Erotické masáže Praha

Jasmina – Luxury Grand

Delší dobu jsem nebyl na masáži, tak jsem se rozhodl zajít za nějakou prověřenou slečnou. Vybral jsem Jasmínku. Objednávka 3 dny předem telefonicky. Přesně na čas volám, že čekám před salónem. Čekám dobré 3 minuty, už jsem chtěl znovu volat. Podobné to mají i její kolegyně, tak nevím jestli je to strategie salónu. V bývalém působišti to nebývalo zvykem.

Dveře mi otevírá hubená, menší slečna. Přivítání s polibky na tvář. Jasmína je komunikativní, to mám rád. Na pokoji domlouváme typ masáže. Společnou sprchu mi v podstatě vnutí, bránit se určitě nebudu . Do sprchy jsem odeslán sám. Jasmína odchází pro masážní olej a pití. Přichází za zhruba 2 minutky a rychle jde za mnou. Hned se na mne začne tisknout. Vzájemně se vymydlíme a už tady si ji pěkně osahám. Už ve sprše navozena super erotická atmosféra.

Po přesunu na futon mám problém s ulehnutím, něco tam překáží . Jasmína používá mahřátý olej, to je velmi příjemné. Celého mne promasíruje od nohou až k hlavě. Neustále se snaží vystavovat do zrcadla, užívám si nádherné výhledy. Pak si klekne před moji hlavu a masíruje má ramena. Prosím ať nikam nespěchá, výhled je to úžasný. Dále následuje B2B masáž, při které nezapomíná ani na mýho kámoše.

Otočka někdy v půlce masáže. Jasmína pokračuje v úžasné masáži, občas vzdychá do ucha, moje doteky jsou přijímány kladně. Vzájemně se mazlíme. Nakonec přechází do polohy 69. S tím nádherným výhledem se to dlouho vydržet nedá. Během chvíle kapituluji.

Chvíli ještě ležíme. Pak jdeme opět spolu do sprchy. Protože nás už tlačí čas, tak se jen rychle vzájemně vymydlíme. Rozloučení s polibkem na tvář. Mám se prý někdy opět zastavit. O tom není pochyb, budu opakovat.

Klasická erotická masáž / 60 minut / 1 900,- Kč

Hodnocení: velmi příjemný zážitek

https://tapky.info/?4226,jasmina-luxury-grand-605-958-304-605958304

jas.jpg

3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx