Erotické masáže Praha

Kaja – Rabbit Hall

Týden před Vánoci jsem se odhodlal ke své 4. masáži, a to rovnou k průzkumu bojem ke zde dosud nerecenzované Kaje. Mám rád štíhle a klidně i hubené holky, fotky na webu mě navnadily a objednal jsem se tedy k dívce, kterou měli na webu vedenou jako novinku.

Objednání

Nejprve přes webový formulář (výběr masérky, typu a délky masáže a extra služby), v den masáže ráno povrzuji mailem. Reakce okamžité, bez sebemenších problémů. Instrukce dorazily ve stejném mailu pro objednání do salonu na Vinohradské.

Místo

Pro ty z vás, kdo neznáte, je to na Vinohradské pod Mírákem (č. 45). Na zvonku je uvedeno masáž. Dům je klasický činžák, mohli byste zvonit v podstatě na kohokoliv, takže není třeba mít obavy, že vám někdo bude věnovat pozornost.

Přivítání, začátek

Zvoním přesně na čas. Okamžitě jsem vpuštěn dovnitř, sestupuji do suterénu, otevírají se dveře nalevo pod schody a v nich je moc krásná holka v župánku. Ptá se ke komu jdu. Říkám, že ke Káje. A ona: „Já jsem Kája.“ A dá mi pusu na tvář. Jsem z ní docela hotový. Krásná holka. Jdeme na pokoj (už nevím jaký, někde nalevo asi, ale je to tam trochu labyrint) a povídáme si. Kája má rozkošný přízvuk, který mi strašně připomíná přízvuk té holky, které hrála v Samotářích a čoudila na mostě jointa s Macháčkem. Neskutečně sexy přízvuk. A povídání jako s kámoškou. Ptá se, co bych rád, ví že jsem objednal klasiku a footjob. Rovnou jí říkám, že mám hodně rád footjob a jde mi v závěru hlavně o něj. Kája je s tím v pohodě.

Sprcha

Sprcha je na pokoji. Kaja se ptá, jestli má jít se mnou, ale já to chci urychlit, takže odmítám. Ze sprchy pozoruji, jak se Kája svléká ze župánku a z negližé. Má nádherné tělo, malá, ale pěkná prsa a překrásnou tvář. Nahá si sedá na polštář zády ke sprše, ale zepředu ji vidím v zrcadle. To tělo je výstavní a já se nemohu dočkat. Ani gram tuku, přitom slušné boky, útlý pas, spíše hubená, krásné nohy, dlouhé paže. Bože.

Masáž

Začínáme na břiše. Od nohou, tmě se věnuje důkladně, stehna, lýtka, mezi hýždě vůbec nezajíždí, což mě malinko mrzí, ale mohl jsem si o to říct. Při masáži zad se různě šteluje kolem mne, pozoruji ji v zrcadle a říkám si, jak je tohle vůbec možné, že mě masíruje taková kočka. Příjemné povídání zpočátku postupně přechází v mlčení, což mi zcela vyhovuje. Při masáži používá i lokty, občas přitlačí, občas se po mě sklouzne. Je to moc příjemné. Hodiny jsem nesledoval. Otočka možná po 10-15 minutách, opravdu nevím, ale už jsem se těšil. Pak se v podstatě rovnou začíná věnovat penisu. Nejprve ručně (zde jediná výtka – nemá moc technik, je to maličko mechanické), pak si vleze mezi mé nohy a začíná footjob. Všímám si, že na stropě je zrcadlo. Ten pohled je skvělý. Kája se mi nějak přehnaně nevystavuje, zdá se spíše trochu stydlivější, celkově je masáž taková trošku nesmělá. Footjob je ale moc pěkný. Nožky má překrásné, jemňoučké a je dobře vysportovaná, tkaže mě poměrně dlouho zvládá honit. Ale zde nemá mnoho technik. Dělá to velmi dobře, ale zkušenosti ji neříkají, že talk při footjobu někdy bývá menší a může dojít k menší ztrátě erekce. To se dá nahradit změnou techniky například zapojením prstů na nohou, zapojením nártů při překřížení nohou atp., ale tohle Kája v repertoáru nemá. Chabnoucí erekce si všímá a tak k footjobu připojí ještě honění horní části penisu rukou. To je moc příjemné. Celou dobu se snaží, aby tomu tak bylo. Mlčí, dívá se spíše stranou, působí spíš stydlivě, ale to je mi všechno vlastně strašně sympatické. Po chvíli kapituluji. Jsme někda zhruba 35 minut od příchodu. Kája mě otře a já, protože jsme nezkušený se začínám chystat k odchodu, místo abych třeba pokusil nějaké další mazlení. Kája to akceptuje a jde se mnou do sprchy. A já jsem spíš takový džentlas, trochu se mi příčí nějak moc po cizí ženě hrabat, respektuji její intimitu, což je možná úplná blbost. Takže se tak trochu sprchujeme vedle sebe, omyjeme si záda a já se trochu proklínám, že se nedokážu víc odvázat.

Po sprše zbývá ještě dost času, Kája mi nabízí čaj, povídáme si. Je z Ukrajiny, je to chytrá a moc hodná a empatická holka. Opravdové zlatíčko. Asi bych se nezamiloval a nezamiloval jsem se, ale mám ji hodně rád. Je empatická, poctivá, upřímná, přemýšlí. Chtělo by se mi nad ní držet ochranou ruku. Asi to udělám a už teď vím, že se vrátím a zřejmě budu vracet.

Platím, nechávám docela slušné dýško: blíží se Vánoce a tohle bylo opravdové lidské pohlazení. Možná žádná velká divočina, možná jsem i stříkal víc a dokážu i více sténat rozkoší, ale tohle byl za mě super něžný čas s krásnou a hodnou mladou ženou.

Loučíme se, párkrát políbíme. Zaklapávají za mnou dveře, vybírám zatáčku do schodů a zakopnu o rampu pro kočárky. Skoro to bolí ještě teď, ale chechtám se nahlas. Bacha na to, pánové. Cestou z dobrých masáží koukejte pod nohy.

Shrnutí

erotic mix massage – 1h – 1600 (+footjob zdarma)

Kaja zde zatím nemá profil, ale na webu RH je:

massagehall.cz/masseuses/kaja/

Fotky sedí!

 (super,dobrá)

Kaja_new2-3.jpg Kaja11-1.jpg Kaja10-2.jpg Kaja9-0.jpg

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
19 ledna, 2024 20:11

masaze jsou nekdy velka romantika, libi se mi, ze do toho nekdo skoci takto po hlavě. ja kdyz se vzdycky po rozchodu vracim, tak jsem ty prvni mesice uplne v prdeli a chodim 4x tejdne, nastesti se to pak ustali, kdyz se mi prestanou plasit koně 😂 kazdopadne s ochranitelskou rukou drzim palce. Jo a do Labiny Mitevski jsem byl zamilovanej, platonicky samozrejme, zraje jako vino a je porad krasna 😍

19 ledna, 2024 22:26

Technicky vzato zde Kaja profil má, do RH přišla z Avalonu kde byla jako Stefani. Jinak souhlas, je to krásná milá holka. Divočinu ve sprše podle mě ani nedělá moc ráda, tam jsi o moc nepřišel, je to spíš mazlící typ. Nicméně jednu výtku si určítě zaslouží, po otočce vždycky téměř okamžitě zahajuje ofenzivu. Člověk by čekal, že bude pokračovat ještě nějaké b2b zepředu, které sice dostane, ale už jen jako doplněk k honitbě.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx