Erotické masáže Praha

Jenny – studio Le velour

Recenze na Jenny, bude trochu komplikovanější. Teda asi takhle. Dnešní hoďka a půl bylo s touto moc milou dámou, utekla jako vždy, v tomhle studiu, moc moc rychle. Takže se mě osobně, vyplatí radši chodit na dvě hoďky. Ale jelikož má Jenny, mimojiné i majitelka salónu, trochu vyšší ceny. Tak jsem radši zvolil, hoďku a půl.
Před setkáním, jsem se ještě ujistil, v kolik tam mám bejt. Bylo mi řečeno, že mám dorazit až na 10:15, tak jsem si dal budíka na 9.hodinu, abych se mohl v klidu ráno probudit, v klidu se oholit (to je můj rituál před každou masáží) a vyrazit na Jiřího z Poděbrad.

Ve čtvrt na jedenáct, zvonim. Pravda. Neviděli jsme se dost dlouho. Tak jsme si museli ještě probrat, co je u nás novýho. Fakt jsme hodně prokecali věcí, přišla mi fakt hodně v pohodě, taková uvolněná, sympatická. Takže jsem si pár minut řikal, co je jinak, když jsem byl tehdy poprvé u ní na role-play na hoďku. A tam mi přišla fakt hodně dominantní a taková trochu až drzá. Nicméně musim říct, že Jenny je celkem fajn slečna, ale holt tam neni tak často, takže jakýkoliv změny a rušení rezervací, je pro ni dost zásadní a náročný. Ale zpátky k naší hodince a půl. Po sprše jsem si hezky lehnul na futon. A Jenny začala masírovat. Po pár minutách se zeptala, jestli takhle dobrý. A jó, šla na to mile a na pohodu.
Avšak tady musim popsat dva velmi zajímavý momenty našeho dnešního setkání. Když byla na mě, tak najednou se jí zalíbilo, jak jí taky docela výrazně masíruju a ona na to: Chtělo by to olej Fílo, viď? A já na to: Jó, trochu jó no. Nevim jak to udělala ale najednou měla na svejch zádech taky olejíček. A po otočce, oznámila: Zahrajeme si takovou hru. Já si budu hrát a ty budeš řekneš stop, než se uděláš. V podstatě šlo o oddalování, ale moc hezky a pro mě zábavnou formou mi to oznámila. Díky Jenny=) a že po dvou zkušebních kolech, dáme ještě 10. Tak teda ok, nom. A šlo se na věc. Helča mi tehdy řekla, že bych bdsm masáž určitě taky zvládl. Což mi přišlo moc hezký, ale tady jsem tu myšlenku a vzpomínku, tak nějak polkl. Jen se pousmál, Jenny byla spoko že Filip taky někdy mlčí a šlo se na hru. Po napočítání do 10, to rozjela a já ještě řekl stop ale už Jenny zakroutila hlavou a přitiskla se na mě a happy end byl na světě. Bohužel jsme mírně přetáhli, takže sprcha, platba, boty, rozlučka a zas výpad do světa. Za mě osobně, hodnocení milé setkání, ale akorát si holt musim na Jenny zvyknout nebo spíš už mě nejvíc baví jiné slečny v tomto studiu. Což ale zároveň nemyslim nikterak špatně. Setkání a celková masáž skvělá.:)) avšak jelikož jsem high sensitive, tak jsem poznal že jsme každej z jinýho světa a ona je velmi praktická a celkem rychlá, já zas takovej snílek a kliďas.

Doporučení: Ano
Opakování: Spíš ne

Název masáže: bdsm masáž
Čas masáže: 90 minut
Cena masáže: 4200,-

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Hodnocení celé masáže: 😊 (super, skvělá)

Jenny_6-1.jpeg-1.jpg Jenny_crop_1.jpeg-0.jpg

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx