Erotické masáže Praha

Kira – Nirvana masáž

Vyhral som zdarma masáž v Nirvane, tak sa som sa rozhodol zájsť za Kirou.

Podnik: Objednanie cez WA deň dopredu. Trochu dlhšia odozva na správy, ale inak všetko v poriadku. Podnik nie je priamo vo vchode s daný čílom, ale má vlastný vchod o pár krokov vedľa. Otvorila mi rovno Kira, ponúkla vodu a odviedla na izbu. Izba bola celkom malá, ale stačila. Sprcha rovno na izbe. Jediná chyba bola, že v izbe bolo len jedno zdrkadlo rovno pred hlavou.

Vzhľad: Kira je pekná chudá mladá baba, celkom vysoká. Luxusný zadok, prsia tak akurát. Len pár malých tetovaní. Bola dosť výrazne namalovaná, ale vkusne.

Osobnosť: Je z Ukrajiny, v Prahe je už niekoľko rokov. Zo začiatku to bolo tichšie, ale ku koncu sme sa dosť rozprávali. Občas bolo treba niečo zopakovať, inak nebol problém s komunikáciou. Je milá, starostlivá, otvorená, tak to má byť.

Sprcha: Pár krát sme sa pri sprche pritúlili, ale inak bola len očistná. Nijako sme to nenaťahovali a prešli na masáž.

Masáž na bruchu: Kira začala podstivou masážou od rúk, cez chrbát až po nohy. Postupne prešla na B2B, to jej išlo pekne. O nastavovaní sa veľmi nedá hovoriť, to zrkalo bolo nanič. O kamaráta taktiež ani nezavadila. Super časť bola, keď na konci dala ťažke GFE, okusovala mi ucho, bozkávala líce, vzdychala do ucha, preplietala prsty. Len škoda, že to bolo fakt len chvíľku.

Masáž na chrbte: Otočka prišla skoro. Pocitovo po asi 15min, ale nemajú tam hodiny. Najskôr sa posadila vedľa mňa, rozotierala po mne olej a zároveň som mohol to isté robiť aj ja a pekne ju preskúmať. Potom prešla do pár B2B pozíc, ale nič extra, čo by som ešte inde nezažil. Potom sa presunula na 69. Začala nižšie, že som na ňu ani nedočiahol, a postupne sa presúvala hore až som si ju pritiahol k pussycat. V tejto časti sme strávili najviac času, je to fakt kočka z každého uhla. Ručná práca bola príjemná, dlhšie ma odďaľovala až som to už nevydržal a bolo vymaľované. So žiadnymi dotykmi nemala problém, ale bol som jemný v rámci pravidieľ. Celú dobu bola pekne na dosah a nastavovala sa.

Po masáži: Asi to chúďa schytala, lebo mňa len letmo utrela a hneď bežala do sprchy. Ostávalo nám 15min. Kira sa pýtala čo by som ešte chcel za ten čas. Na druhé kolo som sa necítil, tak som ju poprosil, aby si proste ľahľa vedľa mňa a chill. Klasické hladkanie a kecanie o všetkom možnom. Až tam som si všimol, že má spravené fakt veľké nechty. Našťastie som ich pri masáži vôbec necítil a po masáži mám také jemné škrabkanie rád. Na koniec spoločná sprcha, už len čisto očistná.

Záver: Kira je fakt sexy baba. Mala makeup a pár malých tetovaní, inak všetko prírodné. Kire ani podniku v zásade nemám čo vytknúť, nebol tam žiadny problém. Na druhú stranu prostredia som videl už aj lepšie (hlavne to zrkadlo) a Kira nepredviedla nič, čo by som ešte nezažil alebo na čo by som spomínal. Masíruje len krátko, možno sa to ešte zlepší. Môžem rozhodne odporúčiť ako solídnu masáž od sexy baby. Za mňa ale opáčko skôr nie, nemal som pocit takého toho špeciálneho kliku. Subjektívny pocit bol preto skôr priemerný, ale objektývne musím uznať, že to bolo dobré.

Masáž: 60min Tantra MIX + pussycat za 500Kč (masáž bola zadarmo ako výhra, inak by to bolo 2200 + 500 = 2700Kč)

Hodnotenie: podnik: 6/10 (ach to zrkadlo), vzhľad: 8/10, masáž: 7/10, GFE: 6/10,  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4940,kira-nirvana-masaz-775-445-442-eroticka-maserka

IMG_4277-3.jpeg IMG_4276-2.jpeg IMG_4274-1.jpeg IMG_4271-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx