Erotické masáže Praha

Stella – Infinity spa

Recenze na Stellu z Infinity, půjde fakt snadno. Ta holka má šmrc. Ta holka má fakt super přístup. Ostatně, podobně, jako Kate či Anita. Jsou to takoví nevinný východní andílci. Jednou bych rád zkusil Kate se Stellou nebo klidně i Anitu se Stellou či Kate nebo možná ještě Stellu s Adél. Obě jsou moc krásný a moc sexy holky. No nic, vraťme se zpátky k mý prožitý masáži, se Stellou. Stella je pro mě fakt andílek. Takovej sexy andílek. Například proto, že má takovej měkkej a líbeznej hlásek ale zároveň se moc hezky usmívá. Je to fakt rošťanda. Ani nevim, jestli třeba Stella nebo i Kate, dokážou bejt dominantní. Zatím mám spíš pocit, že to jsou takový mazlíci, ale rozhodně už vim, že v tomhle salonku, je domina, Molly nebo mám takovej lehkej dojem z Dominiky (ta je češka)

No nic, fakt zpátky ke Stelle. V ten den, jsem zazvonil jako pokaždé, dole na tom zvonku v Hálkové, u kterýho jsem měl při premiéře v Infinity pocit, že jsem spustil nějakej alarm. Dneska to už vnímám naprosto v pohodě a nijak se nehroutim. Jsem fakt někdy zmatkář a trochu někdy jednám bezmyšlenkovitě, a právě proto jsem moc moc rád, že to vlastně asi všechny holky v Infinity spa, zvládaj a rozumí mi. Stella je jedna z nich.

Otevírám dveře, kráčim po pár schodech a světle modré dveře, mi otevírá usměvavá, mladá ukrajinka Stella. My se už naštěstí známe, z jiného podniku, takže m hnedka objala, pusa na tvář a šlo se na pokoj. Vybral jsem si Infinity mix a jako příplatek, jsem vzal líbání.

Holka si odběhla pro ručník, převzala kačky (je mi jedno, jestli platim na masážích před nebo po, to zas tolik nehraje roli). Vzala si mojí kartičku, aby mi dala razítko a vyrazili jsme do sprchy. Ve sprše, to žádná divočina nebyla, jen takové lehké dráždění a dotýkání se a hlavně to umytí nom. Po sprše, jsme honem honem přeběhli do pokoje (mám rád, když masérka stíhá moje tempo a letí se mnou ze sprchy, do pokojíčku, hehe). Na pokoji, už nás čeká čarokrásná tma, s blikajícími světýplky, které maj evokovat plameny ohně. A jo, musim se vám přiznat milé operátorky, tenhle rohovej a ten tmavej a malej pokoj, kde jsou tyhle malý světýlka, miluju snad nejvíc…..zkoušel jsem se po těhlech malejch lampičkách ptát v jednom obchůdku s indickými vzory a poercelánem, na Strossmayeráku, ale bohužel jsem nikterak nepořídil, neboť mi pani prodavačka, asi moc nerozuměla. Nevadí, budu mít Infinity, jako zážitkovou a relaxační část či to pojmu jako snoezelen (holandské slovo, pro relaxační místnost, kde je tma a která je zaměřená jenom na všechny lidské smysly).

No a právě v tomhle masážním snoezelenu, jsem navrhl Stelle, že jí moc rád namasíruju. Už si to moc nepamatuju, ale mám pocit, že si to fakt užívala a docela i byla s tim v pohodě. Měli jsme spolu 90 minut, takže času až až. Co se týká samotný masáže od Stelly, tak poté, co jsem si naopak zase já lehl a ona po mě mrška jezdila, ať už svojí pipinkou či prsy, hladila mě, lechtala, mazlila se, tak cirka po pár minutách, jsem si řekl, že už se otočim. Sice jsem Stellinku prdelku, trochu zaskočil, že zrovna takhle brzo (o čase, jsem ani neměl ponětí, takže ta masáž byla fakt moc dobrá), tak jako proč ne, skočila na mě, nechala si hladit a dráždit její mladá krásná ňadra, začala líbačka jak někde na školním výletě, mazleníčko, klasika 69tka, v jejím podaní, určitě příště vezmu i pussycat, ale takhle poprvé, jsem byl radši opatrnější a jen se tak kochal tím jejím hezkým nevinným pokladem, dráždil její zadeček, hrál si s ním, ona si zas hrála se mnou, až nakonec skončila vedle mě, velmi krásně a romanticky se přitiskla, dráždila mě čím dál rychleji, já jí držel za zadek, jemně dráždil její bradavky, sem tam jsme se políbili až nakonec, hurá, šťastný konec za námi, Myslim, že u ní, budu mít vždycky jistotu, že to se Stellou, bude skvělé a až dechberoucí. Nádhera. Ona je nejen krásná, ale neskutečně tolerantní, velmi hodná, mazlivá, empatická, usměvavá a zároveň pánové, velmi dobře mluví i česky. Což je pro mě rozhodně výhoda, když jí chci něco popsat ze svýho života či jak se zrovna mám. Holka hodná, chápavá. Já děkuji Infinity, za zprostředkování tohodle setkání a těším se na další zajímavé a především nové zážitky v Infinity spa na týhle mojí milovaný pobočce.

Druh masáže: Infinity mix
Délka masáže: 90 minut
Cena masáže: 3200,- (+ 500,- extras)

https://www.tapky.info/?4596,stella-infinity-spa-603-373-881-603373881

 
hodnocení celé masáže: 😊 (skvělá) 

IMG_2709-683x1024.jpeg-1.jpg IMG_2708-683x1024.jpeg-0.jpg

4.5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx