Erotické masáže Praha

Leila – LoveMe Massage

Hned na začátek se musím přiznat že LoveMe mě nikdy nelákal, nějakou souhrou náhod jsem skončil poslední v lednovém losování, takže masáž byla zdarma. Projížděl jsem recenze, hledal nějakou šikovnou slečnu, no moc recenzí nemají a pozivních ještě meně. Na webu docela pěkný přehled, mají několik salonu..

Objednání přez WA den předem, operatorka posílá fotky asi 16ti holek dostupných ve večerních hodinách, docela mě to zarazilo, projíždím fotky, mají to pěkně udělaný s popisem, moc to nesedí s webem ale ok, už na webu mě zaujala Leila, prsatá brunetka.. bylo mi jasný že míry nebudou uplně sedět, víme jak to chodí ale kdyby to bylo o 20% horší tak je to pořád v pohodě. Dostávám adresu kousek od IP Pavlova.

Zazvoním, za dveřma chodba a už vidím že vzadu vykukuje černovlasá slečna, vejdu do dveří, hned za dveřmi gauč pozdravíme se „tady si sedni a já jdu připravit pokoj“ jako za dveřma v salonu jsem ještě neseděl, většinou vás odvedou někam do soukromí.. no ok tak čekám koukám kolem, byl tam stolek a na něm nějaký papír s extras a cenama + nějaká voda.. docela tma, na zdi pověšený žárovky, byl tam kouř z nějakých vonných tyčinek, svíček netuším. Konečně se vrací leila a ptá se co chci za masáž, no výhra byla mix masáž, říkám že asi mix? Pořád tomu dávám šanci, těším se na ty 4ky. Na pokoji se leila ptá jestli do sprchy sám nebo spolu, no jasně že spolu. Schazuju oblečení koukám po pokoji a zase čekám, jsou tam zapálené svíčky, žádné „elektrické“ světlo, v rohu sprcha, byl tam i nějaký alkohol.
Mimochodem jsme si ještě ani nepodali ruku a nepředstavili se… přichází leila v ručníku, no už tuším že ty fotky byli asi vygenerované od AI. „jak se jmenuješ“ tak se omlouvám podáváme si ruku pak se omlouvá leila že jsme se nepředstavili hned na začátku, pak schazuje ručník no a je to přesně tak jak jsem tušil, prsa 4ky asi klidně budou, přírodní docela věšáky, pokud byl někdo u molly v infinity tak to je absolutně nesrovnatelný, postava krev a mlíko co k tomu víc dodat. Ale tomu dole to stačilo aby po celým dni koukání do monitoru něco konečně předvedl, překvapivě byl v pozoru. Namydlila mě a opláchla asi tak 4x přejela tam dole, nezapoměla se celou dobu dívat někam do háje, takže atmosfera uplně na nule.

Jdeme na masáž, začíná klasicky na břiše, sedne si vedle mého zadku, ptá se odkud jsem, tak se jí taky zeptám, je z rumunska, umíš rumunsky? neumím, proč ne? jako tohle je uplně jiný lvl oprati ukrajinkám ale zpět k akci, škrábe nehtama a rostírá olej po těle. Pak se zvedne udělá párkrát B2B přejede mi po zádech prsama, masíruje ruce, za krkem. Občas kontrola mezi nohama. Má takovu techniku že vám přejede rukou od chodidel až do rozkroku. Opakuje tu sestavu pořád dokola.

Otočka přichází docela brzo, no opět sezení vedle, dost daleko abych se mohl jen dívat, roztírání oleje a pak utok na chudaka dole, nestojí tak honit! a nezapomenout přidat dostatatek oleje! ale pořád jsem tomu dával šanci, pak mi začala masírovat ruku, prsty.. levá pravá….. jako vážně? abych si pak mohl doma vyhonit? Pak přišli ještě asi dvě čísla kdy simulavala koníčka, už se mi párkrát stalo že maserka nebyla uplně čerstvě oholená ale tady to byl opět jiný lvl, rajtovala na koníčka a třela se neoholeným rozkrokem o toho chudáka který už uplně rezignoval. Když tohle nešlo tak mě zalehla, hlavu si dala vedle mojí a levou rukou honila tak jako by mi ho chtěla vytrhnout. U toho se pochopitelně dívala uplně do háje nebo měla zavřený oči. Připadal jsem si divně, jsem fakt tak hnusnej? Tohle se mi stalo snad někde na základce kde byli ještě holky fuj.. 😀 prostě jsme si asi nesedli. Celý to opakovala pořád dokola, zběsilí honění, koníček, mezi prsa a zalehnutí jo a občas přišlo ještě masírování rukou a přejetí od chodidel do rozkroku, no a pochopitelně nezapomínala doplňovat olej. Možná kdyby se na mě podívala tak by uviděla že se moc netvářím na to co tam provádí. Když to celý jela asi po 4. tak jsem jí vzal za ruku a říkám že to nemá cenu „proč“ a jede dal. Mezi tim na chodbě hlasy, přichází další klienti, nějaká holka se tam s nima dohaduje 🙂 pak bylo slyšel že vedle v pokoji začla hrát hudba, byli slyšet usměvy.. někdo měl hold víc štěstí při výběru. Žádný zakončení neproběhlo, ikdyž se leila snažila tak to byl prostě bizar.
Nakonec proběhla společná sprcha, kde ještě něco zkoušela ale marně. Vypadala že jí to uplně netrápí, nic neříkala opět se koukala uplně jinam, když jsem jí říkal že už to nemusí zkoušet.

Pak si vzala ručník a prostě odešla, no tak se obléknu, na chodbě slyším hlasy, tak čekám až se vrátí. Pochopitelně se nevrátila a čekala venku 🙂 jo jsem u vás poprvé a přesně vim jak to funguje..
Obuju si boty, Leila tam stojí pořád v ručníku a jen řekne ahoj. A jsem konečně venku po skoro hodině a půl, btw to byla 60min masaž, normálně bych byl rád za každou extra minutu ale tohle bylo utrpení.

Cestou na ip pavlova jsem si hrál s myšlenkou že zkusím infinity jestli mě tam někdo nezvládne udělat. 🙂

Na zavěr bych ještě zopakoval že to byla masaž zdarma z lednového losování, děkuju adminovi za to co tady pro nás dělá, pochopitelně i LoveMe že se učastní, nicmeně o opakování nemůže být ani řeč. Omlouvám se ale salon mi nedal důvod proč ho znovu navštívit, ikdyž mají hodně holek a určitě jsou šikovný a já mám jen smůlu, dám ted přednost jistotě před neznámem. 🙂

erotic mix
60min
2200kč

Hodnocení:

https://www.tapky.info/?4984,leila-loveme-massage-727-855-109-727855109

65b23826e5ee0_Leila-002-1.jpg 5fa3a5f3e64d5_Lelila-0.jpg

5 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
7 února, 2024 11:23

Pro mě je LoveMe salon spíš Love,not me  😄 

Rakosnik
7 února, 2024 23:09

Objednal jsem si tam masáž někdy v době svátků, poslali mě na jedno pracoviště, ještě cestou tam mě přesměrovali na jiné pracoviště, procházka starou Prahou v zimě, no proč ne..
Když jsem tam na čas dorazil, místní recepční mi oznámila, že slečna ještě nedorazila, ať chvilku počkám..Bavila se po telefonu ukrajinsky – pizděc sem, pizděc tam..Nejdřív jsem si říkal, myslí si, že jí nikdo nerozumí, ale pak jsem pochopil že je jí to u zadku..
No zkrátka po deseti minutách, kdy jsem z jejího hovoru vyrozumněl, že nějaký jadrný ruský turista si u mnou objednané slečny zaplatil další hodinu, jsem se sebral, řekl jí /v pro ni přirozeném žargonu, aby tomu rozumněla/ že na to s.ru, ať si strčí masáž do pr…. a šel jsem se uklidnit do nočního města.
Love Me pro mě skončil, ta kultura podnikání je tam prostě nastavená jinak.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx