Erotické masáže Praha

Denisa – Matahari salon

Denisa si me pritahla zajimavymi fotkami, ktere jsou jak jinak nez prave. Prichod atd popisovat nebudu, ale zvonil jsem 😉 Cekacka minimalni a seznamka na recepci, dostavam usmev a dve pusy na tvare a mirime dolu do podpalubi.

Denisa je v obliceji i hodne hezka a postavicku ma stihlou s vetsi pevnou prdelkou a mensima kozickama. Domluva na masazi, dame telo na telo, prej si to tam dava kazdej 🙂 Ritime se do sprchy, teda prvni ja a ze sprchy sleduju striptyzek a upravu vlasu aby neprisly k uhone. Sexy kocka. Stihnu trosku vydrbat dulezita mista a uz je u me a spolecne se myjeme. Umyju ji pekne zezadu i vepredu, takze sprcha prijemna, ale neni to spracha uz s erotikou, jako maji v Candy.

Uleham na luzko a Denisa me zacina masirovat pri cemz si fajn povidame, dozvidam se lecos o ni atd. Po chvilce masaze rukama si na me leha a u toho me porad jednou volnou rukou masiruje. Jako je to fajn, ale telo na telo by melo vypadat trosku jinak. Jsem proste jen zalehnutej a obces si prelehne a masiruje me druhou rukou. Bohuzel tam ani neni zadna eroticka atmosfera, doteky na kamose dole zadne. Navic i kdyz ztichnu tak po chvilce prijde s nejakou otazkou, takze si celou dobu povidame. Je to sice fajn atmosfera jako s kamoskou, ale tohle ma byt eroticka masaz.

Do otocky jdu teda s mekkym, naolejuje me zepredu a tady uz si zacina trosku hrat i tam kde ma. Ale zase je u toho az moc povidani, pta se co mam rad, povida co ma rada ona. Dozvidam se ze moje hneteni jejich povedenych pevnych malych prsou s ni z jednoho duvodu, ktery tu nebudu ventilovat, nic nedela. To jsem taky vedet asi nepotreboval 🙂 Telo na telo opet spis o tom ze na me z boku prsy lezi a hraje si s ptackem, nebo hladi po nochach. Ja ji muzu tak hladit zadecek, protoze oblast dole je zakaz. Pry by ji vyhodili a platila by pokutu. Cas se blizi ke konci, tak si na me sedne celem ode me a zacne honit. Pohled zazadu a v zrcadle je na ni celkem peknej, takze tomu dam volnej pruchod a po chvili je dobojovano. Jeste si je me chvili lehne, povidame a pak se musim do sprchy vyhazovat prakticky sam, coz je mily.

Spolecna finalni sprcha je opet myci a kecaci, pak uz jen oblikacka, platba na baru a padim domu.

Denisa je fajn, hezka, mila, komunikativni. Ale cely je to takovy nejaky divny, proste jako by vas masirovala kamoska. Eroticka atmosfera skoro zadna. Je videt ze nema zadny zkusenosti, bylo by potreba aby si ji vzal nekdo do parady a zaskolil a pak by to nemuselo bejt spatny. Takhle je to s odrenejma usima prumer …

hodnoceni prumer

hodina telo na telo za 2300 Kc

https://www.tapky.info/?4879,denisa-matahari-salon-773-164-811-773164811

 

x3kiktbLx5-1.webp IN1zGKQDtq-0.webp

4.8 5 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 ledna, 2024 20:19

Pry by ji vyhodili a platila by pokutu.“ Hezky to má holka odůvodněno  😄 
A nemělo by to být spíš obráceně? Za zákaz dole pokuta nebo při té jejich ceně sleva pro klienta.  😀 

Last edited 3 měsíců před by Sktr
Achmed.pribic
28 ledna, 2024 21:02
Reply to  Sktr

Spíš by mě zajimalo její odpověď, když by se ji někdo zeptal, jak manažer pozná, že jí někdo sahnul mezi nohy 😂😂😂

28 ledna, 2024 22:59
Reply to  Achmed.pribic

Tak hlavně se tím asi tady potom nechlubte…
Já byl v Matahari jen jednou, ale pochopil jsem, i z některých recenzí, že to tam mají opravdu zapovězeno, nebo přinejmenším nic takového neslibují.
Natož nějakou pussycat.
Na občasné odlákání cizinců za velké peníze v samotném centru jim to evidentně stačí…

Rakosnik
29 ledna, 2024 10:54

Podstatné je, že člověk ví, jak to tam mají dlouhodobě nastavené a může se podle toho zařídít. Pokud si chce draze pokecat, je to vhodné místo. Svobodná volba..

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx