Diskuze

Je tantra masáž podvod nebo jen předražená masáž?

Přiznám se, že mě svět tantrických masáží obzvlášť fascinuje a přestože mám za sebou nespočet zkušeností, stále nevím, zda jde o podvod nebo drahou (jemnou) erotickou masáž.

Zde je důvod, proč si myslím, že je to podvod:

– Odmítají to nazývat sexuální službou, ačkoli využívají portály sexuálních služeb k propagaci svých služeb
– Nic takového jako tantra masáže neexistuje. Toto je vynález lidí ze Západu, aby dodal trochu spirituality jemné erotické masáži
– Rituály se mezi salony a dokonce i masérkami liší. Je zřejmé, že každý si stanoví svá vlastní pravidla, což naznačuje, že pro masáž neexistuje žádný formální proces.
– Používání peříček nebo sametových rukavic je velmi nehygienické. NIKDY se nečistí po použití u každého klienta.
– Při poskytování HE se většina masérek obává především toho, aby se jich zákazník nedotkl, než aby poskytly správnou masáž penisu
– Konečně zákazníci zaplatí prémiovou cenu za masáž s polonahou ženou, dojatou špinavými materiály a doufající, že můžete mít orgasmus při pohledu do stropu pokoje.

Takže pro vás, kteří navštěvujete tantra masáže pravidelně, co je přitažlivé? Nebo je to koneckonců jen podvod?

5 3 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
k69
26 února, 2024 18:26

Hele tantra masáže mají smysl, ale pouze pokud je to opravdová Tantra masáž a pouze pokud má tak 3 hodiny nejméně. Hodinová tantra je podle mě uplný nesmysl. Celý vtip Tantry je že je to pomalé.
Já nejbrutálnější orgazmus co jsem zažil tak byl na Tantře, a to se upozorňuji ani jedenkrát nedotkla péra. Prostě ti ten orgazmus způsobí všemi ostatními smysly.
Takže to jde.
Ale – a fakt říkám ale – ta cena je brutus (většinou ty 3hodinové jsou tak kolem 7000 Kč).
Ale taky jsem byl na 2 Tantra masážích co byli spíše podvod = jedno byla dokonce bývalá prostitutka.

A ještě je tam jeden problém: Mě třeba osobně by vůbec ani nenapadlo (vzhledem k názvu webu „ťapky“ a podnadpisu „Recenze erotických služeb„) sem třeba recenzi na pravou Tantru napsat. Příjde mi to nefér (urážlivé) vůči masérce – protože pravá tantra fakt není erotická služba.
Jsi při tom sice nahý, ale to je tak asi všechno.
Takové recenze spíše píšu veřejně na Google Maps.

k69
27 února, 2024 18:32
Reply to  Grafzeus

Strašně záleží na to ke komu jdeš – u některých masérek je to erotická služba (je u toho nahá, klouže po tobě body to body nahým tělem, masíruje penis). To pak bez diskuze je erotická služba.
Je tantra a tantra – nemá to jednotnou definici podle mých zkušeností.

Podle mě pravá tantra je bezdotyková ze strany masírované osoby – jseš tam fakt vypnutej, jako myslim uplně. A není o tom, že ti masíruje penis.

Je spousta masérek které kde je masérka maximálně svléknutá do spodního prádla (a to ještě sportovního, nic erotického). A penisu se nedotýká, maximálně letmo jakoby omylem. To pak není erotická služba, neděje se tam nic erotického. To ovšem neznamená že nemůžeš dostat orgazmus – ona ti vytíží všechny ostatní smysly (sluch, doteky, visuálno, vůně, chemie, zpěv indiánských písní, teplo, lechtání, šimrání, protahování, obejmutí, snaží se tě zpomalit a uklidnit). To s člověkem dělá divy, tuplem když seš tam rozpláclej 3 hodiny. A když si pak dáš ještě vířivku tak to je jak kdyby ses znova narodil.
Nejdelší jsem byl 3 a půl hodiny a byl to mazec.

Kdybych ale měl brát v potaz cenu, tak to za to nestojí – je to předražené – cca 7k za másáž je prostě nesmylně drahé.

26 února, 2024 19:29

Navstivil jsem par tantra maserek a vse uz davno odval cas, vzpominka zustala jen na jednu.
Dana z Vrsovic – je to ca 8-10 let zpet, mela doma klasicky kamna a byla trochu sahla. Vlastne jsem ji to jako jediny uveril a proto si ji dovolim zminit. Pracovala leta v Nemecku a kdyz jsem ji potkal, byla to uz dama v letech, ale nutno podotknout, ze se mi porad libila. Jako jedna z mala prosla Hawkenovejma “rukama” – aspon to tvrdila. Tantra je dle meho skromneho nazoru o zpusobu zivota, nikoli jen o masazi. Dnes ji poskytuje mnoho zen, ale ve vysledku jen kvuli tomu, aby nemusely zamakat jako holky na eroticky masazi a vyhly se dotykum. Ergo za me je naprosta vetsina tantrickych masazi podvod na klienta a nevyplati se to. Btw kdyz me bude zdatne natahovat bezna maserka po delsi cas, tak budu strikat jako velryba taky. O mimotelnich orgasmsech vim prd, ale to je asi tim, ze jako tantrik neziju a behem seance jsem to nestihl vstrebat, coz konec koncu povazuju za nemozny.

Last edited 2 měsíců před by long.tongue
39pedro
26 února, 2024 22:13

Ahoj Grafzeusi,
jestli se nepletu, psali jsme si už dříve, na jiném serveru, v angličtině, je to tak?

TANTRA NENÍ PODVOD. Nebývá většinou ani dražší, než jiné masáže/sex.
Máš pravdu v tom, že jde o extrakt z hinduismu (božstva Shiva a Shakti) a z indických umění masáží, to vše přizpůsobené a zjednodušené (nebo zesložitěné) pro západní trh. Dnes už se ale tantrické masáže poskytují i v samotné Indii.

Tantrická masáž by měla stát zhruba 2000/h, 3500/2h, 4500/3h, což ale běžně stojí i erotické masáže i placený sex. Dražší je tantra spíše v tom, že kratší časy se většinou nenabízejí, zatímco delší ano.

Když vynecháme zbytečnosti: Tantra je umění vědomého doteku. :Já Ti teď masíruji například záda, a vciťuju se do té masírované partie. Nemyslím na budoucnost, na práci, na starosti, na sebe, na nic jiného. Celým vědomím pronikám tady a teď do masírované partie těla. Ty jako přijímající bys měl dělat to samé, celým vědomím vstupovat do své masírované části. Všechny úniky myšlenkami jinam pustíš. Je to MASÁŽ + MEDITACE zároveň. Oba dva meditujete a přitom jeden druhého masíruje.
Masáž by měla obsahovat více nacítění a intuice masérky a méně postupů a pevných rituálů. Rituály a techniky masérka má znát, ale ne je zařazovat a pevně dodržovat. Naopak, vše přizpůsobit klientovi a konkrétnímu okamžiku.

Masáž vůbec nemusí zahrnovat intimní partie. Tantricky lze masírovat třeba jen chodidla a nic víc.

Já tantrickou masáž považuju za sexuální službu právě tehdy, když obsahuje tzv. intimku. To ale určuje jak klient, tak masérka. Někdy se v tantře učí, že nahota je symbolem otevření se (takže by se přijímající měl zcela svléknout, aby se otevřel, oddal). A intimní masáž je symbolem, že všechny části těla jsou důležité. My v našem západním světě děláme ze sexuálních partií něco vyjímečného, podle učení jsou to naopak normální oblasti těla a neměla by se z nich dělat žádná specialita, pozitivní, ani negativní.

Špatná, nebo nevhodná tantrická masáž má následující znaky:

  • když je slíbeno vyvrcholení (klient nebo masérka se o něj snaží)
  • když masérka neměla tantrický výcvik (a je otázka, které výcviky počítat)
  • když masérka dělá více jak cca 15 masáží týdně, zde rutina může převážit nad intuicí a nacítěním se
  • masérka přesně drží postup, ačkoliv klienta to nebaví, chtěl by něco jiného, těší se na budoiucí doteky, na intimku

Tantrické masérky právěže (dle mých zkušeností) umí s penisem první ligu. Kam se hrabou dlouholeté děvky a erotické masérky. Možná jsem měl štěstí.

Peříčka a rukavice by se měly používat na čistě omyté tělo, ještě před použitím oleje.

Já jsem šel na tantrickou masáž v roce 2020. Šel jsem tam proto, že jsem o tom mohl mluvit na rovinu s manželkou. Ale vlastně jsem to tehdy bral i jako erotickou službu. A dostalo se mi obojího. Orgasmu. I toho bájného energetického orgasmu = takového šíleného chvění v celém těle, změněného stavu vědomí.

Dnes studuju tantru na víkendových seminářích u Honzy a Marie Komedových v Praze.

Jestli chceš, Grafzeusi, mohu Tě namasírovat. Klidně bez intimky 🙂 A vezmu si částku jen za pronájem prostor a za vlak. Prostě za přímé náklady.

A nebo Ti mohu říct, kam jezdím na masáž já.
Zdar!
Pedro

28 února, 2024 10:20

i just think it’s down to whether or not you believe the lifestyle. If you don’t and you frequent regular erotic massages, tantra will always feel like a bit of a scam in comparison, no matter how good the masusse is.

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx