Erotické masáže Praha

NICOLA – INFINITY SPA

Návštěva okolo Tří králů po Novém roce s objednávkou cca 2 dny předem. První zastavení a poznámka – vždycky se dohodnu: slečna, termín, hodina a nahlásím druh masáže; za operátorkou obvykle nějaký domácí hluk s malým dítětem; booking na jméno, termín a hodina se přenesou, ale druh masáže ne? proč? Dvě hodiny předem sms potvrzení; doručení adresy do Hálkové, která je v současné době klidná, protože hospoda asi není v provozu; takže zvonek a první patro, modré dveře.

Otevírá jiná masérka, dotaz, zda je zamluveno (chodí tam někdo někdy přímo z ulice?) a volá Nicolu. Nicola má recenze už dva roky a všechny pozitivní, tak proč se bát, že.

Druhé zastavení a poznámka – proč jsem operátorce hlásil, jakou chci masáž dva dny předem, když mi Nicola v polotmě šermuje před obličejem tabulkou s masážemi a cenami; tak říkám, že jsem si už zamlouval určitou; slečna nic neví. OK, ale pochopí. Slečna je blond, jednání jinak příjemné, ale GFE to není; uvidíme. BTW po odložení svršků štíhlá, vysportovaná, ale dvojky to teda nejsou, fakt ne.

Nicola je slečna z ruského východu, čeština slušná i rozumí.

Nabídka na sprchu společnou anebo ne, proč, když tam sprcha není, jen vana od vířivky? První očistu beru většinou sám, buď je člověk z venku zmrzlý anebo opocený, takže nevadí. Pokoj sám je dnes větší, hned vedle vířivky (kdo to tam zná), asi slečna s delší praxí zde má nárok na větší pokoj.

Masáž začíná zády a třetí zastavení a poznámka – větší množství oleje mám na sobě málokdy, no však to vydržíme. Po celkem slušné základní masáži zad a nohou by mělo přijít na řadu body-to-body, ale v jejím podání je to něco, co jsem taky ještě nezažil – artistický výkon kombinovaný se zápasem řecko římským pro jednu osobu; s příjemnou a možná jemnou masáží tělo na tělo to nemá vůbec nic společného; totéž se opakuje po otočce, takže místo příjemného nažhavení se cítím jako zmlácený. Doporučuji slečnu instruovat, aby polevila v lehké atletice anebo se klienta zeptala, jak si to představuje; asi moje chyba.

Nicméně tohle bylo asi na 25 minut, takže pořád dost času na dobrý závěr a práci s kamarádem. Čtvrté zastavení a poznámka – kamarád zmlácen předchozím bojovým uměním nevěří a slečna na tuhle práci manuálně zručná není, takže zkoušíme kombinaci s velmi lehkým (spíše bych řekl stínovým uměním) pussycat, až se nakonec zadaří. S jemnou a například přerušovanou prací od jiných zdejších masérek se to nedá srovnat.

Pod vlivem celkového dojmu už konečnou sprchu beru sám.

Shrnuto, slečna bude asi vyhovovat sportovně založeným klientům, od toho salónu si dám na chvíli oraz ze všech výše uvedených důvodů. Nedoporučuji.

Infinity mix masáž s Pussycat příplatkem; 2400.- + 500.- ; 60 min.;

admin edit: https://www.tapky.info/?4297,nicola-infinity-spa-603-373-881-603373881

Nicola.jpeg

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Rakosnik
15 ledna, 2024 17:41

Myslím, že tady byl asi zásadní problém v nedostatku komunikace. Zrovna tato paní je už zkušená harcovnice a neumím si představit, že by nedokázala vhodně zareagovat změnou stylu masáže, když by k tomu byla dosti důrazně vyzvána.Vždyť i ta „masáž“ je jen pokračování komunikace jinými, než verbálními prostředky.
Každá masážnice má obvykle svůj naučený program, který jen velmi málo obměňuje, takže si nemyslím, že by u tebe dělala něco pro ni vyjimečného. Že ti to nesedlo,to se běžné stává,je třeba se ihned ozvat a korigovat..
Nemyslím si, že by právě u této konkrétní masážnice byl nějaký úmysl klienta poškodit, nebo neodvést dobrou službu.

Lion
15 ledna, 2024 19:02

Z poloviny s Rakosnikem souhlasím. Nemusí být používáno důrazné vyzvání, stačí se jen předem vzájemně domluvit s masérkou na tom, jak by mohla v rámci pravidel masáž probíhat. Vím, že se Nicol snaží vždy potěšit.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx