Erotické masáže Praha

Simona – Rabbit Hall

Pro svou další masáž jsem se rozhodl si zvolit RH, ale měl jsem zacíleno na pobočku na Vinohradské nebo Vrsovicke.

Nakonec volím Simonu na Vinohradské. Tady to asi hodně z vás zná, nebo toho již bylo popsáno hodně. Každopádně já mám zdejší prostory rad. Určitě mi to tu je o dost příjemnější nez a pobočce na Staropramenne. Po zazvonění mě již čeká dole sama Simona. První dojem je dobrý. Holka se mi líbí a má, jak se později ještě lépe přesvědčuji, dobrou postavu. Působí na mě vyšší, ale to bude asi tím jak j3 hubena. Probehnou nějaká ta úvodní slova a fráze a jde se do sprchy. Ta je vesměs očistná.

Simona začíná masáží chodidel a lýtek. Řekl bych taková ta RH mix klasika. Každopádně nějaké velké GFE, jako jsem zažil jindy to moc není. Přijde mi to ze začátku víc jako sportovní masáž, ale nemůžu říct, že by to bylo špatné. Následně uz však začíná i zapojovat zbytek těla a je tam více toho erotična.

Po otočce už začíná pozornost směřovat na správná místa. Následně se po mě začne otírat celým tělem. Poté začíná poměrně strojová honička, u které naštěstí aspoň změní polohu a poměrně slušně se vystavuje v zrcadle. Po nějaké době to už nevydržím a je hotovo. Následně ještě chvíli poležení a drobné pokecani na matraci a jde se do sprchy. Čas byl dodržen, odcházel jsem přesně po hodině.

Erotický mix, 1h, 1600 Kč (akce)

Celkově hodnotím masáž dobře

https://www.tapky.info/?4872,simona-rabbit-hall-774-910-918-774910918

SIMONA5.jpg

1.8 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx