Erotické masáže Praha

Naomi – Secret Place

Zdravím všechny u mojí další recenze, tentokrát si myslím to bude na docela dlouhé čtení. Dostal jsem opět chuť na nějakou příjemnou masáž. Bohužel jsem se rozhodl relativně pozdě, protože když jsem psal do Rabbita, že bych chtěl přijít, tak v daný večer již měly všechny dívky plno a na mě nezbylo místo. Jelikož ale nadrženost je blbka, tak jsem to nechtěl jen tak vzdát. Proto jsem projížděl ostatní salony a na první pohled mě zaujala Naomi v Secret Place. Říkám oukej proč to nezkusit.

Píšu do podniku na whatsapp, že bych chtěl Naomi na pussycat + autoerotiku (jo, měl jsem ten den chuť vidět nějakou kočku, jak si to přede mnou udělá). Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a operátor(ka) mi potvrzuje termín na výše zmíněné služby. Píše tam ale 60 minut. Proto obratem odpovídám a ptám se, jestli by nešlo 90 minut (pak jsem si všiml, že v úvodní zprávě jsem čas nespecifikoval – moje chyba). Čekám asi hodinu na odpověď a pak píše, že by to šlo… Super, tak se těším.

Přicházím na místo, leje jako z konve, píšu zprávu, že jsem u dveří (vyhovuje mi, že ulice je relativně klidná, zvlášť večer a zvlášť v dešti), čekám asi 4 minuty a pak se otvírají dveře. V nich stojí asi Naomi, slečna v podstatě nepozdravila, jenom tak koukala a čekala nevím na co. Na první pohled je malinká, v obličeji lehký nadprůměr, postava na první dobrou se mi taky celkem líbila, takže si říkám, že to snad nějak půjde. Věk bych řekl, že +- sedí a fotky taky. Jdeme tedy dovnitř, vede si mě do nějakého sklepa, kde otvírá dveře a vstupujeme do salonu. Ten má, co jsem pochopil, pouze 2 pokoje na masírování, sprchu a ještě asi jedny dveře. Slečna pochází z Ukrajiny a česky neumí skoro nic, takže domluva je velmi špatná. Říká mi, že tamhle je náš pokoj, tak se ptám jestli se mám zout tady a nebo až tam a Naomi odpovídá, že jak chci, že to je jedno. V podstatě na všechno na co jsem se zeptal, tak byla odpověď: „je to jedno, dělej jak chceš“. No, v první chvíli jsem si říkal, do čeho jsem se to sakra uvrtal.

Pak přichází domluva masáže a další awkward situace. Naomi mi říká, že tedy pussycat na 60 minut s autoerotikou. A já odpovídám, že jsem chtěl 90 minut. Tak ona, že se dojde zeptat. Za chvíli znovu přichází s nějakou druhou slečnou (a ta se mi teda hodně líbila, tu bych vzal klidně hned za Naomi, kdybych mohl, bohužel nevím jméno) a ta mi nabízí, že jestli nechci Lesbi show s nějakou z holek. Nabídka fajn, protože jak píšu, tahle micina se mi hodně páčila, ale nemám cash (vím proč si vždycky vyberu jen na domluvenou masáž :)), tak s díky odmítám. Naomi ale stále neústupně, že prej může udělat masáž jenom na 60 minut. Tak tedy říkám, že klidně, hlavně ať už můžeme začít. Do sprchy jdu sám, sprcháč malej, ale to tady už bylo napsáno. Vracím se a Naomi ať ji napřed zaplatím, tak vytahuju cash a zjišťuju, že si říká o cenu na 60 minut pussycat bez autoerotiky. Ale já už celej zoufalej z domluvy to nechávám být, protože s Naomi jsme si ani nijak zvlášť nesedli, takže bych si to stejně tak neužil.

Teď už konečně k samotné masáži. Ulehám na postel, kde chvíli vyčkávám a za chvíli přichází Naomi, ztlumuje světlo tak, že skoro nic nevidím a pouští nějaký písničky z telefonu. Svlíká župánek a poprvý můžu obdivit tělo, který musím uznat má celkem slušný. Na fotkách vypadá, že nemá moc prsa, ale v reálu je má krásný s pěknýma (tak akorát do pusy) dudlíkama. Zadeček v pohodě, podle mě moc necvičí, ale není to moc vidět. Začíná masírovat a používá k tomu super teplý olej, což je extrémně příjemný. Chvíli masíruje rukama záda a pak začíná tělo na tělo, jezdí hlavně po zádech a do zrcadla se moc nevystavuje. Pak ale usedá mezi nohy a začíná mi masírovat zadek, vnitřní stranu stehen, hrát si s koulema a do toho hezky pohoňkávat. Pak přichází otočka. Celá masáž na břiše trvala celkem snad 10 minut, možná ani ne. To mi ale nevadí, protože co si budem, já tam kvůli masáži úplně nepřišel. Lehám na záda a Naomi jde hned vedle mě do takového příjemného objetí, kdy okamžitě začíná frontální útok. Já asi 4 dny předtím nestříkal, takže jsem byl dost napumpovanej a kdybych ji za chvilku nezastavil, tak by bylo hodně rychle vymalováno. V rámci toho zastavení jsem si ji přetočil na záda kde začínám pěkně od koziček, posouvám se dolů a začínám lízat. Upřímně, kočičku měla krásnou a chutnala taky výborně. Takhle pokračujeme nějakou chvíli a když vidím, že se Naomi neudělá (měla tam záblesky, ale prej to nešlo), tak se vracím zpět nahoru a přecházíme znovu do takového objetí, kde opět začíná honitba a já za chviličku cákám jak divej na její bříško v jejím sevření. To bylo moc příjemný, pak ani moc nespěchala a nechala to dojet. Přichází úklid a Naomi se ptá co dál. Tak říkám, že by mi mohla namasírovat krk a ona že klidně. Nicméně asi po třech minutách se zastavila a říká, že ji strašně dneska celej den bolí zub a že jestli to nemůžeme ukončit. V tu chvíli jsem byl docela v šoku, ale po tom všem, jak to celý tehdy probíhalo, jsem jí řekl, že můžem. Už jsem chtěl být taky venku. Vyhonila mě, já ji polízal a kvůli tomu jsem koneckonců přišel. Rychlá sprcha, oblíkám se a rychle mizím pryč. Door to door nějakých 53 minut i s tou nekonečnou domluvou před masáží (asi 5 minut)

Jak bych tenhle zážitek shrnul. No, za mě podprůměr. Jsem rád, že jsem zkusil jinej salon, ale sem se určitě v nejbližší době nevrátím. Vůbec jsem nebyl spokojenej s jejich komunikací a přístupem celkově (takový to dělej si jak chceš atd. mě moc nebere). A to jsem málem zapomněl na tu autoerotiku, kterou jsem měl objednanou. Už od začátku mi bylo jasný, že Naomi ji dělat nechce a nakonec se tomu i vyhnula. Naomi jako holčina byla pěkná, tělo super, honitba super, ale opět to ztroskotává na tý komunikaci. Prostory na to čemu slouží, tak asi dostačující. Jestli bych podnik, případně Naomi doporučil…momentálně asi spíš ne. Myslím, že mají ještě na čem pracovat.

Doufám, že jsem touto recenzí někomu třeba pomohl a doufám, že za ni dostanu nějakej ten hezkej bodík do slosování 😉

 

naomi3-2.jpeg naomi-2-1.jpeg naomi-1-0.jpeg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
AVA
17 ledna, 2024 21:03

A když se podíváš na fotky masérek, jseš schopen poznat tu druhou.
Já tam měl dobrou zkušenost s Blankou.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx