Erotické masáže zbytek ČR

Nicoleta Relax ostrava

Takže zvolil jsem 2h masáž s vířivkou vanou u Nikol usměvavá milá upravené kozičky napíchne rty ,v relaxu jsem několikrát byl takže opravdu čisto občerstvení automaticky po výřivce přesun do masérny a tam nastal problém lehnu si masérka si lehne vedle vytáhne mobil a začne si projíždět insta zeptám se co bude s masáží říká mně se nechce udělám ti lehký lingam pouze takže co dodat rozhodně nedoporučuji.

2.8 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
6 února, 2024 12:18

Nicoleta byla dříve Nicol v Cherry, a za mě je na ní poznat, že už je lehce vyhořelá z masírování. Cca dva roky zpátky byla návštěva u ní příjemná, byla pozitivně naladěná, energická, vždy nalíčená a masáž stála za to. Moje poslední návštěva ještě v Cherry u ní už nestála za nic, nenalíčená, unavená, skoro až apatická, a je vidět, že se asi moc nezměnilo ani příchodem do Relaxu.
Jinak k recenzi samotné mi chybí cena, jak to tedy probíhalo když ti řekla, že ti neudělá pořádnou masáž a když to byla 2hodinová masáž, tak co jste teda dělali 😀

6 února, 2024 14:27

Tak tohle už je jiný level!  😆 

20 února, 2024 22:56

Tak Nicoleta se po anabázi v Relaxu vrátila zpátky do Cherry, přece jen se svou vyhořelostí a v konkurenci masérek jako je Mia nebo Natálie nepůsobila nejlépe.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx