Splašky a smyšlené promo recenze

Anita Infinity SPA

Po krátké whastup konverzaci s operátorkou si vybírám slečnu Anitu. Jsem poslán do ulice Hálkova. Dole zvoním na zvonek a jsem poslán nahoru. Anita mě přivítá v sexy tělovém prádle se srdíčkem na pipince, tangáče jsou super titěrné😀. Fotky z webových stránek jsou originální, možná bych jen řekl, že je slečna trochu menší, což mi vůbec nevadí. Objednávám si společnou sprchu a trochu se mi zdá, že je Anita nervózní. Za chvíli jsme ovšem vyveden z omylu, když mi ho u mytí začne stimulovat. Hladím ji u toho po zadku a navrhuji přesun do pokoje.

Lehám si na břicho a Anita mě polívá olejem. Hned od začátku po mě jezdí celý tělem, nejdříve zadečkem, pak se otáčí rozkročmo na mě nasedá a dráždí mě pipinkou. Nakonec si lehá na břicho a jezdí po mě svými malými prsíčky. U toho jemně škřábe.

Zhruba po 10ti minutách se přetáčím na záda a těším se, co příjde. Levou rukou mě maže olejem a pravou rukou mi ho stále drží v pozoru, poté se potírá i ona. Roztahuje mi nohy a kleká si mezi ně. Nakonec má penis až u brady a klouže po ně přes prsa, břicho až po pipinu. Vždy cítím, když mě celého přejede, jak se mi za ní postaví😀 toto zažívám poprvé a je to kurva sexy. Opakuje asi 12-15 krát. Poté se přesouvá do polohy 69, kde si poroučím udělání. Takových 5 minut mě masturbuje a já si hraji s její pipinkou. Nakonec to nevydržím a je hotovo. Jelikož mám zaplaceno pussycat, tak ji prosím o krátké lízání. Lehá si na záda a jdeme na to. Trochu ji i podezírám, že se si to i užívá😀 čas běží a já se chci ještě udělat ve sprše. Jsem upozorněn, že na to máme už jen 5 minut, že pak bude sprcha obsazena. Tak si Anita ihned kleká a ještě mě jednou bravůrně udělá. Jdu se rychle dosprchovat a loučíme se polibkem.

Anita byla skvělá. Pro milovníky mladých hubených holek vřele doporučuji. Až odzkouším i jiné, tak budu opakovat.

Pussycat

60 minut

2400 plus dýško

🙂

https://www.tapky.info/?4477,anita-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_2713-683x1024.jpeg

2.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
2 února, 2024 20:20

Ty ses ale dement …. za pul roku zacnes psat jako opiccccak ?
https://recenze.tapky.info/author/opiccak/

Last edited 2 měsíců před by admin
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx