Erotické masáže Praha

Sacura – Rabbit Hall

Domluvena masáž ve Vršovické pomocí rezervačního systému na webu. V den masáže ráno potvrzuji mailem. Komunikace okamžitá, rezervace bez problémů. Sacura měla volno v čase, který se mi hodil, ale chtěl jsem hodinu a měla jenom půl.

Příchod do privátu je diskrétní, nad úrovní ulice, asi tam moc nehrozí, že někoho potkáte, pokud však potkáte, může být jasné, kam jdete, což u jiných privátů v činžácích nutně nemusí být tak zřejmé. Za mě je ale Vršovická dostatečně diskrétní.

Zvoním v domluvený čas. Otevírá milá recepční, přezouvám se, jsem odveden na pokoj. Tam je sprcha. Vzápětí se objeví Sacura, abych se připravil. Společná sprcha nenabídnuta. Bral jsem půl hodiny, takže bych byl stejně odmítnul.

Hned, co vylezu ze sprchy, přichází Sacura a svléká se. Za mě přichází zklamání. Za mě je to moc krev a mléko. Sacura je živočišná v obličeji a pro mnohé asi i hezká, ale můj typ to není. Tělo má hezky tvarované, není tlustá, ale rozhodně má velmi plné tvary. Relativně velká prsa, ale na to já nějak nejsem. Jako footfetišista se podívám rychle i na nožky a zjišťuji, že jsou poměrně dlouhé, s hezkou klenbou, ale na mě trošku málo ženské. Ale to je subjektivní pocit. Na fotkách vypadá štíhleji, než je.

Ale řekl jsem si, že to zkusím, navnaděn dobrými recenzemi. Sacura byla moc příjemná, hezky se se mnou bavila, domluvila se se mnou na masáži. Zmínil jsem, že jsem na objednávacím formuláři zaškrtl footjob. Tváří se, že o něm ví. Hezky se s ní povídá, má dobrou náladu, není hloupá, říkám si, že to půjde.

Začínáme na břiše. Poměrně brzy začíná b2b a tře se po mě prsama, občas zajede rukou mezi nohy. Zdá se při masáži být celkem vynalézavá, občas mi zavzdychá do ucha, snaží se o GFE, ale se mnou to nějak moc nedělá. V půlce jdeme na záda. Začíná mě honit, v jedné chvíli si mi sedne na hrudník a honí mi ho chodidly za tělem. To je hezké a asi bych se tak i dokázal udělat, ale stojí mi tak napůl (což je u mě velmi neobvyklé) a Sacura to s tím footjobem nepřehání a jde k další technice. Najednou začne hlídat čas a ptá se , jestli to stihneme. To mě připraví o zbytek erekce. Nechám ji se ještě chvíli snažit a pak to odpískám. Něco mi tady hodně nesedlo, byť jsme si hezky povídali a Sacura ví, co dělá. Ale vůbec to není můj typ, což bohužel není z fotek patrné.

A znovu si říkám, že se musím naučit si za své peníze trochu víc poručit. Jsem začátečník a tohle mi nejde. Kdybych si řekl o delší footjob, asi by to bývalo dopadlo, takhle se mi poprvé v životě stalo, že jsem se neudělal a stálo mě to skoro dva litry.

Je jasné, že opakovat se Sacurou nebudu, ale to je o mém nastavení a preferencích. Máte-li rádi krev a mléko, bude to OK. Sacura je zkušená a určitě dokáže udělat dobré erotično i masáž.

Rabbit Hall je zcela bez problémů. Výborné objednání, sprcha na pokoji, pěkná zrcadla, komfort, čisto, za návrat to stojí.  Ale trochu ten časový management nebyl dobrý. Venku jsem byl do 30 minut od zazvonění a měl jsem pocit, že to Sacura hodně hlídá, čímž mě možná připravila o pár minut, které jsem potřeboval k vyvrcholení. Pocit jsem z toho dobrý neměl.

A ano, píší Asiatka, což je pravda, protože je odněkud z Kazachstánu, což už je Asie. Ale pokud si představujete něco jako Japonsko, Vietnam atp., tak tohle je hodně jiné. Asie je velký světadíl.

Shrnutí

body to body, 30 minut, 1600 Kč

 (průměr, nic moc)

https://tapky.info/?3762,sacura-rabbit-hall-774-910-918-774910918

 

 

 

 

Sacura8.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx