Erotické masáže Praha

Veronika – Secret Place

Prvně bych chtěl zmínit, že u Veroniky jsem byl na masáži již vícekrát. Jedná se tak o souhrn z dosavadních návštěv.

Přivítání na mě vždy působí přátelským dojmem, který se neztrácí po celou dobu masáže. Popsal bych to jako milý, ochotný a přirozený přístup, který já osobně upřednostňuji před (hraným) milenkovským postojem.

Měl bych zmínit, že Veronika nenabízí běžný repertoár masáží. Například nedělá „body to body“ masáž. Spíše se specializuje na dominanci a análně prostatické masáže . Já vždy zkoušel tu druhou variantu, protože tento druh masáže nevyhledávám.

První část masáže bych popsal jako relaxační/sportovní. Začíná se klasický na břiše, kde je věnována péče zádovým svalům. Rozhodně na mě působí, že Veronika ví co dělá a že má nějakou masážní průpravu. Vždy je mi vysvětleno jak si mám přesně položit ruce a hlavu, tak aby měla masáž správný efekt. Zde nevím co bych měl vytknout a oceňuji, že skutečně pomáhá. Naposled jsem měl lehce namožený široký sval zádový, který jsem pak doma již necítil.

Druhá část masáže je zaměřená především na hýžďovou oblast. Na poprvé jsem se cítil mírně zaskočen, ale brzo mě obavy rychle opustili a dokázal jsem si tento typ masáže užít. Je znát, že zde je Veroničina specializace a mohu tak doporučit všem, kdo tento typ masáže vyhledávají.

Měl bych zmínit, že během této části se jemně věnuje i masáži pánským intimním partiím. V poloze na břiše to sice může působit lehce neprakticky, ale má to svoje jedinečné kouzlo.

Poslední část patří takové oboustranné masáži, při které se postupně prostřídá několik poloh. Je to něco co se nedá popsat, ale musí se zažít. Navíc mi v těchto momentech trochu vypíná hlava, tak se nezlobte, že nenapíšu více detailu. Musím, ale aspoň vyzdvihnout Veroničinu postavu, kterou lze v této části náležitě ocenit.

V bodech:

– přátelský a ochotný přístup
– sportovní/relaxační masáž co opravdu pomůže
– krásná a sympatická masérka s úžasnou postavou
– domu odcházím vždy v lepší náladě 🙂

1.9 7 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx