Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Po dobré zkušenosti v Tantra clubu s Nikol, jsem se rozhodl do tohoto podniku opět zavítat.

Anita i celkově holky z Tantra clubu zde recenze prakticky nemají, tak se vám to pokusím co nejlépe popsat.

Na webu svítí nějaké dostupné masérky,  ale nevím jak moc aktuální to je a tak rovnou píši na WA. Měl jsem favoritku v podobě Kiry, ale bohužel, třeba však příště 🙂 Takže nakonec beru Anitu. Blbec jsem si neuvědomil zdejší kód na plus 10 minut, ale co už.

Po mém příchodu se mě ujímá uz Anita. Vždycky mám trošku strach, abychom si s maserkou sedli. Anita ale působí velmi pozitivně a přátelsky naladena a vím že se už obávat nemusím. Řekl bych, že fotky budou opravdu její a do věku se taky vejde. Po nějaké době nenarážím na Češku, ale komunikace není naštěstí nějaký problém.

Do sprchy jsem poslán sám (s tím jsem ale dle popisu na webovkach tak nějak počítal), je však plus, že je sprcha na pokoji, za to jsem vždy dost rád. Anita mezitím na chvíli mizí, než se osprchuji je však už zpět a také už nahá. Já tak poprvé spatřuji její tělo. Tělo velmi pěkné, dost mladé a hlavně její prsa mě moc baví.

Masáž začíná dost přitulně a spíš je to takové hlazení. Následně se to už začíná proměňovat v pořádnějsí masáž, která postupně přechází v tělo na tělo. Taky příjemně vzdychá do ucha. Jen na nastavování se v zrcadle by mohla trochu zapracovat, ale možná to je záměr.

Po otočce pokračuje v dost přítulné masáži. Následně po mě opět klouže celým tělem a často zavází o kamaráda dole, kterého poté začíná honit. Nebrání se ani pohledum do očí. Takhle střídá místa, ze kterých mi ho honí. Drží si však najednou možná trošku odstup, a také znovu ani nastavování v zrcadle není úplně nejlepší. Jinak je to ale moc příjemně a po nějaké době je vymalováno.

Na závěr už společná sprcha v rychlosti proběhne a jde se pryč. Čas dodržen.

B2B, 1h, 2000 Kč

Hodnocení dobré

https://www.tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

anita-02-min.jpeg

2 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx