Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop

Objednání klasicky přez WA bez problému den předem, v čas ve který jsem chtěl bez jakéhokoliv potvrzování, občas se mi stává u jiných salonu, že se objednávám 2-3 dny dopředu a chci třeba v celou ale vždycky mi hodí ve 45 atd… prostě mají svůj rozvrh a nesnaží se vám vyjít vstříc, to se mi v candy ještě nestalo.

Příchod klasicky zvonek, k výtahu, otevírá recepční a jdeme po schodech dolu, ptá se zakým jdu a co si dám. Beru vodu a Karolinu, neda vodu mi nakonec vzala karolina až na pokoj 🙂 po tom co jsme se přívítali polibkem na tvář.

Po příchodu na pokoj se začnu svlékat, než stihnu pověsit bundu tak karolina už jde do sprchy a říká že nastaví vodu, wow žádné čekání než příde masérka atd. tohle je prostě k nezaplacení. Navíc ji můžete přez sklo sprchy pozorovat a prohlédnou si ji, bylo i dost světla.

Po chvíli se přidávám a začínáme se mazlit, karolina má podle stránek 160cm, já mám přez 180 takže se kroutím abych na ní dosáhl, po chvíli jsme se tomu oba zasmáli 😀
Imitace sexu ze zadu moc nejde, nemá moc výraznou prdelku, tak si ho prostě strčí mezi nohy a nechá mě chvilku projíždět perem mezi nohama, pak si ho bere zase do ruky a ptá se jestli to chci 2x, říkám že jestli to zvládne.. tak klidně. Pověsí sprchu a jde na to, jednou rukou dráždí koule a druhou honí, obličej si přitiskne k mému jako by se chtěla líbat a přitom vzdychá, pochvíli se udělám a karolina se usmívá.
Pak se začneme mydlit a umývat navzájem.

Masáž začíná na břiše, karolina mi přejíždí rukou po zádech jen tak bez oleje a zase přichází můj problém lechtání, když vidí co mi to dělá tak se směje, pak strčí ruku mezi nohy a říká a co tady taky? 🙂 Pak začíná roztírat olej po nohou a zadku, masíruje rukou. Zrcadla byli bohužel zamlžený, takže jsem koukal jen do jednoho, ležel bradou na polštářku. Po tom co promasírovala nohy přechází na b2b, klouže po mě ze všech směrů, střídá polohy, zadkem mi jezdí po zádech, nezapomíná kontrolovat toho dole at už rukou, stehnem a pozor dokonce i nohou, je to taková hadí žena. Leží na vás jemně vzdychá do ucha a přitom mě dráždí chodidlem v rozkroku, zašeptá vám do ucha „nemám studenou nohu?“ no až v ten okamžik mi došlo že to je noha a ne ruka 🙂 foot job je asi v ceně.

Přichází otočka, asi v půlce přesně nevim. V jeden okamžik po mě klouzala a pak si lehla vedle mě a kouká na mě do zrcadla a já na ni, začínáme se smát, pak říká že se můžu klidně otočit. Otáčím se a hned se ke mě přivine a začíná honit a znovu její obličej nalepený přímo na mě. Pak rozjíždí b2b opět akrobatické vystoupení, má opravdu hodně způsobů jak simulovat sex, koníček s rukou za i před, musím říct že s rukou za to byla bomba skoro jsem se udělal ale ve správný čas změnila polohu, strčila si ho mezi stehna a klouzala se, proběhla několikrát i 69 při které na mě pěkně vystrčila zadek a u toho mi honila. Bohužel ten dole byl jak jitrnice a moc se mu nechtělo. Chudák karolina se snažila, až mi jí bylo skoro líto. Nakonec se zeptala jestli to mám rači pomalu nebo rychle, říkám rychle a bez oleje 🙂 nasedla na koně a začala rajtovala, zvyšovala tempo a za chvíli jsem cítíl mravenčení a postříkal jí zadek. Vůbec nevim jak to udělala ale bylo to absolutně výborný, nechala mě vycukat a poutírala.

Přitulila se a začali jsme povídat a přitom mě hladila. Dokáže vytvořit gfe atmosferu, hází kolem sebe vtipy, docela dost jsme se nasmáli, závěrečná sprcha byla společná hlavně očistná a povídací, opět jedou fory 🙂 Oblečeme se, vyřídíme finance, odvede mě na recepci a rozloučíme se.
Časově to vycházelo na 70min.

mix masáž
60min
1700kč (akce)

Hodnocení:

https://www.tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

karolina-0.jpg

4.4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx