Erotické masáže Praha

Dominika – Studio le Velour

Tak jsem před nějakým časem znovu zavítal na Náměstí Jiřího z Poděbrad.

Podle fotek jsem vybral Dominiku. Zdála se mi vysoká štíhlá as snad hezká v obličeji. Jsem spíše dolňák a tak malá prsíčka neřeším. Objednávkový systém přes reservatic je super, to chválím. Parkování v místě je bohužel o poznání horší a tak nakonec přicházím o pár minut později.

Otevírá mi holka která přesně odpovídá popisu co jsem uvedl výše. Vysoká, štíhlá, úzký pas se širšími boky a prsama po tátovi. Jen ten knírek pod nosem se mi moc nelíbí, ale prozatím ho ignoruji.

Někde jsem četl, že má přirozené ochlupení. Čekal jsem tedy že bude mít zarostlý klín, jenže ono je to trochu jinak. Když se vysvlékla, zjišťuji, že je chlupatá celá, i na zádech. No tvl. co je moc to je moc. Je chlupatější než já a to po celém těle. To se mi nelíbí, hodně se mi to nelíbí.

Ulehám po sólo sprše na záda a Dominika začíná masírovat. Tady její srst moc neruší, po otočce už ale ano. Pohled na chlupatá záda mi moc vzrušující nepřijde. Holka je sympatická češka a dá se s ní hezky povídat. Tady ale pozitiva končí. Zákazy všude. Na prsa sahat ano, ale na bradavky né, má je citlivá. Jak si má ale člověk pohrát s jedničkama, když nesmí sahat na bradavky??? Mezi nohy je tako zákaz. Tak si alespoň snažím užít hlazení zadečku, ale to mě brzy přestává bavit. Je také lehce osrstěný.

No nakonec to celé nějak přetrpím, ale kámoš dole brzy začíná stávkovat a velí k úprku. Nakonec ho poslechnu a s plným pytlem trápení ukončuji a prchám pryč. Za mě celkově katastrofa.

Masáž body to body na hodinu za 2100,- Dýško tentokrát nenechávám.

Hodnocení:  (špatná, propadák)

Dominika – Studio Le Velour – 777 317 249 – 777317249 – Tapky.info

Doporučení nebo opáčko samozřejmě ani náhodou.

 

Dominika-0.jpeg Dominika-2-1.jpeg

4.2 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 března, 2024 10:54

Takže prsa nejsou jediné co má po tátovi? 😀 A nezveličuješ to trochu náhodou (bez urážky)? Nebylo to jen takové to ženské chmýří? Ženu s chlupatými zády jsem ještě v životě neviděl.  😳 

1 března, 2024 11:13

Před půl rokem naopak vyzyvala k hraní s bradavkama a chlupatá krom klína nebyla…

1 března, 2024 22:19

No panečku…..chlape ty potřebuješ léčit. Když jsem byl u Domči, velmi jsem si to užil a rozhodně po delší době, určitě zas brzo zavítám. Ale tady jsi to napsal fakt dost hnusně a neempaticky. Takže zaprvé: Domí je sexy hezká holka, zadruhé chlupatá na zádech fakt neni, to ti můžu říct narovinu a zatřetí: studio Le Velour, je jeden z mejch top podniků. Takže jestli se ti tam nelíbí, nechoď tam.holkám uděláš na slušnější klienty, a sobě ušetříš nervy a cash.díky.

4 března, 2024 20:11

Hele nevím co v tobě budí potřebu takhle přehánět, ale zbytečně a nezaslouženě tím té holce kazíš pověst. Dominika je prostě přírodní, celé tělo si nedepiluje, zrovna tak se nevýrazně líčí. Nicméně rozhodně nikoho nevítá s knírkem nebo s bubákem v podpaždí, je upravená, navoněná, v tomhle směru jí není co vytknout. Milé vystupování, udržuje oční kontakt. etc.

Alespoň částečnou pravdu máš s dotyky, hladit se nechá všude kromě klína, jen jí to prostě evidentně moc nebere. Nechová se chladně, přitulí se, ale dělá to jen proto, že to má v sestavě. Člověk z toho nemá pocit, že by o doteky nějak extra stála nebo jim šla naproti. Nicméně co si zaplatíš, to dostaneš, rozhodně se nedá říct, že by se nějak odtahovala.

Je spousta lepších holek, to jo, ale tahle rozodně není žádný propadák. A kdo ví, dost možná jsem jí prostě nebral já, Fuckster zmiňuje vstřicnější zkušenost a já nemám problém mu jí věřit.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx