Erotické masáže Praha

Isabella – Candy Shop

Před pár týdny jsem se rozhodl, že už bych taky konečně měl zkusit Candy, v mém případě poprvé. K mé cukrářské premiéře jsem si vybral Isabellu.

Dlouho jsem s Candy otálel, protože mi moc nevyhovuje jejich rozvrh, zveřejněný na netu jen na příští tři dny. Protože nejsem z Prahy a také z pracovních důvodů raději cestu do Prahy plánuji více v předstihu. Tedy tohle mi fakt moc nevyhovuje. A pak mi taky vadí, že je salon v úplném centru. A coby buran z venkova jsem měl obavy, že u salonu nezaparkuju. Tedy raději jsem dojel pár stanic metrem. Mám ale rád (i z časových důvodů), mít možnost zajet autem až k salonu. Ale dost bylo pseudonegativ… Salon jako takový je super.

Po příchodu a seběhnutí po schodech dolů do salonu jsem byl přivítán recepční. Která hned zavolala Isabellu. Isabella mě krásně přivítala s pusou na tvář a zavedla do pokoje. Z pokoje jsem byl hodně paf. Hodně velký, matrace vypadala jako postel s nebesy. Obrovský otevřený sprchový kout. Velikost pokoje měla ale nevýhodu ve vzdálenosti zrcadla… jako že příliš vzdáleného zrcadla. A ještě škoda, že jsem nedostal pokoj se zrcadlem na stropě. To jsem ještě nezažil.

Neřeknu tady nic nového. Isabellka je moc krásná, štíhlá. Prsa jsou menší, možná ani ne uváděná vel. 2. Ale to vůbec nevadilo. Má skvostnou prdelku, neskutečně krásnou. Mušličku nádhernou, s trochu čouhajícími pysky… a to mě hodně rajcuje. Bylo hodně sympatický, když jsem se k masáži B2B zeptal na extras a řekla „dělám všechno“. Vybral jsem si líbání. A ještě víc sympatický bylo, že to nebyla jen taková „jednorázová dávka“ líbání, v nějakém okamžiku. Líbání bylo po celou dobu. A ještě jsem vyslovil přání, že mám rád více světla. A bylo mi vyhověno, tedy paráda.

Nabídnutou sprchu jsem nemohl odmítnout. Než jsme vlezli do sprchy, tak jsem byl vybídnut vysvléknout Isabellku z černého sexy prádýlka. To už byl hodně erotický začátek. A ve sprše to gradovalo. Samozřejmě přišla otázka, zda chci jet na jedno nebo dvě kola. Protože jsem si dal 90 min masáž a protože Issabelka byla hodně super, tak jsem neodolal a rozhodl se pro dvě kola.

Po přesunutí na matraci jsme pokračovali v krásné erotické hře.V poloze na břiše se krásně klouzala, nastavovala (škoda že do tak dalekého zrcadla). Dráždila mě dole. Řekl jsem ji, až uzná za vhodné, že bych se s ní rád vyměnil. Po výměně tedy nejprve zalehla na bříško, dle mého přání. Nejsem žádný m asér, bylo to spíše hlazení, které postupně přešlo v dráždění. Když jsem si dost užil prdelky a mušličky v této poloze, tak jsem ji požádal o otočení. A mohl jsem pokračovat. Opravdu nádherný pohled se mi naskytl. Isabellka dávala najevo, že se jí to líbí. Ale možná to bylo jen přehrávání, dosáhnout jejího vrcholu se mi nepovedlo… škoda.

Pak jsem zalehl na záda já. A erotická jízda pokračovala. Střídala na mne různé polohy, byla nádherná 69-ka. Když jsem měl nos a pár cm od té nádherné voňavé mušličky, hodně se vkrádala myšlenka upgradovat masáž ještě o pussycat. Ale dokázal jsem se ovládnout. Mazlení mušličky a vrtění prdelkou před nosem bylo více než dostatečné. Tedy i druhé kolo bylo úspěšně zakončeno. Zbýval ještě nějaký čas, tak jsme leželi, hladili se navzájem a povídali si o koníčcích, sportu a tak. Závěrečná sprcha byla také společná. To byl takový příjemný dojezd z masáže s krásnou mladou kočičkou.

Závěr: Isabellku jednoznačně doporučím. Je to profesionálka, navíc hodně moc nádherná. Bylo to super. Ale opakovat asi nebudu. Pokud se do cukrárny vrátím, i přes výše zmíněná pseudonegativa, tak rád zkusím nějakou jinou kočičku.

 

Zvolená masáž: B2B na 90 + líbání

Cena (zimní akce -15%): 2900,-… zaokrouhlení na trojku bylo jasné… Isabellka si to zasloužila. Stálo to za to.

https://tapky.info/?4303,issabella-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Isabella.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx