Erotické masáže Praha

Nela – Luxury Grand

Tak jsem se po opravdu delší době rozhodl, že zajdu na masáž. Naplánovaná schůzka ve Vršovicích, takže volba jasně padá na Luxury.

Waze ukazuje zácpu, takže vyrážím dřív. Zácpa se nekoná, takže jsem na místě o dvacet minut dřív a „zima jak sviňa“ Čekám v autě a před domem jsem přesně na domluvený čas. Posílám zprávu a dostávám odpověď, že už pro mě jde. Dveře do domu nejsou zaklapnuté, takže vstupuju do vchodu. Jak už tady někdo psal, vstup je hned za dveřmi vlevo. Čekám, nahoře nad schodištěm kamera, upps, projde mladší slečna a starší paní, s oběma se navzájem pozdravíme. Zvláštní, ale v pohodě, musí jim být jasné kam jdu. Nela přichází asi po pěti minutách od zprávy. Úsměv, pozdravení, klasická holka „od vedle“, sympatická, dobře stavěná slečna, ne tlustá, jen statnější žena.

Při příchodu nabídnuto kafe, čaj, voda a společná sprcha. Beru vodu a sprchu. Nela odchází, já odkládám svršky a jdu do sprchy. Čekání asi 5 minut ve sprše, ale nevadí, aspoň jsem se prohřál. Přichází v župánku, ten přehazuje přes židli a jde za mnou do sprchy. Sprcha taková míň kontaktní než bych si asi přál, mydlení jen břicho a záda, ale v pohodě. Utření a leh na břicho. Začíná masáž zad.

Tady musím říct, že fakt se jedná o masáž jako takovou, opravdu poctivá masáž zad a když si řeknete nebojí se přitlačit. Přechází v klouzání tělo na tělo, kdy už po zádech jezdí i prsama a občas na nohách zacítím i dotek jejího rozkroku, ale zatím bez náznaku dole. Pokračuje nohama a tady už ruce zajíždějí i mezi stehna, takže příprava začíná.  Otočka asi v půlce, čas jsem moc nesledoval.

Musím říct, že Nela moc dobře ví jak se natočit a je to fakt pěkný pohled. Zatím co masíruje penis, já koukám do zrcadla na její vyšpulený zadeček s lehce roztaženýma nohama. Přejíždí po mě prsama, já hladím zadeček a párkrát lehce zajedu i k rozkroku.  Následuje nasednutí na břicho, masáž zezadu za zadečkem a já si poprvé můžu pohrát s jejíma prsama. Pak si lehne vedle mě tak, že si ji konečně můžu celou prohlédnout a zatímco mi masíruje penis, tak já v rámci pravidel jejím rozkrok. Tady musím zmínit tetování. Jsem ‚stará škola“ a tetování a piercing mě prostě neberou. A že těch tetování Nela má. Taky piercing v obou bradavkách. Pro někoho možná vzrušující, pro mě bohužel spíš naopak. Každopádně následuje poloha 69 a ta už je v jejím podání hodně vzrušující, navíc doteky dovoleny, takže už to dlouho netrvá. A myslím, že tohle si Nela fakt nechává na závěr jako naprostou jistotu k dokončení. Utření, chvilka povídání, sprchu už si dávám sám.

Odcházím (u)spokojený, ale návrat asi neplánuju, i když ..  Ne kvůli masáži, tam nebylo co vytknout, jen jak jsem psal – tetování. Ale to je můj problém. V popisu to u sebe má, na fotkách z toho bohužel nic vidět není. Tak jen ať víte..

 

Erotická masáž / 60 minut / 1900,-

 

https://www.tapky.info/?4735,nela-luxury-grand-605-958-304-605958304

 

Hodnoceni : 😊 ( až na to tetování )

Nela.png

3.3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx