Erotické masáže Praha

Sandy – Nirvana Masaz

Prosincovou výhru z Ťapek jsem si vybral v Nirváně. Původně jsem se totiž těšil, že si s příplatky jednou dopřeju něco pořádného se svou oblíbenou princeznou v tomto krásném salónu, ale v lednu mi to vychází jen na víkendy, kdy ona nemasíruje (a ani kvůli mne prý neudělá výjimku 😢). Jenže ze 17 masérek Nirvany na Ťapkách, z naprosté většiny nerecenzovaných, a 10 na stránkách Nirvany – mi byly na právě končící víkend nabídnuty jen 2: Sandy a Chloe.

Po delším váhání, zda si nevzít na návštěvu Prahy dovolenou, jsem se nakonec rozhodl vyzkoušet Sandy, která byla na Ťapkách bez recenze a měla nejhorší možnou průměrnou známku 1,0 ze 3 hodnocení – jenže vím, že tato hvězdičkování zvláště při malém počtu známek mnoho neznamenají, a kdoví, kdo jí je tam naklikal… Podle fotek i parametrů mi přišla jakoby mírně nakynutá a obličej v masce se nedal příliš posoudit, ale nesympatická mi z nich nebyla. Ovšem nemít tuto masáž zdarma, Sandy bych si nevybral.

V reálu je ale vše jinak: při příchodu do Nirvany jsem vzezřením Sandy velmi mile překvapen, až nemohu uvěřit, že je to ona z fotek. Obličej hezky tvarovaný, taková typická černovlasá Ukrajinka, tělo výrazné křivky. Jak si pak hned ve sprše mohu vyzkoušet, i pevné a hebké, zadeček přiměřeně měkčí, prsa sice jen asi tak 1,5, ale hezká a pružná. Chcete-li známější příměr, tak Sandy bych vzhledově hodně přirovnal k (aktuální) Mie z Candy, dokonce se mi Sandy líbí víc. Není tak vysoká, ale drobná rozhodně taky ne, parametry z webu Nirvany za mne sedí, včetně věku 23. Snad jen by se u mne obešla bez těch kočičích řas. Dvě drobná tetování fajn. Že jsou fotky opravdu její, jsem si ověřil jen podle mateřských znamének: schválně jsem si při masáži zapamatoval umístění pár z nich – a při přiblížení stažených fotek jsou dobře vidět.

„Sandy“ – ovšem přesně takové jméno jako z amerického filmu k ní tedy nesedí, za mne by jí slušelo třeba Máša (pokud je to ukrajinské) – působí od uvítání v podstatě až do konce na masérku nezvykle zakřiknutě. Odpovídá mi, že anglicky neumí vůbec a česky taky moc ne, ale ve skutečnosti jí to česky jde: sama sice téměř nemluvila, ale „poslušně“ krátce odpovídala, většinou mi i napoprvé rozuměla. S nahotou tedy v nejmenším problém nemá a ani s mými doteky; je taková obrovsky hodná, úslužná, lehce stydlivě se usmívající a nerozhodná, jakoby vyplašená z toho, aby neudělala něco špatně. Přitom jsem se k ní od prvního pohledu choval vlídně a potěšeně. Nemohu vyloučit, že byla nesvá třeba z toho, že mohla tušit, že o ní napíšu na Ťapkách její první recenzi – tím, že věděla, že jsem tuto masáž díky recenzím vyhrál.

Je tu prý asi 3 roky a masíruje zhruba rok, ale když jsem se zeptal, jaká „extras“ za příplatek má ráda, tak nevěděla. Jejich ceník na stole v recepci Nirvany je dosti dlouhý, až jí recepční připomněla, že přece prý pussycat. Ale chtěl jsem jednou zkusit foot job – tak se na sebe podívaly a recepční ji pobídla (nebo jí možná ukrajinsky vysvětlila, co to je. Přitom Sandy má na stránce vypsáno, že dělá mnohem odvážnější věci… 😂). Vlastní masáž si ale Sandy jede podle svého evidentně zažitého scénáře.

Úvodní sprcha s ní byla velice milá a příjemná: aktivně mne omývala, mimo intimní partie, ode mne se nechala lehce omýt i tam.

Masáž na břiše velmi dlouhá a pomalá: hlazení, roztírání oleje, hodně péče nohám včetně chodidel i prstů, a též ruce až po prsty, a zejména záda, z pravé strany, z levé strany a to navýsost improvizovaně… Při tom jsem už Sandy výrazně hladil, protože by mi to jinak přišlo jako dost promarněného času. Nakonec se ještě znovu věnovala zádům, a to po jemném hlazení tentokrát silou, resp. tíhou: zadečkem, ne úplně čerstvě vyholeným, poté tímtéž z boku, ale nikoli na stranu proti zrcadlu, pak myslím i koleny (i šikmo proti zrcadlu), kdy jsem ji nakonec už zarazil, protože jsem si nebyl jistý, kolik má opotřebovaná páteř vydrží, s čímž neměla problém.

O můj rozkrok tedy nezavadila ani náhodou, a to dokonce ještě ani dost dlouho po otočce na zádech, kdy zase bylo poměrně dlouho spíše takové hlazení – a dokonce když už k mému skomírajícímu nástroji směřovala, tak se mu zase vždy bezpečným obloukem vyhnula a roztírala olej okolo po bocích, což na mne třeba jako nějaké vzrušující oddalování nepůsobilo – spíše mne poněkud zaplavovala rostoucí obava, že s takovou nic pořádného nestihneme. Naštěstí ale Sandy nespěchala ani celkově, takže jsem odcházel až po 70 minutách od vstupu. Přemýšlel jsem o tom celém a říkám si, zda se některé masérky nevyhýbají průběžnému či postupnému stimulování masážníka na genitálu třeba z obavy nebo dokonce neblahé zkušenosti, že se jim tak někdo nadržený nabudil brzo a příliš… Jinak to taky vážně nechápu. Nebo jim to nikdo neřekl a nečtou recenze…?

Hladit na prsou se Sandy nechala, bradavky příjemně reagovaly. Trocha B2B byla na závěr na břiše a na závěr po otočce, ale relativně jen chvilku. Asi dvakrát se přiblížila ústy k těm mým, jako by vybízela k polibku, tak jsem jí ho na tu krásnou tvář dal, na čež se mile usmála. A konečně(!) přibrala do hry mého zvadlého kámoše dole, a to párkrát poměrně natěsno až jakoby vrchem svého rozkroku, čímž se konečně ten můj začal probouzet.

Poté si Sandy sedla za mé nohy a ujala se provádět přikoupený footjob. Ale mého chudáčka to nijak nebralo, aby povstal, spíše uvadal; ani jí při tom nebylo vidět na rozkrok. Abych zabránil menšímu oboustrannému trapasu a abychom vůbec k něčemu došli, hlásím, zda by šlo změnit foot job na původně nabízený pussycat – s tím, že nebudu lízat (což se jednak obecně celkem zdráhám, jednak z obavy, aby mi to nebylo dodatečně napočteno jako double extra).

Tak se Sandy pozvolna přesouvá do 69 vedle mne, kdy ji na pussy sice nevidím, ale mám na ní dobrý přístup rukou a mou jemnou práci si nechává líbit. Za pár minut mne překračuje nohou do plné 69, ovšem přisedlé, tak já pod ní alespoň podstrkuji hřbet ruky, později až hřbet dlaně, začínám pracovat rytmicky a zrychluji – a Sandy začíná vlhnout a tence sténat, že to působí i reálně, pak se začíná po mé ruce pohybovat i sama a já do ní i více bořím (nestrkám) prsty, druhou rukou různě mačkám zadeček a nakonec tu druhou ruku přemisťuji naokolo zepředu – a přestože Sandy s mým nástrojem nic speciálního nedělá, tak to už nevydržím já a pouštím to.

Nevím, zda Sandy tolik prožívala sebe nebo šlo o nezkušenost, ale můj výstřik nečekala, takže doletěl skoro k její kundičce. Ale nijak neplašila, začala nás pokojně utírat a na můj dotaz, zda se to i jí líbilo, téměř šeptem odvětila jakoby spokojeně „Ano“, stejně jako na mé připtání, zda opravdu – ale Sandy je tak hodná, že by vám možná odkývala a podepsala cokoli.

Domazlení působilo upřímně, párkrát jsem Sandy políbil různě na stehna, a mile a ochotně mi krátce zodpověděla několik obvyklých dotazů ze života a z masáží. Když mi nesměle řekla, že už bychom asi měli do sprchy jít, musel už být cca čas, kdy jsem měl správně opouštět salón.

Sandina masáž mi přijde jako jistě vyhovující pro cizince, kteří dosud podle všeho tvoří většinu návštěvníků u Nirvány a většinou nejspíš netuší, co se dá v Praze na masážích, v rámci všech pravidel, hezkého zažít. Abych si ujasnil celkové hodnocení, i když i tak bude subjektivní, jsem si to tentokrát rozepsal – a vyšlo mi stále v horní třetině, tedy i u Sandy nejvyšší, byť těsně. Naštěstí u všech věcí, které hodnotím hůře, se dá na rezervách poměrně snadno zapracovat:

Obličej: 8/10, Postava: 8/10, Prsa: 7/10, Masáž, B2B: 5/10, Erotično: 5/10 (aspoň tolik hlavně díky přijímání doteků), GFE: 6/10 (díky celkově milému chování), Happy-end: 6/10, Dodržení času: 11/10 = Celkově: 7/10

Připojuji i Sandinu fotku ze salónu Relax Angel, kde je taky uvedena a ta fotka je přece jen o něco víc vypovídající, včetně obličeje.

Masáž: Tantrická mix masáž + pussycat (během masáže změněno z footjobu)

Délka: 60 minut

Cena masáže: zdarma (výhra Ťapky, jinak 2200 Kč) + 500 Kč

Hodnocení:   super, dobrá

Odkaz: https://tapky.info/?4747,sandy-nirvana-masaz-775-445-442-775445442

Sandy_2023-10-02_00-21-45-1.webp Sandy_2023-10-01_12-53-48-2-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx