Erotické masáže Praha

Eli – Infinity spa

Tato masáž u Eli byla jako výhra za prosinec, takže ještě jednou děkuji.

Objednání v pohodě přes WA a při potvrzování jsem poslán do Koubkovy ulice. Zvoním a vzápětí jsem vpuštěn. Salon je hned za rohem vchodových dveří a tam už čeká Eli v osušce. První dojem určitě pozitivní. Následně mě bere do pokoje a hned vzápětí posílá samotného na chodbu do sprchy. To mi nějak nevadí, co je trošku horší je poměrně velké šero na pokoji. Každopádně ulehám na matraci a poprvé také spatřuji celé Eli tělo. Musím říct, že velmi pěkné, hlavně zadeček. Také její tetování se mi líbí. Plus má piercing v pupíku.

Eli začíná masáží, kdy sedí za mojí hlavou a tak příjemně mě hladí po krku a zádech, u čehož také kecáme. Následně začíná masírovat také zbytek těla, používá teda hlavně ruce, občas zapojí i prsa. Následně však začíná něco moc příjemného. Nakloní se mi nad hlavu a dává drobné pusy na uši a čelo. GFE velmi silné.

Po otočce začíná opět takovým hlazením a následně se už věnuje mému rozkroku. Lehce pohoní a pak zapojí i více svoje tělo. Poté k tomu opět přidá ty drobné pusinky a honí mi ho. U kvalitní ruční práce se i dobre nastavuje do zrcadla. To už to dlouho nevydržím a přichází pořádnej výstrik.

Nakonec jdeme spolu do sprchy a můžu si Eli aspoň prohlédnout i víc na světle. Jen trošku kazí dojem, že již po 52 minutách jsem byl venku.

Infinity mix, 1h, zdarma (výhra v losování)

Masáž super

https://www.tapky.info/?3863,eli-infinity-spa-603-373-881-603373881

IMG_3477-1-683x1024.jpeg

2 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx