Erotické masáže Praha

Amy – Rabbit Hall

Keďže som doteraz z tohto fóra viac sosal, rozhodol som sa že pre zmenu pôjdem do neznáma a vyskúšal som novú masérku Amy, ktorá tu ešte nemá recenziu.

Podnik: Objednanie bezproblémové pár hodín pred masážou. Otvorila mi slečna (asi operátorka?), poslala ma za zástenu a o minútu si pre mňa prišla Amy. Prostredie pobočky je pekné, čisté. Jednoznačnou nevýhodou je, že na izbe nebola sprcha. Tá bola hneď vo vedľajších dverách, ale aj tak. Nemal som nikdy zlú skúsenosť ani som o tom nepočul, ale principiálne si nerád nechávam veci bez dozoru v inej miestnosti.

Vzhľad: Amy je mladá pekná štihla baba s veľmi atraktívnou tvárou. Je prirodzená, žiadne silikóny, pearsingy ani tetovania. Nejaké drobnosti by sa dali vylepšiť, ale zatiaľ všetko drží ako má a je to rozhodne nadpriemer, čo som na masážach zažil. Ale nevyzerá, že by cvičila tak dúfam, že tú postavu si aj udží.

Osobnosť: Bola milá, usmievavá, vo všetkom mi vyhovela, starala sa o mňa. Má východný prízvuk, s češtinou nemá problém. Veľa sme toho nenakecali, ale to je skôr mnou. Na masážach mám radšej ticho.

Sprcha: Spýtala sa, či chcem spoločnú sprchu, čo som samozrejme prijal. Trochu som sa zoznámil s jej telíčkom, ale inak bola čisto očistná.

Masáž na bruchu: Začala so serióznou masážou nôh a chrbta, vedela aj dobre pritlačiť. Postupne prešla do B2B. S B2B prišlo aj pár GFE prvkov, preplietanie prstov, vzdychanie do ucha atď. Potom ma začala masírovať kolenom (pre mňa novinka), čo spojila s luxusným výhľadom v zrkadle. Masáž na brucho zakončila masážou zadkom. Celkovo to gradovalo od skoro až profesionálnej masáže až po celkom provokatívnu.

Masáž na chrbte: Otočka v polovici. Začalo to tým, že v podstate prerušila masáž, ľahla si vedľa mňa a len sme sa tak hladkali, ako keby už bolo po všetko. Zaujímavá zmena dinamiky, mne sa to páčilo. Asi naberala silu, lebo masáž už vlastne ani nezačala a namiesto toho mi predviedla 20min intenzívnej imitácie sexu. Ležala na mne, koníček, obrátený koníček, všetko možné. Ale tak isto mala všetko pod kontrolou, nič mi neprišlo na hrane a samozrejme v rámci pravidiel. Nechýbalo veľa, aby som sa urobil bez toho, aby mi na neho čo i len šiahla rukami. Chvíľku dala ochutnávku aj 69 a titfuck. Pohľadom to bolo sexy, ale pocitovo na to so svojimi 2-kami nemá veľmi výbavu. Nakoniec na mňa zaútočila a bez námahy som kapituloval. S dotykmi po tele nemala problém. Celú dobu sa však nastavovala ta, že medzi nôžky som ani nemal šancu skúsiť. Jediná výnimka bola pri 69, kde som ju jemne pohľadil ale viac som neriešil. Občas to pri presúvaní úplne neodhadla a zatlačila mi napr. kolenom na guľky viac, než by som chcel. Tiež nebola dokonale vyholená, takže to občas zaškrabkalo, ale nič rušivého.

Po masáži: Po vyvrcholení ma očistila a ľahla si ku mne. Chvíľu sme sa hladkali a potom išli do sprchy. Na záver ma odprevadila k dverám, dala pusu a išiel som do mesta. Čas dodržaný, 62min.

Záver: Amy je mladá, sexy, prirodzená baba bez tetovaní a pearsingov, na môj vkus veľmi pekná aj do tváre. Sprcha nuda v porovnaní s tým, akú ľaťku tu nastavujú niektoré salóny/masérky. Prezradila mi, že zatiaľ masíruje len niekoľko dní a je poznať, že pár vecí ešte nemá vychytaných. Ale je šikovná a má veľký potenciál. A hlavne ten jej štýl stráviť skoro celú masáž na chrbte imitáciou polôh z kamasutry je veeeľmi zaujímavý.

Celkové hodnotenie bolo tesné, keďže masáž mala chybyčky, ktoré už skúsenejšie masérky nerobia. Ale celková originalita to u mňa prevážila. Odporúčam a určite sa za ňou o pár mesiacov pôjdem pozrieť ako napreduje.

Masáž: 60min MIX v akcii za 1600Kč

Hodnotenie: podnik: 6/10 (sprcha mimo izby), vzhľad: 8/10, masáž: 7/10, GFE: 8/10,  (super,dobrá)

https://www.tapky.info/?4958,amy-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Amy5-3.webp Amy4-2.webp Amy2-1.webp Amy-1-0.webp

4.6 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx