Splašky a smyšlené promo recenze

Amelie masáže princess

Chtěl jsem si udělat radost a hezky se odreagovat tak jsem si vybral Amelii , líbila se mi dle obrázku a zkrátka můj typ.. hlásal jsem hlavně usměvavou a aspoň hezky slušně česky hovořící, byl jsem 100%ujasněn,že je to nejlepší volba:)

Na masáž jsem se těšil, nikdy moc nemám velké očekávání…

Při vstupu do salónu :), -1poschodi prijde ke dveřím , doopravdy velmi krásné stvoření, takové roztomilé, pusa na tvar na přivítání,podani ruky..Šlo se do pokoje, kde jsem se posadil a domluvil si co a jak  a masáž, a prý ať se odstrojim a že hned přijde.. Seděl jsem a čekal asi 3minutky..Pak přišla Amelie , pořád se smala, celou dobu komunikuje, nejhezčí úsměv který jsem kdy viděl,  a začala si svlékat ručník a to bylo nabutujici a šli jsme do sprchy..

Ve sprše bylo první oťukávání a ocista, drobna devcica:)vůči me postavě a výšce , hubena s vymakanym  plochým briskem, hezkou prdelkou a většími prsy (přírodni) :)) a k celé postave super.. Dotyky příjemné ,reagující… Prý musíme pořádně umýt, palec nahoru:)) sprchy mám rád:) . Jen nesahat mezi nožky, jsem byl upozorněn,což z jedné strany chápu, ale z druhé jdu na erotickou masáž…:/

Po ulehnuti na matraci začala masírovat, 🙂 trosku ze začátku byla nesměla taková stydlivá ( možná schválně) ale po chvilce zacala být už více zapalnejsi👍 (myslím si že postupně začíná se více věnovat a ne jen 2/3 dni v týdnů  jako do této doby.. Prý bude už i vice dnů .

Fyzicky se mi líbila  hrála si se mnou a já ji koukal na prsa a pak si ho vzala i mezi ně, tak dlouho jsem už nevydržel a kapituloval poprvé a šel do sprchy.. Po sprše jela něco jako B2B což, nalila si na sebe olej a jezdila po mě, nahoru a dolů, měnila polohy pak si sedla obkrocmo zády a vzala mi me ruce a dala si je na své prsa a masirovala, to bylo prijemne,hezky vrnela a vzdychala u toho, pak mi ho vzala do ruky a začala příjemně honit až jsem se udělal po druhé, říkám tak to je hustý, wau pěkná práce.takze zase sprcha.

Zbývalo asi 15min , rikam že do třetice všeho dobrého;)) a ona, že to bere jako výzvu:)))))))) že mě udělá i po třetí.. Rikam ale že masážne už to nepujde, ale ve sprše by to mohlo jit..

Sprcha je mazliva a docela dlouha, stimuluje me body citlive na těle a daří se pěkně postavit, poté klekne a krasne mě udělá do zdárného konce.. A sama říká, tak to jsem ještě neviděla tolikrát za sebou se udělat.. Rikam ji že má dobrej vliv:))))

Celkový dojem hodnotím pozitivně..

Přístup – velmi prijemmy – 10!!!

Tělo – pro mě vzrušujici pevné  a stimulující

Masaz – trošku se ještě zdokonalit a posilovat:))

Jinak doporučuji 👍, příjemne strávená hodinka, rád zopakuji..

Eroticky Masaz  – 60min – 2100 Kč

admin edit: https://tapky.info/?3585,amelie-masaze-princess-773-480-202-773480202

1 2 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 ledna, 2024 09:11

A ja mel za to, ze uz jsem jednou tuhle recenzi cetl, kdyby to alespon bylo od stejneho autora….:

https://recenze.tapky.info/2023/07/20/ariana-rabitt-hall/

Last edited 3 měsíců před by PussInBoots
15 ledna, 2024 09:20
Reply to  PussInBoots

Hned mi bylo divný, že by Amélie dala společnou sprchu před masáží, tomu se ona přece zásadně vyhýbá  😀 

15 ledna, 2024 09:42
Reply to  PussInBoots

Skvělý postřeh a ještě lepší paměť, já jsem takhle taky jednou odhalil plagiát, jenže to byla okopčená moje recenze. Ale pamatovat si cizí recku, fakt palec nahoru a do splašků s tím. 👍

k69
15 ledna, 2024 10:42
Reply to  PussInBoots

Dobrý postřeh

Admin
Famed Member
15 ledna, 2024 13:29
Reply to  PussInBoots

Diky, dobra prace, jeste ze tu funguje lidova kontrola podvodniku 👍

15 ledna, 2024 17:04
Reply to  PussInBoots

To je frajer!

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx