Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Tak jsem taky skocil do Tantra klubu abych zjistil jak to tam ted holky vedou. Musim rict ze prostredi se trosku promenilo a v pokoji ve kterem jsem byl ja to bylo teda o dost zabydlenejsi a utulnejsi, nez kdyz jsem tam chodil do Luxury. Takze za to palec nahoru, vypada to tam moc fajn.

Ted k Anite, kolega Bramboracka, ma v hlave asi slusnou bramboracku, protoze ucastnice miss world se opravdu nekona 😀 Anita je pekna holka, o tom zadna, usmevava, pohodova, vetsi zadek, prsa pevny dvojky (viz prilozene foto). Proc to sem pisu, no to je jasny, je to proto aby jste necekali miss world, ale super holku se kterou vam bude fajn 😉

Planovana uvodni spolecna sprcha neprobehla, protoze Anita odskocila asi pro olej a dalsi propriety a ja jsem tam nechtel cekat nahej, tak jsem skocil do sprchy a nez se vratila tak uz jsem se utiral. No tak mi pri utirani aspon hodila peknej striptyzek, pradylko mela moc fajn 🙂 Ulehnuti na vyvyseny futon, zadna matrace na zemi, zrcadlo hned vedle ve spravne vysce, takze prostredi dobry, ale to uz se opakuju. Bral jsem VIP masaz, po tom co jsem se tu docetl ze doteky rada a i tahle masaz, zacala relaxacni masazi nohou. Ale kdyz se to vezme kolem a kolem, tak je to fajn, aspon clovek taky trosku pokeca a neco se dozvi 😉 Po cca 10 minutach zacina zada plus telo na telo, tre se o me jako stika ktera se potrebuje vytrit, tady mi to prislo az trosku „na silu“ jestli mi rozumite. Ohlodavani ucha a vzdychani do nej, bylo na me az moc vasnivy, ale Anita proste vasniva je, takze to asi mysli vazne 🙂 Pred koncem casti na brise zacina utok na koule, hraz a pero, ktere bylo taky trosku hrubsi na muj vkus, snesl bych trosku jemnejsi zachazeni.

Po otocce opet relaxace zepredu, zadny frontalni utok, ale pak uz na sebe lije olej a navadi me ruce na sve telo, abych ji jen pomohl roztirat. Nasleduje velmi podarene telo na telo, doteky ji opravdu nevadi, spis je vyzaduje a je opravdu znat ze se ji to libi. Tim se mazou vsechny predchozi mensi minusy, protoze tady zacina ta opravdova GFE vasen. Spontalne se obcas zacne i libat a po peru jezdi opravdu hodne vasnive a divoce. Tohle ja proste miluju, kdyz se holka dokaze rozvasnit a tu masaz si poradne sama uzit. Chvili to necham v jeji reziji, ale pak to beru do svych rukou a lezime bok po boku a spolecne si to delame. Dvakrat ji musim brzdit, protoze bych se udelal moc rychle  a uz ji nedodelal, coz by bylo skoda. Nakonec se mi povede to sladit tak ze ji strikam na brisko presne v dobe kdy se mi na ruce taky udela. Po orgasmu jeste chvili polezime, chce se libat a prej si priste musim vzit i libani 😀 Priste bude urcite, ale libani si necham jako bonus zdarma 😀

Takze masaz paradni, Anita super, opakovani jiste, prostory taky prokoukly. Vypada ze to tam vzal do ruky spravnej oddil, ted uz jen nabrat jeste vic maserek a bude to super podnik.

hodnoceni super 🙂

VIP masaz 2500,-

https://www.tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

anita-03-min.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx