Erotické masáže Praha

Naomi – Secret Place

Po novém roce jsem byl vyjímečně sám doma a to je pro mě vždycky příležitosti si udělat hezký večer. Jelikož jsem hledal masáž na poslední chvíli, tak jsem si nemohl moc vybírat. Většinou jdu na jistotu a hledám jen pozitivní recenze, ale jak píšu. Na poslední chvíli jsem si nemohl vybírat a chtěl jsem někam zajít.

Vybral jsem si teda Secret place. Nikdy jsem tam nebyl a tak jsme si odbyl opět premiéru. Web mi přijde v pohodě. Vše co jsem potřeboval jsem hned našel, mají tam pěkné fotky a vše dobře popsané. Píšu zprávu, jestli je Naomi volná a kdy. Parád, že je tam do půlnoci. Brzo dostanu odpověď a dělám rezervaci. Před odchodem dávám tedy domácí očistu a můžu vyrazit.

 

U salonu se dá parkovat na zónách v okolí. Relativně jsem rychle zaparkoval a jelikož jsem jel s předstihem, tak mám i trochu času. Mezitím se pám ještě na fotky a Naomi si představuju a říkám si, jaké to asi bude. Mám v sobě tu klasickou nervozitu, co mám vždycky. Dřív jsem chodil na priváty nalité, ale taky jsem si to tolik neužil. Teď je to pro mě relax a odměna.

 

Salon nemá zvonek. To je za mě blbý. Nechci nikde před barákem volat nebo psát, že jsem dorazit. Chci vejít jako v Matahari nebo zazvonit jako v Candy.

 

Čekám asi dvě minuty a Naomi přichází. Udělal jsem dobře. Líbí se mi. Má na sobě župánek a připadám si jako její kamarád s benefity 🙂 Co jí navštíví u ní doma. Také bych raději recepční, co mě zavede na recepci, kde by Naomi čekala. Aby mě mohla nerušeně přivítat s polibkem a objetím. Takhle mi vlastně je otevřela a rychle jsme šli, ať nás nikdo nevidí.

 

Sešli jsme po schodech dolů do salonu a šli rovnou do pokoje, v kterém oproti chodbě byla tma. Ještě že jsem byl upozorněn na schod, jinak bych dopad jak Zeman 😀

 

V pokoji už mě ale Naomi vítá a dávám mi pusu na tvář. Ukazuje mi ceník, ručník a ptá se mě, jestli dáme sprchu spolu nebo sám. Vybírám B2B, žádné extra, platím a na sprchu chci společnou. Já už umytý jsem, chci osahávanou 🙂 O sprchu jsem si řekl, protože to je moje oblíbená část a na webu to nabízí. Jinak bych jí asi nedostal.

 

Sundávám tedy oblečení, ručník kolem pasu a jdeme do sprchy, která je mimo pokoj (to je taky blbý – lepší na pokoji). Sprcha je hodně malá, ale zvládli jsme to. Naomi si sundává župánek, pod kterým má hezké spodní prádlo, které jde v zápětí dolů a jdeme do sprchy. Naomi je moc pěkná. Má krásné prsa číslo 2, jsem spíše na větší. Do rukou si dává mýdlo mydlí mě. Já se jí to snažím oplácet a občas se usměje. Ve sprše nerozjíždí žádnou počinu, ale je to příjemná seznamovačka. Já si jí také umyju a už velí, že jdeme do pokoje.

 

Na pokoji si lehám na břicho a Naomi na mě dává horký olej. Roztírá mi ho po zádech, rukou, které mám podél těla. Nejdříve mě příjemně jemně masíruje. Po té, co si mě celého ošahá začíná jezdit svým tělem po mých zádech, zadku. Nejdříve používá hodně prsa a potom zadek. Masáž je ale bez GFE. Nevidím, žádné pohledy nebo zvuk.

V pozici na břicho se mi ho nepokouší také namasírovat, a asi po 15 min velí k otočce.

 

Druhá moje oblíbená část. Potřebuju, aby se mnou masérka navazovala oční kontakt. Naomi to občas dělá, ale zažil jsem lepší akce. Znovu si dává do rukou a na mé tělo horký olej a masíruje mě rukama. Sedí na mě obkročmo. Aktivně se snažím sahat na její tělo. Hladím jí prsa, boky, přejíždím na zadek. Tělo má moc pěkné a užívám si to. Nepoznám moc, jestli se jí to líbí taky. Otáčí se a pomocí zadečku masíruje mou hruď, břicho a teď už by stačilo aby si sedla na můj rozkrok a bylo by vymalováno, ale níž už nejde 😀 Zesedá ze mě a bere si penis do ruky a krásně mi ho jemně honí. Vůbec jí to nejde špatně, ale už jsem taky nadržený ze sprchy a většinou bývám na masáží 2x.

 

Vybízím jí tedy k pokračování a že to stihneme 2x. Za pár vteřin je hotovo. Otře mě. Lehne si ke mě a jen ležíme a chvilku odpočíváme, ona mě hladí a já si připadám jak ten kamarád s benefity, co přišel.

Znovu bere olej a začíná stejně jak jsme začali. Jen místo zadku používá prsa. Jezdí po mé hrudi, břichu nabízí své prsa před můj obličej. Snažím se jí osahávat jak nejvíc to jde, ať si to užiju. Není to zadarmo 🙂

 

Znovu si zadkem na mě sedne a masírujeme mi stehna a tělo okolo penisu. Ten se pomalá vrací k životu a já už vím, že půjde druhé kolo. Ona si sednu, roztáhne zadeček. Držím jí za zadek, Na její poklad nesahám a ona mě opět dokončí do prázdna. Otře mě, jdeme do sprchy, tam se opravdu jen osprchujeme a sundáme ze sebe olej. Na pokoji se obleču, ona taky, že mám znovu přijít, opět pusa a pouští mě ven.

 

Kartičku na 10. masáž jsem nedostal, ale nevadí mi to, protože tam nikdy asi na 10 masáží nepůjdu 😀

 

Každopádně masáž splnila svůj účel a já jsem spokojený.

 

Masáž B2B
Délka: 60min
Cena 2 200 Kč

https://www.tapky.info/?4846,naomi-secret-place-606-566-696-606566696

Hodnocení masáže: Super

 

Snimek-obrazovky-2024-01-14-v-1.18.23.png

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx