy, ale zároveň to byla dobře odvedená erotická masáž a Edita ví co dělá. Za tu cenu by se ale dalo jinde zažít víc (například úvodní společnou erotickou sprchu, dynamičtější B2B, whisky s ledem i s GFE).

Hodnotím 🙂 ale tak 7/10. Čas door-to-door 55 minut – to se mi taky nelíbí.

PS k tomu času: budu vypadat jako skrblík, ale je třeba si uvědomit, že 2300/60 = cca 38, 38 x 5 = 190 kč, takže příště poprosím slevu 190 kč 😁

Body to body masáž 60 minut za 2300kč.

https://tapky.info/?4830,edita-matahari-salon-773-164-811-773164811

edita-0.jpg edita2-1.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
13 března, 2024 15:32

Koukám že inzeruje i na argentinské
firstclassmassage.eu/edita/

13 března, 2024 15:52
Reply to  Fuckster

tam je ta uzasna vzajemna masaz za 3300, kde prej ztratis pojem o case a hodka je jako tri  😅 

13 března, 2024 21:10
Reply to  long.tongue

Long. tongue: tak tohle jsi mi neměl ukazovat….wow. sice cenově docela pálka ale zajímavý popisky!!! To stojí za hřích, pánové! 🙂
firstclassmassage.eu/cenik/

5
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx