Erotické masáže Praha

Lily – Fantazie Massage

Ahoj,

minulý týden ve čtvrtek 18.1. jsem si chtěl trochu odpočinout po celodenním školení a tak jsem se rozhodl zajít na masáž. Myslím, že si zaslouží malou recenzi. Volba padla na Fantazie Massage v Dejvicích, kde jsem využil slevu na první návštěvu. Rychlá domluva přes WhatsApp ohledně času a masérky k dispozici – volba padla nakonec na Lily. Následovalo poděkování, popřání hezkého dne a informace o adrese. Komunikace rychlá a velmi slušná, takže hodnotím velmi kladně.

Lily je mladá hezká holčina z východu s výrazným obočím a velmi slušnou češtinou. Podle fotek na webu si moc představy nedělejte, protože byste se stejně asi netrefili. Já jsem byl mile překvapen, protože preferuji méně namalované, takové více reálné holčiny. Lily navíc vypadá jako taková rebelka (má například malý nenápadný kroužek v nose), takže jsem tiše doufal, že se to projeví i na samotné masáži :-).

Po domluvě na masáži mi Lily řekla, že na chvilku odejde a že pokud chci společnou sprchu, mám na ní chvilku počkat. Tuto nabídku jsem nevyužil a čekal jsem na ní osprchovaný již na futonu.

Po cca 5 minutách přišla Lily s předem vybraným nápojem a zahájila masáž. Musím říci, že Lily tedy ví co dělá. Masáž parádní, a to jak po technické stránce, tak vizuální. Ani na chvilku jsem z ní necítil nějakou nechuť nebo tak. Lily se pěkně  nastavuje do zrcadla, zadek a kundičku má famózní – 10/10. Prsa má větší, ale nejsou pevné, pokud by to pro někoho měl být problém – 7/10. Mě to při jejich jemném okousávání vůbec nevadilo.

Po asi 20 min mi Lily zašeptala do ucha, jestli se chci otočit. Řekl jsem že ano, ale hned jsem jí musel brzdit, jinak by bylo hned vymalováno. Lily tedy trochu přibrzdila, ale asi po 5 minutách se mi zeptala se šibalským úsměvem (protože pořád zbývalo dost času), jestli „to“ zvládnu vícekrát. Řekl jsem opět že ano a za chvilku bylo po všem. Lily ve svém tempu dávkování erotiky nijak nepřibrzdila, takže za pár minut bylo opět všechno „ready“. Tentokrát tedy s větším soustředěním na kamaráda. Technika famózní. Párkrát jsem se musel podívat, co se vůbec děje a jak 😀

Na konci ještě zbývalo asi 10 minut. Čekal jsem, že mi Lily pošle do sprchy, ale nabídla se s klasickou masáží zad. Tu jsem tedy přijal a dobře jsem udělal. Myslím, že jsme dokonce trochu přetáhli, takže závěrečná sprcha byla čistě očistná a bez Lily.

Celkově to byl skvělý zážitek a návštěvu bych klidně zopakoval.

 

Snimek-obrazovky-2024-01-20-151652-1.png Snimek-obrazovky-2024-01-20-151728-0.png

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx