Erotické masáže Praha

Adel – Infinity Spa

Ještě první recenze na Adel mě docela zaujala, tak jsem se rozhodl, že ji navštívím, i když mě její profil až tak neoslovil. Moje zkušenost byla ale odlišná. Ne v kvalitě, ale v provedení. Nejsem naivní a nikdy nečekám, že dostanu přesně to, co dostal někdo přede mnou, ale zároveň má každá recenze určitý vliv na moji představu o dané masérce.

No ta moje byla taková, že Adel asi nebude nějaká jemná květinka a že to s ní může být docela jízda. Ukázalo se ale, že je to i velký mazlík, alespoň tedy se mnou byla. Měl jsem v plánu využít i nějaké extras, ale nakonec z toho nic nebylo. Ale to je spíše moje chyba.

Adel mi otevírá dveře na Hálkové, zeptá se jestli mám rezervaci a ukáže kde se mám zout. Uvítání takové vlažnější. Já jako nečekám, že slečna bude skákat radostí, že jsem se tam ukázal, ale alespoň podání ruky by se patřilo. Adel se mě neptá jakou masáž chci a odbíhá po vodu. V rámci neutrální atmosféry se neodhodlám zeptat na služby „za pětset“, i když při pohledu na její plné rty bych si klidně vzal líbání namísto plánované autoerotiky či pussycat. Moje introvertní povaha mě někdy dost štve.

No nic, holky to musí umět i prodat, nebo i nemusí, když se jim někdo nezamlouvá. Jsou to přece jen extra služby na základě sympatií. Mně se Adel líbila. Ve tváři je to hezká holka (nevím proč jsem si myslel, že až tak nebude). Postavou trochu „hrubší“, což je vidět i z jejích fotek, které jí podle mě ubírají. Na nich vypadá tlustší než ve skutečnosti je. To ona není, ale kdyby se rozhodla mi jednu uvalit, tak bych asi silně zapochyboval o své rovnováze. To ale z jejího vystupování vůbec nehrozí.

Na tu vodu jinak čekám docela dlouho (až jsem se stihl podívat na hodinky). Tak jsem začal rozsvěcovat všechny elektrické svíčky v místnosti a nějaké i přesunul blíže k matraci. Nevím proč tam musí být v tom pokoji naproti sprše až taková tma. Po pár minutách si mě Adel vede do sprchy. Tam se na mě během vteřiny nalepí, že se jí ani nestačím zeptat jak se má. Začínám ji hladit a objímat. Adel krásně voní. Zdá se, že se jí to dost líbí a mazlením strávíme docela dlouhou dobu.

Velmi něžně (ale zároveň důsledně) mě celého myje, hladí, škrábe. Je to velmi příjemné. Dělá to až s takovou úctou, trochu mi to připomnělo Aničku z Luxury. Když mi při tom všem dýchala na zátylek, měl jsem z toho husí kůži. V úvodní sprše mě zvyknou masérky buď svižně umýt, nebo se snaží mě udělat 😏 Adel se nepokouší ani o jedno. Zároveň si ale myslím, že těm, kdo to mají rádi už ve sprše, by bez problémů vyhověla. Ještě info pro ty, co si chtějí i pokecat, tak čeština nebude její silná stránka. Adel má jinak velmi příjemný hlas a smích.

Pasáž na břiše začíná tím, že si namaže skoro celé tělo a já se už těším, jak toho využije. V zrcadle sleduji ten její „šťavnatý“ naolejovaný zadek. Možná je trochu větší, ale pěkný, pevný a tvarovaný. Na začátek mi Adel rozmasíruje krk, trapézy a záda.

Tady bych rád poprosil masérky (nejen Adel), aby si při masáži sundávaly všechny náramky, prsteny a náhrdelníky. Je to nepříjemné (Adel mě asi prstenem trochu bolestivě škrábla po zádech) a zbytečně to překáží. Adel měla během masáže na krku zlatý řetěz ⛓️ ala „westcoast gangsta rapper“. Ve víru vášně (ehm) jsem jí párkrát políbil ten řetěz místo krku. 😀

Po ručním rozmasírování jde na body to body. A je to super. Ani už nevím, co všechno se událo, v některých momentech je to z její strany pořádný multitasking. Dělá to takovým stylem, že už po krátké chvíli to nevydržím a natahuji ruce za jejími stehny, nohama a zadkem.

Mám pocit, že čím více se jí někde dotýkám, tím více je její masáž intenzivnější. Při tom všem mi dýchá do ucha, ale s nějakým vzdycháním to nepřehání. Když mi zadečkem masírovala ten můj, natáhl jsem si ruce podél těla s dlaněmi nahoru. Adel začala sklouzávat až na mé dlaně, tak abych si ho mohl dobře chytit.

Před otočkou se mě ještě zeptá, jestli je všechno ok. Přikývnu. Hned poté nastane nejintenzivnější část této pasáže. Adel najednou přeřazuje do nejvyšší rychlosti klouzání, kočku si intenzivně otírá o mé tělo, přičemž začíná pěkně sténat. Chodidly se zaklesne mezi mými stehny a občas sklouzne dopředu až tak, že mi těmi chodidly brnká o kamaráda. No parádní show. Docela se u toho i zpotí, co by mohlo někomu vadit, ale mě to ještě o to víc vzrušuje.

Po otočce jsem čekal, co ještě na mě Adel vybalí. Podle dosavadních zkušeností s ní to mohlo být cokoliv. Ale Adel se už do nějaké extra divočiny nepouští. Spíše se soustředí na to, aby to bylo procítěné a autentické. Nejprve mi hladí celé tělo a trochu si s ním pohraje. Ale on moc práce nevyžaduje. Tak ho trochu provokuje se svými pěknými dvoječkami. Klouzačka zepředu, nos na nos, přitulení. Dává mi prsa k obličeji. Kamaráda si dá mezi stehna a začíná klouzačka diagonálně přes mé tělo. Mám při tom celé její tělo na dosah.

Adel pěkně přiměřeně vzdychá. Trochu jí přejdu i po její kamarádce, ta je z toho také docela „upocená“ 😉 Takže všechno jak má být. Adel si na chvíli sedne ke „staré dobré ruční práci“ a pipinu si otírá o mé stehno. Tak si sednu i já a lížu její bradavky. Na konec si leháme. Adel krásně vokálně simuluje orgasmus mně přímo do ucha (neměl jsem v této poloze přístup k těm správným místům, takže ho neměla jak dosáhnout 😁). To už nevydržím. Vokální výkon na oskara. Chyběla mi už jen 69ka.

Následně se Adel velmi důrazně přitulí a všude mě hladí, škrabká. Toto je moc fajn a nejsem na to v tomto podniku zvyklý. Adel je pro mě zatím největší mazlík v Infinity. Ale to samozřejmě závisí také od její aktuální nálady. Stravíme takhle pěknou tichou chvilku, takhle to mám rád a pak už velí do sprchy. Závěrečná sprcha byla v podobném duchu jako ta úvodní s tím rozdílem, že se na mě už Adel více usmívá a dívá do očí. Nic nefláká a nikam se/mě nežene.

Myslím, že Adel se umí naladit na vlnu svého klienta. Já jsem spíš mazlivý typ a ona to asi vycítila, i když jsem původně za ní šel s jiným záměrem (chtěl jsem zažít něco nového a konečně vyzvat masérku k autoerotice). Mně se to líbilo. Někdy možná není třeba tolik číst recenze a nechat se překvapit.

Adel bych si klidně zopakoval, vlastně to byla moje první myšlenka po východu na ulici. Doprovodný program (společné sprchy, pomasážní přitulení) jsem si tentokrát užil stejně jako ten hlavní. Mohu doporučit těm, kteří ke spokojenosti nepotřebují to, aby po nich klouzala masérka jako pírko.

Hodnocení 🙂 Čas dodržen a překročen.

Klasická erotická masáž na 60 minut za 1900kč.

https://tapky.info/?4839,adel-infinity-spa-603-373-881-603373881

adel2-1.jpeg adel-0.jpeg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx