Erotické masáže Praha

Adel – LoveMe Massage

Vydal jsem se po dlouhé době na masáž, chtěl jsem zkusit drobnou Asiatku. Volba padla na Adel z LoveMe Massage v Bílkově ulici v turistickém centru Prahy.

Salon měl při příchodu otevřené dveře, nebylo potřeba zvonit, za závěsem v recepci seděla i Adel, pouze v ručníku. Chtěl jsem jenom půlhodinu a doporučila mi zvolit Pussycat masáž, že je v ní líbání všude, rozdíl 400 korun oproti body to body.

Po zaplacení jsem byl odveden na pokoj, který je docela tmavý, hořelo tam akorát pár svíček. Sprcha byla v předsíňce toho pokoje společně s pračkou. Doporučuji salonu nemít puštěnou pračku, při sprchování je náhlý příval vařící a potom zase studené vody dost nepříjemný. Ručník by mohl být o dost větší.

Samotná masáž byla velmi dobrá. Čekal jsem pořád, kdy přijde možnost využít příplatek za pussycat, jestli až nakonec, tak i tak bych byl spokojen, ale i když web salonu uvádí, že při pussycat masáži je povoleno i líbání intimních partií, tak masérka řekla, že určitě ne, a že mi to před masáží řekla. Většinu masáže ale byla v polohách, kdy se nedalo líbat ani nic jiného, to si řekl bych pohlídala.

Po masáži jsem si dal sprchu, šel se obléct, a při odchodu musel projít kolem jiného sprchujícího se zákazníka, kterého si do sprchy přivedla jiná dívka. Diskrétnost nic moc.

Psal jsem ještě zpětně přes chat operátorce, co znamená formulace na webu ,,Můžete masérku líbat po celém těle včetně intimních partii,“ ale bylo mi řečeno, že „pussy kiss“ je za příplatek a pak jsem byl zablokován. Manažer na email taky neodpověděl.

I přes slušnou masáž mi tedy přijde chování masérky jako zlodějina a následný zákaznický servis jako drzost. Salon není nijak krásný, diskrétnost neexistuje, místnost tmavá a bez zrcadel, sprcha problematická, následná stížnost neřešena. Tohle i vzhledem k adrese je jenom past na turisty, stálý zákazníky odsud si to při takové kvalitě nemůže udržet.

Co můžu hodnotit kladně, je tělo masérky, její zkušenost (to se trochu pojí s rutinou), a dodržení času, kdy čas byl spuštěn až po příchodu masérky po sprše na pokoj, a nebyl jsem popoháněn.

Pussycat masáž, 30 minut, placeno dva tisíce.

https://www.tapky.info/?4866,adel-loveme-massage-727-855-109-727855109

 špatná masáž – nechápu, co v jejich pojetí znamená pussycat, nelišilo se to od body to body, neochota to řešit

Přiložená fotografie je ta, kterou salon posílá po žádosti o reálnou fotografii, na webu je figurína, řekl bych

1000005353.jpg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 února, 2024 19:39

Wow. Tak tohle by v Candyshopu ani v Infinity, se určitě nestalo. Překvapuje mě tohle chování, protože co se týká týhle pussycat, tak to jsem právě brzo chtěl vyzkoušet. Ale zdá se, že tohle bude naopak tragický. Jako jasně, čekal jsem, že to bude alespoň trochu lepší a alespoň nějak vysvětlený, ale bohužel se ti tak nestalo. Možná zkusim sám o týhle problematice, něco napsat a uvidíme…ale pokud, tak jenom na hoďku.jako zablokovanej kvůli dotazu? Wtf? 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

26 února, 2024 19:41

I pres spatny recenze me lakala, ponevadz jsem ji videl in natura, ale…po pussycatu sice neprahnu, nicmene je to ojeb, jak vybrat priplatek a proto 👎 nebo spis 🖕. At si uzije ozraly Nemce.

26 února, 2024 19:45

Jo a ještě jedna maličkost: malinko mě mrzelo, že co se týká líbání prsou, tak to je snad ve všech salónech, automatický. Jen tady když jsem chtěl políbit prsa Lole, tak že to je za příplatek:(

26 února, 2024 21:18

No vyhrát tam masáž zdarma to bude hotový „Danajský dar“  😂 

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx