Erotické masáže Praha

Denisa – Matahari Salon

Začnu trochu netradičně od konce, protože ten obraz se mi pořád vybavuje, ačkoliv od masáže uplynulo už několik dní, a vždycky při tom cítím pnutí v rozkroku: Ležím na zádech, ona na mně obráceně obkročmo, jednou rukou ji držím za nádhernej pevnej zadek, druhou ruku mi sama vede na prsa, jak to má ráda. Sedí na mně pevně, jak to jen jde, těsně před očima mám její morkou k*ndičku, kterou mě tiskne k hrudníku a já cítím, jak je vlhká. Prohýbám se jako luk, protože už to nejde vydržet, honí mě a křičí něco o mým péru, ale už to nevnímám, protože stříkám, co to jde, a ona nepřestává, a tak sebou ještě chvíli škubu a snažím se vzpamatovat.

Pak se ke mně přitulí a dlouho se mazlíme, něco povídáme, až se odeberu do sprchy.
Denisa je pěkná a strašně milá holka s uhrančivým pohledem, menšíma prsama akorát do dlaně, pevným zadkem a krásnou postavou.
Masáž postupně graduje až k vyvrcholení, nejede se v „pornomódu“ hned od začátku. Začíná se klasicky na břiše, Denisa po mně jezdí a hodně se tiskne, což je sakra příjemné. K tomu masíruje krk, nohy, záda, a ne jen na oko, umí i přitlačit.
Ze začátku docela povídáme, ale jak přibývá erotična, rozhovor ustupuje do pozadí. Líbilo se mi, že ho vždycky trochu pohoní a pak nechá ladem, takže to skvělé oddaluje. Na konci pak najednou nepřestane, a to se dostáváme k prvnímu odstavci.
Závěrečné zhodnocení: Rozhodně opakovat. Líbí se mi uvolněnost atmosféry, gradace a mocné finále. Čas vyčerpán beze zbytku. Salón diskrétní.
(super,dobrá)
Název masáže: Body to body
Délka: 60 minut
Cena: 2300,-

1000010875.jpg

2.8 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx