Erotické masáže Praha

Emma – Rabbit Hall

Po poslední recenzi na slečnu Emmu jsem se rozhodl, že přidám svůj pohled. Recenze totiž pravidelně čtu, než někam jdu, a u Emmy se to zatím alespoň dle mýho, dost rozchází s realitou.

Emma je fakt drobná, ještě menší, než má uvedeno na webu. Má skvělou postavu, ideální pro dolňáka, zadeček má hodně výraznej i pevnej, pěkný drobounký nožičky. Má zmiňované výraznější rty, ale neruší to. Sprcha je v jejím podání očistná, nevrhá se na Vás už tady (např. jako její rudovlasá kolegyně), ale naopak zahajuje konverzaci. Obecně si ráda povídá, když si sednete a když chcete, můžete si s ní povídat plynule během masáže. Já to mám osobně rád a s Emmou i tohle má hlavu a patu jako s kamarádkou, což je bohužel spíš výjimka.

Část na břichu je spíše relaxační, ale není to bezduchý natírání oleje, Emma umí přitlačit i navzdory svojí váhový kategorii, použije ráda i zadek. Věnuje se zádům a dost i Vašim nohám, má ráda, když jí to opětujete. Po otočce tráví možná instinktivně zádama k Vám, ví, kde je její síla, nechá si Vás v rámci pravidel hrát do syta. Moc hezky a klasičtěji jemně honí, ale není to žádná lingam superstar. Ráda se přitulí, tady v té části shledávám její GFE (ne ve strojenym vzdychání, proplejtání prstů nebo přehnanym foukání do ucha). Čas nešidí.

Emma pro mě patří k tomu lepšímu, a to obecně (ale i v rámci vlastního RH), byl jsem u ní už vícekrát. Pánové, ruku na srdce, je to občas i dost o tom, jak k tomu sami přistupujete. Mám zkušenost, že když je člověk milej na masérku, bere to jako relax a nechová se jako debil, slečny to ocení a spíš si po všech stránkách sednete a je Vám i něco dovoleno nad (klasický) rámec. Nejsou to stroje a kusy masa, co jdete naklepat. Emma obzvlášť.

 

 

2.7 6 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
22 ledna, 2024 18:46
Reply to  Honcek

Co s tebou Honceku, ze by splasky kdyz tak vehementne usilujes o prirazeni ?

Admin
Famed Member
22 ledna, 2024 20:31
Reply to  admin

No jo no, i muzi maji sve dny 😀
U Honceka se asi pletu, ale just ji Emme na profil nepridam  😂 

22 ledna, 2024 20:50
Reply to  admin

Podle mě se nepleteš, recenze trochu o ničem, chybí i fotka i závěrečné hodnocení. Splaška to možná není, ale Honcek působí jako Emmin „rytier na bielom koni“ (kde vězí user?  😄 ).

user1902
23 ledna, 2024 05:14
Reply to  Sktr

nemam v plane komentovat vsetko a vsetkych, nie som Rowan ani valecnik 😉 ale bola to prva myslienka, ktoru som mal 😀

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx