Erotické masáže Praha

Violette – Rabbit Hall

Oukej, byl deštivý večer a já dostal zas a znovu chuť na nějakou pěknou kočičku, která by se na mě trochu poválela. Rozhodl jsem si tedy udělat rezervaci na další den na Violette z Rabbita. Komunikace klasicky rychlá a bez problémů, čas domluven rychle. A já se začínám těšit. Ráno termín potvrzuju. Večer přicházím na pobočku. Byla to moje premiéra ve Vršovické a musím uznat, že to tam mají fakt hezky zařízený. Krásný prostory, útulný, moderní. Mně se tam moc líbilo. Zvenku jsou označeni jako White Rabbit nápisem, který září na celou ulici. To mi ale nijak nevadí, protože vchod je v podstatě přesně nad Penny jakoby na střeše, kde nikdo příliš nechodí.

Otevírá mi recepční, Ukrajinka, a nabízí něco k pití, beru klasicky vodu a už vyhlížím Violette až se mi poprvé ukáže. Za chviličku přichází malá holčina (opět někde z východu), která se mi na první dobrou v obličeji líbí a postavou v župánku taky. Odcházíme na pokoj a domlouváme co a jak. Chci pussycat na 90 minut. Pokoj je pěkný, útulný a za mě i skvěle osvětlený. Sprchu beru samozřejmě společnou a tak se Violette svléká a poprvé ukazuje svoje tělíčko. A uznávám, fakt mi sedla. Řekl bych, že prsa budou opravdu trojky, jak uvádí na webu. Zadeček taky nádhera. Je ale pravda, že prsíčka měla trochu zvláštně položená, přišla mi, že jsou jakoby níž než bych očekával. Ale jsou výstavní. Někdo tady dřív psal, že si myslí, že Violette necvičí a že až zestárne, že to může být problém. No, tak já s tímto popisem souhlasím. Působí na mě, že pro sebe zas tak moc nedělá a že až bude starší tak ty prsa nebudou tak hezký jako byly teď 😀 A zadek jakbysmet. Ale to je fuk, teď vypadá fakt dobře a já byl v sedmým nebi.

Jdeme do sprchy, která je očistná, ale zároveň správnou měrou přítulná. Otírá se mi dole zadečkem a já si chvíli myslel, že mi na něj nasedne. Nemusím zmiňovat, že v tu dobu už mi pořádně stál. Já se samozřejmě seznamuju s jejíma kozičkama a zadečkem a fakt si to užívám. Po omytí jdeme na postel, kde uléhám na břicho a začíná masáž. A tady přichází moje snad jediná výtka. Masáž trvala na moje preference fakt enormně dlouho. Snad nějakých 40-45 minut. To mi přijde fakt hodně a posledních 20 minut mě to fakt nebavilo (až na pár momentů teda :D). Masáž samotná byla cool, Violette umí masírovat a chvilkama i umí zajet na správná místa a dát tomu správný náboj. Bohužel to neumí (nebo nechce) udržet. Jednu chvíli mi totiž prohrabává kulky a za chviličku mi masíruje chodidla… Z její sestavy bych nejvíce vyzdvihnul pozici, kdy si sedne tak, že má moji hlavu mezi kolenama. Tím pádem, když zvednu oči, tak koukám přímo na její nádhernou lasturku.

Pak konečně přichází vysněná otočka a já se nestačím divit. To rodeo, co Violette rozjede je neuvěřitelný. Téměř okamžitě si začíná hrát s perém a u toho mě hladí po celém těle. Zároveň se tak různě prohýbá a přejíždí po mně těma prsíčkama a prdelkou. Ovšem hřeb celé masáže přichází, když si mi na břicho sedne zády ke mně, pomalu mi ho honí a zároveň se pomalu posouvá svými partiemi směrem k mýmu kamarádovi. Jakmile se k němu dostane, vyšpulí na mě prcinu a péro si dá jakoby na tříslo a začne po mě jezdit. Je to fakt hodně blízko a já měl pocit, jako by mi na něj za chvíli měla sednout a projet se na mě doopravdy. Normálně jsem se bál, abych se špatně nepohnul a neskončil omylem vevnitř. Ale Violette ví, co dělá a je to extrémně příjemný. Sám jsem se divil, že mě při tomhle neudělala. Ale zase, ona ví, co dělá a kdy přestat :D. Protože jakmile ukončila tuhle techniku, tak přichází další, kde už jsem se neudržel. Přesouvá se totiž hned svojí prcinkou směrem k mý hlavě a začíná honit rukama. Tady jsem se neudržel hlavně proto, že jsem byl strašně napumpovanej z předchozí techniky a ve chvíli, kdy mi doslova sedla prcinou na ksicht a u toho mě honila, tak jsem prostě stříkal jak kdyby to bylo poprvý. Tady nastal trochu úsměvný okamžik, protože v posledních pár případech jsem si zvykl chodit na masáže po několika denním půstu. Tady to byly asi 4-5 dní, kdy jsem se neudělal. Tím pádem ve chvíli, kdy mě Violette dohonila a já vystříknul s jejím rozkrokem na svým obličeji, tak jsem cítil, jak sebou Vio škubla. No a když se otočila, tak jsem viděl proč. Měla totiž můj výstřik až někde na bradě. Takovou nálož asi nečekala :D. Přišlo mi to úsměvný, ale na druhou stranu mi jí bylo i trochu líto, protože chápu, že to asi není příjemný mít na obličeji mrdku někoho úplně cizího.

Netuším, jak dlouho tahle sekvence mohla trvat, ale zbývalo nám ještě asi 15 minut a tak se Violette nabídla s tím, že mi udělá masáž hlavy, protože to prý dělá ráda. To jsem samozřejmě neváhal a musím uznat, že jako doběh po tom ródeu co rozjela to bylo parádní. Pak jdeme společně do sprchy, kdy si naposledy užívám její tělo. Nějaký ten small talk, utření. Platba (samozřejmě něco navíc), pusa na rozloučenou a já vesele odcházím do potemnělé a deštivé Prahy.

Závěrem asi napíšu jen to, že doporučení dávám na 100%. Byla to určitě jedna z těch lepších masáží, které jsem zatím měl. A až na tu délku samotné masáže si nemůžu na nic stěžovat. Opakování určitě někdy plánuju, ale asi ne v nejbližší době. Přece jenom bych chtěl vyzkoušet co nejvíc krásných koček.

 

Violette3-2.webp Violette2-1.webp Violette1-0.webp

4 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 března, 2024 19:14

Jestli si to správně pamatuju, tak Violette je hodně dobrá i na fyzioterapeutickou masáž – která se taky někdy může hodit.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx