Erotické masáže zbytek ČR

Brno: Dafné – Studio Bonsai

Zdravím všechny milovníky masáží a obzvláště horňáky 😉

Byl jsem zase jednou v Brně a 10 minut před akcí mi byla akce zrušena… Nezbylo než se podívat na jiné Brněnské možnosti.

Z cenově přijatelných nabídek jsem si vybral studio Bonsai. Nachází se ve velkém rohovém baráku s byty naproti budově VUT  ale nikoho tam moc nezajimáte + miliony číselných zvonků, takže anonymita zaručena + vevnitř je výtah. Kterým vyjedete do 4. patra, kde přímo proti výtahu jsou dveře do studia (bytu).

Dafné mě uvítala v ručníku, takže ze začátku těžko odhadnout míry, ale věk i výška +/- sedí. Pouze barva a délka vlasů už není aktuální s fotografiemi (takže černovlásku nečekejte) spíše tak něco rezavě hnědého, ale kvůli vlasům tam nejsem, takže fajn i tak…

Po úvodním podání ruky a úsměvu mi vysvětluje ceník kdy oproti informacím od operátorky (na whatsapp reaguje cca do 10 min.) doteky jsou za příplatek, ale jsou možné úplně všude (příjemná změna oproti normálu) dále klasika: masáž prostaty, prodloužená masáž lingamu atd.

Po platbě poslán do sprchy (sám před i po) ani jsem se neptal na společnou, mám radši samostatnou kdy můžu přemýšlet a pořádně se napařit….

Po příchodu začíná masáž klasicky na břiše, ještě před zalehnutím zkouknu postavu (trochu silnější) ale ty prsa prostě luxusní,sice už trochu doléhá gravitace, ale pro horňáky stále luxus na pomazlení se.

Masáž začíná opravdovou masáží (ne jen žádným hlazením) občas prstíky přejede přes zadek a zkontroluje vzrušenost. Používá teplý olej a příjemně se mi relaxuje, po chvíli začne masírovat i prsy (ty 4. za to vážně stojí) a přidává i klín. Po cca 25 min. otočka a masáž rukou.

Mezitím si můžu pořádně pohrát s prsama a zamířit rukou i tam dolů, kde se rozhodně nebrání. Což velice cením.

Po nasednutí následuje masážní jízda, kdy mi prsa dá až před obličej a můžu ochutnat zatímco si hrají s její mušličkou, k tomu ještě nějaké to obejmutí a úsměv.

Za chvíli se mi pak posadila na hrudník a začala honit na dokončení (priplacet za prodloužení se mi nechtělo) byla krásně vlhká a nechala se hladit úplně všude, takže jsem za chvíli kapituloval

Po očištění sprcha, pusa a objetí na rozloučenou a pozvánka na příště což asi rád zase využiji…

Technika honění, taková normální, nic extra.

Cena za hodinovou masáž 1800 + 500 za doteky.

Odkaz na dívku: https://www.tapky.info/?4987,dafne-studio-bonsai-brno-602-702-922-602702922

Hodnocení:  (super,dobrá)

dafne-09-2023-01.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 února, 2024 13:36

Dafne mě nikdy neotevřela v ručníku, vždy má šaty, nebo takovou černou sexy halenku.
Je pravda že už je zrzka, ale na kráse jí to neubylo.
Ale já k ní chodím pravidelně skrz ty její krásný přírodní 5ky. Má pevnou postavu.
Doporučuji .

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx