Erotické masáže Praha

Sonya – Rabbit Hall

Objednání několik dní předem přez WA, bez problému, v den potvrdím návštěvu, dostanu instrukce a adresu.

Na čas dorazím na místo, otevírá přímo sonya, musím příct že podle těch porno fotek na webu bych ji nepoznal. (očekával jsem sexbombu a ona tam stojí roztomilá, příjemná holka což je milé překvapení)
Dá mi přezuvky a jdeme na pokoj, nabízí pití beru vodu, sonya odbíhá pro olej a vodu, mezitim se snažím zahřát ruce na topení 🙂

Přichází sonya a jdeme do sprchy, začíná tak že mi umývá záda, masíruje mi koule jezdí rukou kolem pera a nakonec ho trochu pohoní.
Pak se můžu otočit a konečně si ji prohlédnout. U toho se na mě usmívá, má krásné trojky silikony, takové pevné míče 🙂 bere si mojí ruku a teplou vodou se ji snaží zahřát.
Ptá se jestli ji taky nechci umýt záda 🙂 otáčí se hladím ji po zádech, zadku který na mě pak začne vystrkovat a rukou mi projíždí koule.
Já si jednou rukou hraju s prsama a druhou držím sprchu, sonya si ho strčí mezi pulky, já odkládám sprchu a i druhou rukou ji chytám za prsa.
Docela dlouhou dobu vrtí prdelkou a já jí ze zadu „ojíždím“ a mačkám prsa 🙂 bylo to dokonalí!

Nakonec jdeme na masáž, osušíme se, pomůžu jí natáhnout
prostěradlo a jdu na břicho. Sonya začíná s body to body 😀 tak že si na mě lehne a jemně mi vzdychá do ucha, bez oleje, jen tak. Je hodně jemná.
Pak začne ruční masáž s olejem od nohou přez zadek až na záda takové něžné hlazení, používá i lokty..
Zajímavější bylo když si začala olej roztírat na prsa, byl to krásný pohled 🙂 prsama mi jezdila po zádech a postupně se vzdalovala, přejížděla přez zadek.
Následovala kontrola kamaráda, projížděla mi koule. Pak se na mě přitiskla, přejížděla po mě celým svím tělem, bylo to dost něžné, vzdychala do ucha, polibky na krt, dotáká se rukou, proplétá prsty.

Sedla si vedle a poprosila mě abych se otočil. Pak přilo něco jako 69, byla vedle mě, vystrčila zadak a rukama masírovala stehna, břicho, koule. Prsama přejížděla přez břicho, hladil jsem jí po tom vystrčeným zadku 🙂 přesunula se mezi nohy, opět koule, projížděla kolem pera,
břicho, něžné pohyby. Mezi tim pohledy do očí, usměvy a Krásný výhled na její prsa. Opět si nalila olej na prsa, přitom se mi dívala do očí a hladila si je.
Následovalo b2b přejížděla po mě, imitovala koníčka, u toho jsem jí mačkal zadek, hladil záda. Občas si ho vzala do ruky, vzdychala do ucha, líbala mě na krku.
Potom se přesunula mezi nohy a zase dráždění koulí, hlazení kolem a přitom pohledy do očí, usměvy. Má krásný obličej, mírně větší rty asi přírodní. Celou dobu si kontroluje kam koukám, nastavuje se, vytváří erotickou atmosferu ale dost něžnou, mazlivou. Žádná přímá ruční práce, vytváří ten příběh kolem.

Zakončení proběhlo tak že si mě osedlala a imitací koníčka na mě poskakovala dokud ze mě nevymačkala uplně všechno. Přitom vzdychala do ucha, líbala krk.
Musím říct že kdyby mi někdo tvrdil že to neni imitace tak bych mu věřil. 🙂
Poutírala mě a zase nasedala, lehla si na mě a ještě jsme se chvíli mazlili, zbývalo asi 15min, na pokoji byli digitální i klasický hodiny.
Zvedla se a sedla si jako na koníčka, hladila mě, občas dráždila kamaráda dole a u toho jsme povídali 😀
Bylo to docela slušné GFE, mluví perfektně česky, ani nepoznáte že je z ukrajiny.

Pak ještě sprcha která byla očistná a hlavně povídací.
Na závěr jsem dostal čaj, zaplatil a dovedla mě ke dveřím, kde jsme se rozloučili objetím.
Časově to bylo přez 60min.

Sonya je mladá ukrajinka, mluví perfektně česky, prsa 3ky silikon jsou „tvrdé“ drží tvar, má pevný zadek, dokonalou ženskou postavu, krásný obličej který se na vás usmívá nebo vrhá rajcovní sexy pohledy, je dost něžná, ráda si povídá. Prsa jsem si užil hlavně ve sprše, při masáži moc příležitostí nebylo, drží si určitý nadhled.

Erotický mix
60min
1600kč (akce)

Hodnocení: 🙂

https://tapky.info/?4889,sonya-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sonya33.webp

3.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx