Erotické masáže Praha

Karolina – Candy Shop Massage

Karolina byla v době mé návštěvy docela nová brunetka v Candy s pěknými fotkami, tak jsem jí dal šanci. A udělal jsem velmi dobře. Rezervace bez problémů jako vždy, dveře mi otevírá recepční, kterou jsem ještě neviděl a Karolina mě už čeká před barovým pultum. Po hezkém uvítání sleduji za kým jsem to vlastně přišel.

Karolina je oblečená do sexy bílých šatů, může mít těch 163 cm, má dlouhé pěkné přirozeně černé vlasy a hezkou milou tvář s kulatými líčky. Žádné tetování ani plasty. Super. Pár přísnějších recenzentů si zde stěžovalo na její vzhled. No já nevím, mně se Karolina líbila jak v obličeji, tak i tělem, které možná nemá úplně štíhlé, ale nedá se říci, že by byla oplácaná. Karolina není modelka a mně to vůbec nevadí.

V masážní místnosti vybírám B2B masáž + pussycat. Karolina se svléká, ale není to tak vzájemné jako s některými jejími kolegyněmi. Karolína se věnuje spíše sobě, přípravě lůžka a sprchy. Nevadí. Po vyhřátí sprchy mě do ní s úsměvem zve, ale je tam pořádná tma, takže poté, co se k ní přiblížím ji sotva vidím.

S Karolínou se dá dobře pokecat. Na její původ jsem se neptal. Její čeština je fajn, ale občas použije nějaké slovíčko, které sice zní tak, jak to myslela, ale význam je někde jinde, a tak je to docela zábava. Má štíhlé tělo a hruď jí zdobí velmi pěkné dvojky prsa.

Ve sprše mě pěkně umyje, trochu se pomazlíme, jen škoda, že ji fakt skoro nevidím. Ale citím její hebké tělo a pěknou vůni. V Candy jsem už zažil i lepší společné sprchy. Je to ale příjemné seznámení. Nejsem „dvouraňák“, tak tam se mnou Karolina zbytečně neztrácí čas. Tady bych ale podotkl, že i když nemám zájem o vyvrcholení už ve sprše, to neznamená, že se tam spolu nemůžeme pořádně pomazlit a více si zablbnout.

Lehám si na břicho a Karolina začíná své představení. A že je na co se dívat. Jen škoda, že zrcadla jsou trochu blbě. Já to v té jejich největší místnosti moc nemusím. Lepší jsou ty útulnější a menší pokoje za závěsem, se zrcadly ze strany a na stropě. Karolina mě trošku pomasíruje ručně, ale zbytečně to nenatahuje.

Začíná úžasné B2B, na relativní novinku je to tedy síla. Vystřídá mnoho poloh, do toho mi občas jemně zavzdychá do ucha. Masíruje mě ze všech stran a s celým jejím tělíčkem. Často používá nohy a kolena. V zrcadle se na mě občas usměje, při tom jak si lámu vaz, abych ji zahlédl.

Karolina by strčila do kapsy i služebně starší kolegyně. Jedna věc, kterou má fakt dobře zvládnutou je, že ani v této pasáži vůbec nezapomíná na kamaráda. Měl jsem takový pocit, že ho každé 3 minuty kontroluje jak se má (nejen ručně, ale i jejími krásnými tlapkami) a zda se připravuje do pořádné akce, která ho čekala po otočce. Velmi dobré.

Otočka asi v polovině, nevím, v tu chvíli jsem to neřešil. Karolina pokračuje v kvalitním a velice kreativním „bítubíčku“. Velmi ráda si hraje s kamarádem a dává si ho všude (i pod paže), jen ne tam kam patří a kam by on rád. 😏 Při tom všem udržuje oční kontakt a hezky se usmívá. Trochu se i pomazlíme, ale Karolina má svůj vlastní scénář s mnoha zápletky. Provokuje mě svými těměř-polibky.

S Karolinou se nudit určitě nebudete. Ke konci už pořádně houstne erotická atmosféra. Imitace koníčka, následně mi čelem ke mně masíruje trup svým zadečkem, přičemž se mi naskytne hodně pěkný a pikantní výhled. Slečna se toho nebojí a pozoruje mě, jak si to užívám. Trochu jí pohladím její poklad, ale nechávám si to spíše na pussycat. Má kopec vychytávek, jako imitace oralu nebo když mi v pozici s prsy v obličeji dráždí kamaráda prstíky na nohou. S Karolinou je třeba vzít rovnou 90 minut, protože myslím, že by ten čas uměla plnohodnotně vyplnit.

Moje štědré vyvrcholení přichází v poloze 69 při pussycat. Karolina mi při tom pomáhá intenzivnějšími vzdechy, ale nemyslím, že byl vyrovnaný stav, protože jsem ani dlouho nevydržel. To se nedalo. Po utření nenastane klasické přitulení, ale Karolina si na mě ještě sedne a hladí mě po celém těle a takto trochu pokecáme o životě. Na závěr ještě očistná sprcha, kde se trochu posmějeme.

Karolina je moc příjemná, veselá, energická a šikovná masérka. Hodnocení 🙂 Opakování někdy bude. Čas dodržen.

PS Všechno je to subjektivní. Například já bych nikdy neřekl, že by se mohla Karolina někomu nelíbit až tak, že by mu to zkazilo dojem z masáže.

Masáž body to body 60 minut s narozeninovou slevou za 1600kč + 500kč pussycat.

https://tapky.info/?4740,karolina-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

karolina-0.jpg karolina2-1.jpg

4.3 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 ledna, 2024 09:21

U takovéto „retrospektivní“ recenze by mělo být uvedeno, ve kterém měsíci návštěva proběhla.
Já jsem už koncem září ve své jinak plně vychvalné recenzi na Karolinu uvedl jedinou drobnou výtku, že nám Karolinka z uváděných 46 kg musela trošinku přibrat„…

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx