Erotické masáže Praha

Liana – Nirvana

Plánovaný výlet do Prahy opět zpříjemněn návštěvou masážního salonu, ale měl jsem kuponek na 1000kč, tak Nirvana byla 1. možnost.

Když mi operátorka na WhatsAppu poslala 7 slečen, tak jsem vybíral čistě podle recenze a zrovna ta od hansiho mě nalákala na Lianu s očekáváním plnohodnotné GFE jízdy a jelikož má na profilu, že děla vše z Extras, tak nebylo o čem 😀

V den D přijíždím na místo. Po zazvonění čekám minutku venku a poté otevírá recepční. Sejdeme dolů schody a říká mi at 2 minutky počkám na Lianu. Byl jsem v ten den 1. klientem, tak to podle mě ovlivnilo plno okolností okolo, ale nepředbíhejme.

Za chviličku slyším klepot a z poza rohu přichází Liana s recepční. Liana je hezky oblečená do červeného body. Překvapivě měla na sobě rtěnku, ale přijde mi, že to nebývá zvykem a z těch pár návštěv v masážních salonech to zažívám poprvé.

S Lianou se dá domluvit jak česky nebo anglicky. Celou mojí návštěvu jsme používali takovou Czenglish, protože kolikrát bylo jednoduší vysvětlit slovíčka v jiným jazyce.

Liana ví, že mám mít slevu 1000kč a tuší, že bude napsaná recenze. Nejdřív požaduje 2200, ale já rád připlácím. Podává mi kartičku s extras všímám si, že tam mají napsáno Strap on za 1000kč 😀 Sice vyhledávám nevšední zážitky, ale na tohle nemám balls vyzkoušet 🙂 Tak tedy beru klasiku pussy + libačku.

Kdo si potrpí na prostředí, tak interiér salonu je na hezké úrovni. Možno vidět z fotek na webu.

Futon místnost obsahuje zrcadlo podél futonu a naproti hlavě. Bluetooth reprák a sprchu dostatečně velkou pro hrátky ve 2 nebo i 3 🙂

Mezitím, co se svlíkám mi říká at si zatím dám sprchu, že za moment přijde. No čekal jsem společnou sprchu, ale tak to nebylo a tuhle 10 minutovou  solo sprchu jsem využil na prohřátí těla z té venkovní zimy. No vycházím ven z ní, usuším se a koukám do telefonu.

Liana přišla 13 minut od jejího odchodu z místnosti, Oblečená už jen v ručníku. Schválně jsem byl zvědaví jestli ten čas nahradí.

Z nějakého důvodu byl futon otočen tak, aby masážník nemohl čumět do zrcadel, tak jsem ho otočil a posunul blíže k zrcadlu podél, když jsem na Lianu čekal než dojde. Toho si Liana všimne, ale nemá s tím problém. V minulý recenzi bylo napsáno, že měl Hansi atmosféru se zapálenými svíčkami, ale v mém případě dosti tma až jsem se ozval jestli by nešlo více světla, ale prý to má na navození atmosféry takhle být a svíčky už přestaly používat. OK teda.

Liana mě vyzve at si lehnu na břicho. Sundá si osušku a zahlídnu její sexy tělo jak proutek. V ten moment zjistí další fuckup a ještě si skáče pro kabel na nabíjení telefonu a minutku se zkouší připojit na bluetooth reprák, aby si mohla pustit songy. Výběr hudby excelentní, ale masáž ani nezačala a na hodinkách telefonu bylo 19:17. Nechal jsem to být a nic jsem neříkal a schválně jsem čekal jestli bude náhrada času nebo ne.

Instruuje mě at si dám ruce podél těla, nalívá na mě s velkým překvapením studený olej po celé délce těla a začne rovnou s B2B. V B2B příjemně tlačí i mi říká, že kdyby bylo něco nepříjemného, že se mám ozvat. Po B2B na mě skočí na rozjede masírovaní koleny. Zajímavý pohled v zrcadle, když na mě Liana klečí, ale je tam dosti tma, tak po chvilce zavírám oči a nechám se hezky zrelaxovat. Přesouvá se k nohám. Nejdříve pořádně promasíruje lýtka a pak se vrhne na chodidla. To též zažívám na eMasažích poprvé, že by se masérka snažila udělat fakt profi masáž. Pak mě ještě jednou sjede prsíčky, kdy je cítit živočišné teplo spodku. Na mé partie ani jednou nehrábla.

Část na břiše bohužel neobsahovala GFE prvky. Bez vzdychů, bez pohlazení po vlasech nebo tváři. Mám přiobjednáno líbání. Jasný, že každá masérka si to děla jinak, ale třeba Lily dokázala využit líbání i v pozici na břiše a líbala mě na tváři a vyzívala mě se s ní líbat.

Zajímalo mě při masáži na břiše, když dělá tolik extras kolik lidí si tam reálně objednává strapon. Na to jsem úplnou odpoved nedostal. Říká mi, že na to jak vypadá nevinně, že dělá zajímavé praktiky a nic ji není cizí.

Přesně v 19:40 otočka na záda.

Už připraven k akci na mě znova po celé délce těla rozleje studený olej. Rukami rozetře a lehce brkne do penisu. Přechází na B2B, kdy mi lehkým strništěm stimuluje partie. Naklání se na mě a říká, že líbání jen do té doby než dojde na pussycat, že je to pro ní nehygienický. OK. To jsem ji řekl, že jestli se jí nechce se mnou líbat, tak stačí vrátit 500.  To se jí nechtělo a tak začla s líbáním bez velké iniciativy. Nebyla to vášnivá líbačka, jazyk příliš nevyžit, jen mi trošku ocumlala dolní ret. Dlouho to netrvalo. Pak mi Liana říká, že mám všude její růžovou rtěnku a lehce se u toho směje. Chtěl jsem se kouknout na sebe do zrcadla jestli jsem zmalovanej jak Joker, ale v té tmě jsem nedokázal rozeznat nic.

Ještě rozjede B2B. Zastaví se prsíčky u mé pusy a nechá si je delší dobu cucat a lízat. Pak se přesouvá na bok a masíruje mě prsíčky z boku. Chytám iniciativu a jdu prozkoumat její poklad. Projíždím jí prstem a ptám se jestli prsty dovnitř povoleny. Ty bohužel nejsou, tak tedy projíždím okolo. Liana je dosti vlhká. Přesouvá se na plnohodnotnou 69 a nechá mě si hrát s její pussy dobrých 35 minut. Nevím jestli jsem to rozeznal dobře v té tmě a hlavně jsem se měl zeptat, ale přišlo mi, že má v sobě zaražený anální kolík 😀 Asi nečekala, že jí tam přijde maratonec, který dokáže odolat její ruční práci. Několikrát mě přivedla ke skoro vrcholu nirvány, ale vždy to v ten ideální moment zastavila. Blížíme se ke konci, tak mi říká, že mě dokončí ve sprše.

Rozsvítí v místnosti, přesouváme se do sprchy. V tom světle vidím jak má Liana rtěnku úplně po celým obličeji 😀 Chvilku srovnává teplotu vody a pověšuje hadici at se jí nenamočí vlasy. Čekal jsem jaký trik zkusí, ale jen ho honila ve stoje. Po chviličce jsem jí kapituloval na nohu.

Když se oba navzájem umýváme Liana mě vyzve at jí umyji záda. Beru gel, rozetřu a ještě naposledy si vyhraji s jejím pevným zadečkem. Ona mě na oplátku pořádně umyje nádobíčko 🙂

Když se oblékám, všímám si na hodinkách času 20:37. Přijde mi, že v Nirváně se dosti hrotí čas dveře na dveře. Liana si odskakuje převléknout a nechává mě čekat až bude čistý vzduch. Po několika minutách si pro mne přichází už oblečená v červeném body a stříbrných jehlách. Cupitám za ní k baru a nemůžu se vynadívat na její zadek 🙂

Chvilku pokecáme, obejme mě a hurá na půlnoční show Mutter do Goldfingers 😀

 

Závěr:  (dobrá)

Bud se Hansi zakoukal, že nasál nekonečnou GFE atmosféru, ale jsem ve své návštěvě toho tolik nepocítil. Řekl bych, že do určitý míry, tam hraje roli, že tam jde recenzent. Liana byla taková odměřenější ze začátku, aby nic nepokazila a furt se vyptávala jestli vše dělá dobře. Líbání teda nic moc a rozhodně bych si ho nekupoval znovu, ale tady zaleží na vzájemných sympatií a musí tam proběhnout ta potřebná jiskra, aby to stálo za to.

 

Door-door čas: 108 minut

Typ masáže: mix+ pussycat + líbání

Délka: 90 min

Cena : se započtením slevy 3200,- (jinak 4200)

https://tapky.info/?4752,liana-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

photo_2023-10-01_13-53-14-3-3.jpg photo_2023-10-01_13-53-14-2-2.jpg photo_2023-10-01_13-53-13-2-1.jpg photo_2023-10-01_13-53-13-0.jpg

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
5 února, 2024 09:08

To musela být opravdu pořádná tma, když si v poloze 69 neuměl rozeznat zda má nebo nemá aplikovaný 🍩 kolík.  😆 

5 února, 2024 12:57
Reply to  Sktr

Jsem si rikal, jestli se na konci tyhle storky dozvim rozuzleni o analnim koliku, to me zajimalo nejvic  😀  Mozna se Liana preventivne chranila pred utokem zezadu a tak vstup, ehm, vlastne vystup, zabarikadovala.

3
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx