Erotické masáže Praha

Edita – Matahari Salon

Edita už tady několik pozitivních recenzí má, fotky vypadají také dobře, tak jsem se pro ni rozhodl taky. Určitě to nebyl propadák, ale kauf roku to asi taky není.

Edita se na mě od první chvíle usmívá, což jí moc sluší, a vede si mě do pokoje. Společná sprcha mě trochu zklamala, ale to tělo mě navnadilo perfektně. Prsa opravdu nemají daleko k dokonalosti.

Následuje pasáž na břiše, kde jsem většinu času musel nadzvedat pánev, protože mířila na ta správná místa. Zadek, hráz, péro – hezky zespodu. Stejně tak cítím její kozy po celých zádech, ale dokonce mi je občas půjčí do ruky už v této poloze. Když už vidí, že se mi neleží pohodlně, tak vyzývá k otočce.

Po ní je to hodně o jejích prsou. Prsa na obličeji, prsa na břiše, prsa v ruce, péro mezi prsama… A k tomu Editin vyzývavý pohled. Dole jsem byl s dotyky opatrný, bohužel nevypadala, že by si to úplně užívala – rozhodně mě v tomto nijak nepovzbuzovala. Každopádně i tak jsem dlouho nevydržel a kapituloval.

Edita se pak hezky přitulila a zbytek času jsme přitulení prokecali. To bylo sice příjemné, ale přecijen jsem ještě doufal v druhé kolo. Pak už jsme šli společně do rychlé očistné sprchy a rozloučili se.

Body to Body masáž 1h, 2300 Kč

https://www.tapky.info/?4830,edita-matahari-salon-773-164-811-773164811

Hodnocení: (bylo to těsné, ale nakonec se přikláním k tomuto hodnocení)

edita.png

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx